(ВИДЕО/ФОТО) Ђилас извиждан на протесту у Куршумлији: Иди одакле си дошао!

Један од лидера Савеза за Србију, Драган Ђилас, извиждан је вечерас на протесту „Један од пет милиона“ у Куршумлији.

БОГАТИЛИ СЕ НА ГРБАЧИ НАРОДА!

Прокупље Онлине 发布于 2019年3月5日周二

-Нећемо Ђиласа на протестима! Нека се врати одакле је дошао! Уа, уа… Желимо да ови оду, али ако је ово алтернатива, нека хвала, не дао Бог, чуло се на вечерашњем окупљању у Куршумлији, коме је присуствовао Драган Ђилас.

Нашој редакцији јавило се неколико Куршумличана и пожалило се на поједина дешавања на протесту.

-Ово је требало да буде окупљање незадовољних грађана, а не политички митинг опозиционара. Хоће да нас искористе. Не желим више да учествујем у овоме. Ако ови актуелни треба да оду, да би Ђилас дошао, не мора! Он нам вређа интелигенцију, мисли да смо толико глупи. Желимо само да му поручимо: бадава ти све, можеш сваки дан да долазиш, нећемо да гласамо за тебе, кажу незадовољни учесници протеста.

Било како било, после овога од вечерас, остаје да се види да ли ће једном од лидера Савеза за Србију Драгану Ђиласу поново да падне на памет да дође у Куршумлију и покуша да прикупи јефтине политичке поене….

 

(ProkupljeOnline.com)

видео: youtube Republika

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО) Бивши функционери ојадили Општину Прокупље за преко милион динара?

14 КОМЕНТАРА

  1. Kakav Dragan Djilas, kakav Kuna alo ljudi kakvi protesti, nema ih 30 svi zajedno. A proteste vodi Kuna, pa kako moze da vodi proteste neko i da je kandidat opozicije za predsednika Kursumlije a bio u zatvor i protiv njega se vode postupci pred specijalnim tuzilastvom u Nisu ?

  2. Dokle god Kuna vodi proteste ja ne idem. Prevario me 2010 prevario me 2012 uzeo mi pare da me brani za prava boraca nista nije napravio na telefon mi se ne javlja, na ulicu bezi od mene kao poparen. Moj glas nikad vise ni on ni bilo ko sa kim se ovaj udruzuje u koalicije….

  3. Očekivano, dokle god Kuna vodi proteste po Toplici i dovodi ove što su ojadili narod i državu i pljačkali 14 godina na protestima će se ovo događati. Ne bi me začudilo da na sledećim protestima narod u Kuršumliji istera i Kunu i onog žutaća.

  4. A sta je ocekivao?? Koliko je puta dolazio u Toplicu dok je bio na vlasti? Visestruko je uvecao svoje bogatstvo dok je vrsio vlast, a sada ce da nam nudi bolje sutra! Takvi nam na protestima ne trebaju, narod je rekao svoje!

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here