(ВИДЕО) Осећа да му се БЛИЖИ КРАЈ! Погледајте како МИЛОВИ БАТИНАШИ МАЛТРЕТИРАЈУ људе на Цетињу

Посланике и активисте Демократа напали су на Цетињу активисти владајуће партије, саопштено је из Демократске Црне Горе.

– За разлику од Даниловграда прошле седмице, где је ДПС инструисао полицију да провоцира незаконитим привођењем, овог пута је криминални режим нахушкао своје активисте на Цетињу да испровоцирају инцидент до границе физичког обрачуна, иако ни зрна повода томе нису дали ни наши млади активисти, ни посланици који су били у њиховом друштву – наводе у саопштењу.

Откривена мистерија скривана 16 година након АТЕНТАТА: Патријарха Павла су ОТРОВАЛИ ДА НЕ БИ ДОШАО НА САХРАНУ?

Како тврде из те партије, напад се догодио у Његошевој улици, док су се посланици и активисти враћали са перформанса којима су најављивали суботњи протест на Цетињу.

Шамарчина за Приштину, Стејт департмент објавио никада бруталнији годишњи извештај о Косову, помињу и Ивановића!

– Божина Чавор, члан ДПС-а, вероватно послат по задатку од стране својих шефова, која је, подсетимо, у сусрет изборима на Цетињу слала осуђене криминалце да ваде пиштоље на наше посланике и одборничке кандидате, најпре је вербално напао и извређао младе активисткиње Демократа. Након што су то примиетили посланици Демократа и покушали да виде о чему се ради, овај “јунак” ДПС-а који своју храброст показује на младим Демократкињама, упутио је тешке увреде и псовке на рачун предсјдника и посланика Демократа, а затим се залетао и на активисте који су догађај снимали мобилним телефонима, претећи да ће им поломити телефоне. Такође, спорадично је у јакну завлачио руку опонашајући човјека који се спрема да извади пиштољ – тврде Демократе.

ОВО ЈЕ СЕРГЕЈЕВ ПРИЈАТЕЉ КОЈИ ЈЕ УХАПШЕН ЗБОГ НАПАДА НА КСЕНИЈУ: Ако Трифуновић лаже, фотографија не лаже!

Napad na Cetinju, 13.3.2019.

‼️AKTIVISTA DPS-a NASRNUO NA CETINJU NA MLADE AKTIVISTKINJE, POSLANIKE I POTPREDSJEDNIKA DEMOKRATA‼️💢Poslanici i aktivisti Demokrata i danas su napadnuti od strane sluga DPS-a. Za razliku od Danilovgrada prošle sedmice, gdje je DPS instruisao policiju da provocira nezakonitim privođenjem, ovog puta je kriminalni režim nahuškao svoje aktiviste na Cetinju da isprovociraju incident do granice fizičkog obračuna, iako ni zrna povoda tome nisu dali ni naši mladi aktivisti, ni poslanici koji su bili u njihovom društvu.❗️Naime, napad se dogodio u Njegoševoj ulici, dok su se poslanici i aktivisti vraćali sa performansa kojima su najavljivali subotnji protest na Cetinju.❗️Božina Čavor, član DPS-a, vjerovatno poslat po zadatku od strane svojih šefova iz OKG, koja je, podsjetimo u susret izborima na Cetinju slala osuđene kriminalce da vade pištolje na naše poslanike i odborničke kandidate, najprije je verbalno napao i izvrijeđao mlade aktivistkinje Demokrata. Nakon što su to primijetili poslanici Demokrata i pokušali da vide o čemu se radi, ovaj "junak" DPS-a koji svoju hrabrost pokazuje na mladim Demokratkinjama, uputio je teške uvrede i psovke na račun predsjednika i poslanika Demokrata, a zatim se zalijetao i na aktiviste koji su događaj snimali mobilnim telefonima, prijeteći da će im polomiti telefone. Takođe, sporadično je u jaknu zavlačio ruku oponašajući čovjeka koji se sprema da izvadi pištolj.❗️Očevici su prišli da razdvajaju, a on je nastavio da vrijeđa i psuje poslanike Demokrata, unoseći se u lice poslaniku Šaranoviću, koji se nije dao isprovocirati, iako prosječno staložen čovjek teško da bi otrpio sve uvrede i psovke ovog DPS provokatora, a da ne odreaguje žustrije. U saznanjima smo da je nakon incidenta, čije teže posljedice su izbjegnute upravo prisebnošću poslanika Šaranovića i naših aktivista i ljudi koji su "razdvajali", Čavor automobilom pratio poslanika Demokrata. Inače, ovo nije prvi izgred ovakve vrste pomenutom licu, jer je Čavor još od ranije poznat po fizičkim nasrtajima na političke protivnike.✊Ovaj događaj je samo još jedan razlog da građani Prijestonice velikim prisustvom na protestu "Gotov je! Ne boj se", koji se održava u subotu sa početkom u 15.30 časova, pruže otpor nasilju i ludilu koji su najvidljivije manifestacije sistema koji je uspostavio DPS.

Posted by Aleksa Becic – Demokrate – Demokratska Crna Gora on Среда, 13. март 2019.

Додали су и да су, како би их раздвојили, пришли очевици инцидента, али да је Чавор наставио са вређањем и псовкама, уносећи се у лице посланику Шарановићу, који се, како наводе, није дао испровоцирати.

Тада је Русија СХВАТИЛА СВЕ! Москва ће КАЗНИТИ НАТО због РАЗБИЈАЊА Србије, један ТРЕНУТАК је доказао БРАТСКУ ЉУБАВ

– У сазнањима смо да је након инцидента, чије теже последице су избјегнуте управо присебношћу посланика Шарановића и наших активиста и људи који су “раздвајали”, Чавор аутомобилом пратио посланика Демократа. Иначе, ово није први изгред овакве врсте поменутом лицу, јер је Чавор још од раније познат по физичким насртајима на политичке противнике – тврде Демократе.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) БЛАМ ГОДИНЕ: Репрезентативац такозваног Косова хтео да копира Месија… Смејао му се цео СТАДИОН

ТРАМПОВА ЋЕРКА ПОСЕТИЛА ХРАМ СВЕТОГ САВЕ! Њена реакција на Путинов мозаик оставила свештенике у неверици!

ФЕЈСБУК И ИНСТАГРАМ ДОЖИВЕЛИ НАЈТЕЖИ ПАД У ИСТОРИЈИ! Више од 10 сати ове друштвене мреже нису функционисале, ЕВО ШТА СЕ ДОГОДИЛО!

(ВИДЕО) ТРАМП СКИДА ПРАШИНУ СА ЗАБРАЊЕНОГ ОРУЖЈА! Путин узвраћа крстарећим ракетама – ЦИЉ: Амерички савезници у Европи!

ТРАМПОВА ЋЕРКА ПИШЕ ЋИРИЛИЦОМ: Сликала се у Београду поред статуе познатог Србина и ево шта је поручила (ФОТО)

ЛЕШ ВОЈНИКА (28) ИСПЛИВАО ИЗ ПОТОКА КОД КРУШЕВЦА! Страва и ужас у војном кампу!

После 16 година Човић открио све: Ово је права истина о ликвидацији Ђинђића!

СЕРГЕЈ БРУТАЛНО ВРЕЂА ПРЕТУЧЕНУ ДЕВОЈКУ: То нико не је*е, па се свете као СНС

(ВИДЕО) АМЕРИ ИЗВЕЛИ СИМУЛАЦИЈУ РАТА СА РУСИЈОМ И КИНОМ, резултат их пренеразио, НЕ САМО ДА БИ БИЛИ ПОРАЖЕНИ, већ и…

ПОЗНАТ ИДЕНТИТЕТ СЕРГЕЈЕВОГ ДРУГА КОЈИ ЈЕ ПРЕБИО КСЕНИЈУ РАДОВАНОВИЋ! Полиција на трагу нападачу!

СПЕКТАКУЛАРНА ПАРАДА СРПСКИХ ТЕНКОВА, МИГОВА, ОКЛОПНИХ ВОЗИЛА… Наша војна моћ биће представљена у Нишу, на годишњицу НАТО бомбардовања!

Ко је супруга Милутина Јеличића Јутке: „Бори се“ за права жена у Брусу док муж добија пријаве за сексуално узнемиравање

СТРАВА И УЖАС! КАНИБАЛИЗАМ НА ФАРМИ: Свиње од глади једу једна другу!

“НЕ ЗАКУЦАВАТЕ СТВАРИ, ЈЕР ЈЕ ТЕШКО ЕКСЕРЕ ИЗВУЋИ” Вучић се огласио о састанку са саветницима Ангеле Меркел!

БРИТАНСКИ НОВИНАР РЕКАО ИСТИНУ И РАЗЉУТИО БАНДУ У ПРИШТИНИ! Лажни парламент га данас проглашава персоном нон грата

СВЕДОК ОПТУЖУЈЕ БИВШЕ ФУНКЦИОНЕРЕ ДЕМОКРАТЕ Нестало 10 милиона долара! Хомен и Маловићка раскућили Шарића?!

Москва се спрема за КОНАЧНИ ОБРАЧУН, милион наоружаних Руса добија и застрашујуће појачање!

извор: SrbijaDanas/Vecernje Novosti

фото: Profimedia/Printscreen

Оставите одговор

You have to agree to the comment policy.