Бесплатна аутоседишта за децу рођену 2018. године у Нишу

Савет за безбедност саобраћаја Града Ниша, у складу са Програмом коришћења средстава за унапређење безбедности саобраћаја на територији града Ниша за 2018. годину, расписао је Јавни позив за подношење захтева за доделу бесплатних дечијих аутоседишта за децу рођену у 2018. години.

Приређен пријем у Градској кући у Нишу за вајара Василија Перевалова

-Позив је упућен родитељима или старатељима са територије града Ниша чија су деца рођена током 2018. године, да поднесу захтев за доделу бесплатних дечијих аутоседишта за путничка возила. Критеријуми за доделу бесплатних дечијих аутоседишта су да је пребивалиште једног родитеља или старатеља на територији града Ниша и да родитељ, односно старатељ поседује моторно возило у власништву. Приоритет приликом доделе имаће самохрани родитељи, кажу надлежни.

Образац захтева (пријавни формулар) може се преузети у Секретаријату за комуналне делатности, енергетику и саобраћај, у улици Вожда Карађорђа бр. 24, сваког радног дана од 11 до 14 часова, са званичног сајта Града Ниша или на писарници Градске управе Града Ниша (улица Николе Пашића бр. 24).

Најбољи студенти у Нишу добили ваучере за боравак на Копаонику

Попуњен образац захтева (пријавни формулар) са пратећом документацијом подноси се преко писарнице Градске управе Града Ниша, са назнаком „Секретаријату за комуналне делатности, енергетику и саобраћај за доделу бесплатних дечијих аутоседишта“.

Рок за подношење захтева је 29. март до 15 часова. Неблаговремени и захтеви који не испуњавају тражене услове неће бити разматрани.

(ProkupljeOnline.com)

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО/ФОТО) Ђилас извиждан на протесту у Куршумлији: Иди одакле си дошао!

(ФОТО) Бивши функционери ојадили Општину Прокупље за преко милион динара?

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име