ЕКСКЛУЗИВНО! ПРОЦУРИЛО СРАМНО ,,РЕШЕЊЕ“ ДВЕРИ ЗА КОСМЕТ: ПОГЛЕДАЈТЕ ЧЕГА СУ СЕ ДОСЕТИЛИ!

Двери и Бошко Обрадовић проблем Космета решили би пресељењем свих Срба са КиМ у централну Србију!

ЦЕО СВЕТ ТРЕБА ДА ЗНА! Ово су људи који стоје иза убиства Оливера Ивановића!

Ђилас извиждан на протесту у Куршумлији!

Прокупље Онлине 发布于 2019年3月14日周四

ПРЕСЕДАН У ИСТОРИЈИ! Милу се спремају решетке, после овог потеза банкара нестаће из живота Црне Горе!

Ова стратегија јасно је предочена у документу до којег је ексклузивно дошао Српски телеграф и чији је један део јуче објављен. Сачинио га је секретар Председништва Двери Слободан Димовић и преко Бошка Обрадовића послао свим високим функционерима покрета, али и лидерима Савеза за Србију Драгану Ђиласу и Вуку Јеремићу као план Двери за решавање косовског проблема.

Како стоји у документу, Србија треба да инсистира на размени становништва.

– Србе са КиМ треба плански и квалитетно да населимо у деловима централне Србије, уз обавезан услов да добијемо новац (небитно од кога и како) – дословце стоји у документу.

ТРАМПОВА МЕЗИМИЦА ХИТНО НАПУСТИЛА СРБИЈУ: Тифани Трамп са дечком и обезбеђењем стигла на аеродром, а оно што се тамо ДЕШАВАЛО нико није могао да верује

Милош Вучевић, СНС:

„То им је ограда за нека будућа времена, да би они морали да праве компромис (оно што данас називају издаја), а нисам изненађен ни њиховим лицемерјем да једно пишу, друго мисле, а треће говоре, све у циљу обмане грађана“.

Даље се наводи да то ,,премештање Срба не би изгледало онако како је то Слободан Милошевић радио са Србима из Крајине, већ озбиљно, на стратешким позицијама, са комплетним насељима, градићима и радним местима, слично као што Израелци раде“.

ТУЂМАНОВ ОБАВЕШТАЈАЦ ОТКРИО КАКО ЈЕ СЛОБОДАН МИЛОШЕВИЋ ПРЕЖИВЕО АТЕНТАТ! Ево ко је стајао иза њега!

ДОБРОДОШАО!

Прокупље Онлине 发布于 2019年3月15日周五

(ВИДЕО) СРПСКА ПУШКА ЗА КОЈОМ ЛУДУЈУ У САД, КАНАДИ и у многим армијама у свету! НАША ВОЈСКА ЈЕ ИЗБАЦИЛА ИЗ УПОТРЕБЕ!

Ђурић: Они би као на пијаци робљем да тргују живим људима, као да је српски народ стадо оваца

– Пошто ту говоримо о 10 до 20 милијарди долара уложених у стамбену инфраструктуру, где већином имамо сопствене капацитете за производњу, тиме би се повећала индустријска производња, а самим тим и број радних места, што би довело до смањење одлива становништва – поручују из Двери, а у документу се констатује и да би Албанци били задовољни оваквим решењем.

Директор Канцеларије за КиМ Марко Ђурић за Српски телеграф каже да, када би мали Перица из вицева одлучио да се бави политиком, сачинио би писменији, озбиљнији и садржајнији текст од оног који су осмислили стручњаци из Двери.

– Не изненађује ме њихово лицемерје, јер јасно је одувек било да та дружина председника Вучића напада због КиМ не марећи ни за нашу земљу ни за наш народ, али размере њиховог лудила су запрепашћујуће. Они би као на пијаци робљем да тргују живим људима, као да је српски народ стадо оваца које је могуће преселити из катуна у катун кад чобанин то одлучи. Уверен сам да Бошко Обрадовић неће никада доћи у прилику да тргује ни српским душама ни српском земљом – закључује Ђурић.

(ФОТО) ОНА НЕ СКИДА ПОГЛЕД СА ТРАМПОВЕ ЋЕРКЕ: Опасна црнка из америчке тајне службе је СРПКИЊА, неколико пута мењала ИДЕНТИТЕТ, а сад је изабрала СТАРО СРПСКО име и покренула МИСТЕРИЈУ

МИСТЕРИЈА!

Прокупље Онлине 发布于 2019年3月15日周五

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Поред укидања “изненадних контролних”, у школе стиже ЈОШ ЈЕДНО ПРАВИЛО! Јавност подељена!

(ФОТО/ВИДЕО) Нападач на џамију на оружју написао и име НАЈВЕЋЕГ СРПСКОГ ЈУНАКА

ТАЧИ ПРЕТИ: Одговорићемо Србији војском и полицијом као права држава!

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) Овако је убица са Новог Зеланда цео напад ДИРЕКТНО преносио на Фејсбуку, ПОКОЉ УЖИВО

(ФОТО) УХАПШЕН СА ОКО ДВА КИЛОГРАМА ДРОГЕ И ВАГИЦОМ! Пао дилер у Нишу!

извор: Република/Говори Србија

фото: Youtube/Printscreen

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here