Најбољи студенти у Нишу добили ваучере за боравак на Копаонику

У Градској кући градоначелник Ниша Дарко Булатовић, декан Факултета за спорт проф. др Милован Братић, проф. Љуба Павловић и већник за омладину и спорт Бранислав Качар уручили су ваучере најбољим студентима нишких факултета, који ће бесплатно боравити седам дана на Копаонику.

Приређен пријем у Градској кући у Нишу за вајара Василија Перевалова

Факултет за спорт и физичко васпитање, Универзитетски спортски савез и Град Ниш заједнички реализују пројекат награђивања најбољих студената нишког Универзитета, боравком на Копаонику.

Студенти ће под вођством искусних инструктора скијања савладати и вештину алпског скијања. Ниш ће бити први град са југа Србије који ће реализовати овај пројекат, а укупно ће за ову намену бити издвојено 2,6 милиона динара.

Бесплатна аутоседишта за децу рођену 2018. године у Нишу

Свих 11 нишких факултета направило је своју ранглисту најбољих студената на основу висине просечне оцене, па ће пут Копаоника кренути укупно 44 најбоља студента из Ниша.

Организацију акције водиће Факултет за спорт и физичко васпитање из Ниша, што подразумева и све ванпансионске активности, изнајмљивање скија, набавку ски пасова и спортске активности на снегу.

(ProkupljeOnline.com)

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО/ФОТО) Ђилас извиждан на протесту у Куршумлији: Иди одакле си дошао!

(ФОТО) Бивши функционери ојадили Општину Прокупље за преко милион динара?

Оставите одговор

You have to agree to the comment policy.