Једна фотографија усликана априла ’99. године у Пожаревцу крије поражавајућу истину о Марку Милошевићу!

(ФОТО) СКАНДАЛ У ПРИШТИНИ Харадинај сменио Српкињу због статуса о НАТО бомбардовању!

У време када су, непосредо пред и током НАТО бомбардовања, многи родитељи на све могуће начине покушавали да своју децу сакрију од војске, слали их код бабе и деде на село, код рођака, другара или у иностранство, тадашњи председник СР Југославије Слободан Милошевић, одлучио се за другачји приступ.

Свог сина Марка сакрио је у униформу – и то у црну униформу са ознакама МУП-а Србије. Сви се, наиме сећају, Маркове слике у црној униформи, на којој се јасно види да се на црном комбинезону, на левој страни груди налази службена полицијска значка МУП-а Србије, број 014119.

ВЕЛИКА ПРОМЕНА СТИЖЕ ОВОГ ВИКЕНДА: Време у понедељак неће више бити исто у Србији

Никаквих других ознака или чинова није било. Иста форографија, која је сликана априла 1999. године у Пожаревцу, објављена је и у књизи Маркове маме Мире Марковић “И срце је на левој страни”, на 133. Страници.

У тој униформи, међутим, Марко није био на ратишту, није се сукобио са припадницима ОВК или, не дај боже, са НАТО војницима. Не, у тој униформи парадирао је, заједно са својим „саборцима“ Пожаревцем, ишао на концерте и антиратне митинге, а забављао се и у својој дискотеци „Мадона“. Истовремено је, такође, радио и на изградњи забавног парка „Бамбиленд“ у Пожаревцу.

Становници Долова поручују: Срби, чувајте се албанских пекара!

Милошевић је, међутим, имао другачије виђење целе ствари, па је тако у интервјуу Телевизији Палма, који је дао децембра 2000. године, када већ није био на функцији председника, рекао: “Мој син Марко је од првог до последњег дана рата носио униформу и оружје…” При том, није навео и коју је униформу Марко носио.

ДРАМА КОД ПРОКУПЉА: Дете (3) прогутало мишомор, хитно пребачено у нишки Клинички центар!

ВУЧИЋ КРОЗ СУЗЕ: Србија је васкрсла! Десетоструко смо јачи него 1999. године!

Питање је, како је уопште, Милошевић млађи тада дошао до полицијске униформе и оружја, с обзиром да није служио ни војску. То су званично недуго после Милошевићевог интервјуа потврдили и из Војске Југсолавије.

Они су демантовали да је Марко Милошевић био добровољац за време НАТО агресије, односно да је у том периоду „носио униформу и оружје“.

– Марко Милошевић није регрутован и није служио војни рок. Према томе Марко није могао бити у саставу било које ратне јединице ВЈ као добровољац, јер је то супротно војним прописима. Не може неко бити добровољац, а да претходно није одслужио војни рок – навео је тада за „Блиц“ извор из врха Војске Југославије.

У тексту који је потом објављен на сајту ВЈ, наводи се и да је Марко Милошевић, који је рођен 3. 7. 1974. у Београду, заведен у војној евиденцији у војном одсеку СО Савски венац 30. 10. 1992. године, под редним бројем 511.

(ВИДЕО/ФОТО) Заветници се поклонили жртвама НАТО агресије!

– Војска Југославије предузеће све мере до краја идуће године да Марко Милошевић буде упућен на одслужење војног рока, пошто ће 2001. године напунити 27 година, а то је према војним прописима крајњи рок за позив у ВЈ – саопштила је тада Војска Југоославије.

Марко Милошевић је током бомбардовања, према неким незваничним сазнањима, ипак био припадник оперативно-потерних група у оквиру ресора ДБ-а. А припадници исте групе за Београд били су, како је својевремено објавио Инсајдер, и Љубиша Буха Чуме и Зоран Шљукић Шљука.

О везама Марка Милошевића с криминалним кланом говори и исказ сведока сарадника Зорана Вукојевића Вука. Он је током суђења за убиство Зорана Ђинђића пред судом рекао да је Марко Милошевић после 5. октобра нудио новац за убиство Зорана Ђинђића и да је тада на иницијативу Милорада Улемека Ђинђић добио појачано обезбеђење.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

БЕБА СТАРА ДВА ДАНА ИМАЛА ЈЕ КАНЦЕР НА КИЧМИ! Наши лекари прогнозирају: НАТО ЋЕ НАМ УБИЈАТИ ДЕЦУ ЈОШ 150 ГОДИНА!

ОДУЗИМАЊЕ ДОЗВОЛЕ, 150.000 ДИНАРА, ЗАТВОР ДО 60 ДАНА: Уколико радите ове ствари за време вожње лоше вам се пише! НИСТЕ НИ ЗНАЛИ ДА ЈЕ ОВО КАЖЊИВО

НЕ МОЖЕ БАХАТИЈЕ ОД ОВОГА: Погледајте како је Ђилас паркирао своју лимузину од 100.000 евра!

ТЕК ЋЕ ДА УЛАЖУ: Србију чека још 10 великих инвестиција

ЦРНОГОРСКА БРУКА И СРАМОТА на годишњицу бомбардовања: Забрањен помен за ПРВУ ЖРТВУ НАТО агресије!

извор: Alo/Express

фото: EPA

 

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име