Почели радови на уређењу путне инфраструктуре, асфалтиран тротоар у Улици Василија Ђуровића Жарког

Са првим лепим временом, почели су радови на инфраструктури, а све у циљу унапређења услова за живот грађана, како у граду, тако и на сеоском подручју.

Из градског буџета издвојена су средства за санацију тротоара у Улици Василија Ђуровића Жарког, тако да је овај део града, са уређењем Спомен-парка “Гвозденом пуку” и дрвореда, сада добио потпуно нови изглед.

Како истиче члан Градског већа за инфраструктуру Жарко Копривица, паралелно са радовима на уређењу града, одвијају се и радови на сеоском подручју.
Ових дана, завршена је деоница пута Топоница-Миљковица у дужини од 1900 метара. За радове, у оквиру којих је урађено насипање и ваљање пута, као и ископ канала, Град Прокупље издвојио је 1,5 милиона динара.

-Са првим лепим временом, почели смо са радовима, тако да је доста тога већ урађено. Завршено је асфалтирање тротоара у Улици Василија Ђуровића Жарког, санација пута који спаја два прокупачка села, а у току је и пројектовање улица које ће бити асфалтиране у наредном периоду, истакао је Копривица.

Он је овом приликом додао да ће ускоро почети и санација ударних рупа на целој територији града, а кренуће се са најфреквентнијим улицама, како би се обезбедило нормално одвијање саобраћаја и кретање пешака.

(ProkupljeOnline.com)

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Настављена серија победа

Минималац фудбалера Топличанина

Важна победа рукометаша

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име