Становници Долова поручују: Срби, чувајте се албанских пекара!

Албански пекари браћа Османкај, који су провоцирали Србе позирањем са ловачким пушкама и фотографијама на којима рукама праве фигуру двоглавог орла, као да су пропали у земљу откако су их мештани потерали из Долова код Панчева. А њихове дојучерашње комшије, које су за наш лист причале да сумњају да су их ови тровали јер су деца добијала чудне осипе након конзумирања њихових производа, упозоравају друге људе по Србији да добро пазе да се Османкаји не доселе и код њих отворе пекару.

ДРАМА КОД ПРОКУПЉА: Дете (3) прогутало мишомор, хитно пребачено у нишки Клинички центар!

Подсетимо, након објављивања провокативних слика на профилу једног од пекара, мештани су се, изреволтирани и бесни, спонтано организовали. Прво су се масовно окупили испред пекаре „Два голуба“ и мирним протестом захтевали да се локал одмах затвори, а многобројна вишечлана породица исели из њиховог комшилука. Затим су покренули петицију која је на крају уродила плодом, па је пекара затворена, а читава фамилија Османкај изгубила се у непознатом правцу. Они су у Долову радили и живели у протекле четири године и највећи број људи је код њих куповао хлеб и пекарске производе.

ВУЧИЋ КРОЗ СУЗЕ: Србија је васкрсла! Десетоструко смо јачи него 1999. године!

Према ономе што су нашим новинарима рекли житељи Долова, посебно су угрожена била многобројна деца, која су пре почетка наставе имала обичај да сврате у њихову пекару, због чега су касније, како су нам рекли њихови родитељи, подобијала чудне оспице по стомаку, рукама, ногама и врату.

(ВИДЕО/ФОТО) Заветници се поклонили жртвама НАТО агресије!

– Ми смо их одавде отерали, али они могу било где да отворе опет пекару и да поново продају српској деци пециво од ког ће им излазити оспице по телу или нешто још много горе. Еј, зар да нам трују децу! Имали смо безгранично поверење у њих јер су били пристојни и понашали се културно према нама, али су нам сада заболи нож у леђа и ту нема опроштаја. Сада нека Срби пазе у који би крај могли да им се доселе и наставе са продајом свог хлеба, као и провоцирањем са симболом двоглавог орла – испричали су нам становници Долова.

Стојадин Ђокић: Знао сам да ће се овако нешто десити

Једног од мештана Стојадина Ђокића, пореклом из Косовске Каменице, посебно су погодиле провокације Албанаца.

– Врло добро знам колико нас мрзе и увек су нас мрзели. Мора нам бити јасно да они овде нису стигли због пара, него због политике. Могао сам да потпишем да ће нешто да се деси јер су они увек били склони томе да нам подваљују – прича Ђокић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

БЕБА СТАРА ДВА ДАНА ИМАЛА ЈЕ КАНЦЕР НА КИЧМИ! Наши лекари прогнозирају: НАТО ЋЕ НАМ УБИЈАТИ ДЕЦУ ЈОШ 150 ГОДИНА!

ОДУЗИМАЊЕ ДОЗВОЛЕ, 150.000 ДИНАРА, ЗАТВОР ДО 60 ДАНА: Уколико радите ове ствари за време вожње лоше вам се пише! НИСТЕ НИ ЗНАЛИ ДА ЈЕ ОВО КАЖЊИВО

НЕ МОЖЕ БАХАТИЈЕ ОД ОВОГА: Погледајте како је Ђилас паркирао своју лимузину од 100.000 евра!

ТЕК ЋЕ ДА УЛАЖУ: Србију чека још 10 великих инвестиција

ЦРНОГОРСКА БРУКА И СРАМОТА на годишњицу бомбардовања: Забрањен помен за ПРВУ ЖРТВУ НАТО агресије!

извор: republika.rs

фото: fb

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име