ЧЕКАЛА САМ ТЕ ПЕТ СТРАШНИХ ХАШКИХ ГОДИНА И НИСАМ ТЕ ДОЧЕКАЛА – САД ТИ ЧЕКАЈ МЕНЕ! Овако се Мира Марковић опростила ОД МИЛОШЕВИЋА!

Мирјана Марковић преминула је данас после тешке болести у 77. години живота, а овако се пре 13 година опростила од свог вољеног супруга Слободана Милошевића.

Имала је само једну жељу, да почива испод ОВЕ ЛИПЕ, када видите зашто расплакаћете се!

Слободан Милошевић умро је у притвору Хашког трибунала 11. марта 2006. године, а сахрењен је у дворишту породичне куће у Пожаревцу 23. марта.

Сахрани која је протекла без верског обреда, није присуствовао нико од чланова најуже породице, јер, како су навели, нису добили довољне гаранције за своју безбедност. Над ковчегом су прочитана писма његовог сина Марка и супруге Мирјане Марковић.

ХОЋЕ ЛИ БИТИ ИСПУЊЕНА ПОСЛЕДЊА ЖЕЉА МИРЕ МАРКОВИЋ?! Сахраните ме испод липе, поред мог Слободана!

У опроштајном писму Мире Марковић, пише да се Милошевић из страшне хашке тамнице вратио у своју земљу, њиховој кући, на место које је волео највише на свету.

Овим речима се Мира опростила од супруга:

– Сад нисам ту, уз тебе, у нашој земљи, код наше куће. Зликовци који су те убили у хашкој тамници хоће и моју главу, можда и главе наше деце. Хоће да униште сваки траг животу који личи на твој, пре свега мој. Нас двоје смо увек били на истој страни света, тамо где се води величанствена битка за слободу народа и људи, за равноправност међу њима, за достојанство људског живота – истакла је у писму Мира Марковић.

МОСКВА ЈАСНА: НЕУТРАЛИСАЋЕМО НАТО У ЦРНОМ МОРУ – предузећемо све неопходне мере за то!

Она је навела да зна да ће Слободан Милошевић бити вечно жив за све којима је стало да живе као људи, а да ће његове хашке убице и њихове улизице у нашој земљи остати запамћене само као сплеткароши, олош, потказивачи које никада није дотакао ниједан облик части, кукавице које о храбрости знају само из бајки.

Милошевићева супруга је оценила да није први пут у историји да највећег човека ликвидирају најмањи људи.

ЛЕКАРИ МИРЕ МАРКОВИЋ ОГЛАСИЛИ СЕ ИЗ МОСКВЕ: Ево од чега је умрла удовица Слободана Милошевића

– Већ четврти дан плаче Србија. Да је тако заплакала пре шест месеци, када си се тешко разболео и кад ти нису дали да се лечиш ти би данас био жив. Ја ћу остати тамо где си ме оставио и наставићу где сам стала. Волећу нашу земљу, нашу децу, нашу кућу. Борићу се за наше идеале, објаснићу нашем малом Марку зашто треба да се поноси тобом. Чекала сам те пет дугих тешких страшних хашких година и нисам те сачекала. Сад чекај ти мене. Воли те твоја Мира.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ОВО ЈЕ БИО СУПЕРМИГ: Ловац 5-те генерације који је летео док су конкуренти били мртво слово на папиру

ОТКРИВЕНИ НОВИ ДЕТАЉИ ИЗ ЖИВОТА БРУТАЛНО ЛИКВИДИРАНОГ СРБИНА У ЈОХАНЕЗБУРГУ: Иван је у Србији радио као електричар, а онда су га ухватили са већом количином дроге! ЕВО ШТА ЈЕ ГОВОРИО КОМШИЈАМА У ЛАЗАРЕВЦУ

ПРЕМИНУЛА МИРА МАРКОВИЋ!

(ФОТО/ВИДЕО) Руски хеликоптер Ми-26-Т2В! Погледајте како изгледа НЕПРИКОСНОВЕНИ ЛИДЕР летелица тешке категорије!

Новац вас чека ОД УТОРКА! СТИГЛЕ БЕСПЛАТНЕ АКЦИЈЕ! Цена много већа од очекиване!

РАЗГРАНАЛА СЕ МРЕЖА ЕЛИТНЕ ПРОСТИТУЦИЈЕ: Испливали НАЈНОВИЈИ детаљи, Михајло није једини – ОНА МУ ПОМАЖЕ!

(ВИДЕО) ШОКАНТНЕ ЧИЊЕНИЦЕ О ТРАГЕДИЈИ ТИТАНИКА: Чувени брод није потопио судар са леденим брегом, већ нешто много ПОДМУКЛИЈЕ

(ФОТО) ШПАНЦИ ПИШУ: Лука Јовић има нови КЛУБ!

ШОК! ИТАЛИЈАНСКИ ОФИЦИР ОТКРИВА: Помагали смо терористима на Кошарама, кад смо чули грмљавину српских тенкова, мислили смо да ће нас преко Албаније сатерати у море!

Били јачи од Земунаца, а вођа им је био човек који је убио Цецину куму! Познати су и као “ескадрон смрти”!

извор: Informer/Srbijadanas.com

фото: AP/Photo

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here