Полиција добила позив усред ноћи „Молим вас, дођите, неко ми је оставио ВРАЏИБНЕ“, а онда се појавио ЧОВЕК

Да ли је полиција свемоћна и надлежна баш за све?

РУСКА ЗВЕР СПРЕМНА ЗА БОРБУ: С-350 “Витјаз” положио испит, МОЋНИ ЛАНСЕР ПОЧИЊЕ СВОЈУ МИСИЈУ!

Многи мисле да јесте, па када их притисну свакакве муке, позивају људе у плавим униформама, а нарочито ноћу, ваљда убеђени „да полиција никада не спава“.

Недавно, жена из Богатића је у три ујутро звала полицијску станицу у овом месту и узбуђеним гласом очајнички молила дежурног полицајца да помогне јер јој је пукла цев на бојлеру у купатилу. Воду никако нису успевали да зауставе, па је помислила да полиција може да јој помогне.

– Помагајте, поплављена је цела кућа. Како да заврнемо воду, кога да нађемо у ово доба ноћи – запомагала је жена, а препричава дежурни полицајац Г.О.

Полицајац прича да се повремено грађани јављају са различитим, чак и невероватним захтевима.

– Једном је пијанац којег сам једва разумео шта говори позвао станицу и тражио да га полиција одвезе до куће. Један човек је звао да пошаљемо патролу и испитамо ко му је оставио враџбине на кућном прагу. Каже како је пронашао нешто што указује да је неко бацио враџбине на њега и зове да би полиција обавила увиђај и пронашла врачару. Када сам му објаснио да то није посао полиције, он се за пола сата створио у станици са свећама, концима и још свачега је ту било – наставља Г.О.

Депеше Викиликса: Тајна вечера Коштунице и Тадића која је одредила судбину Косова

У било које доба дана и ноћи људи зову станицу полиције и питају за неки број телефона, када са станице креће аутобус или „да случајно немате број телефона мајстора“. Пошто је Богатић мала средина, у којој се људи углавном познају, полицајци најчешће помогну када неко уместо информација позове станицу. Навикли на ове, безазлене позиве, када заврше разговор само се насмеју, али кад неко тражи баш немогуће једино што им преостаје јесте да се – прекрсте.

– Зове човек и прича о спору са комшијом око међе. Објаснио сам му да ми немамо никакаве надлежности и да позове геометра. Није ништа вредело, он прича како зна да то раде геометри, али он хоће да полиција изађе на терен и утврди где је склад између њега и комшије – препричава полицајац још један чудан телефонски разговор.

“Где то има? Силују и убијају, па забране да се прича”: Приштина унела “ВРЕДНОСТИ ИЗ ШУМЕ” у закон против Срба!

Поједини су тражили од полиције превезе болесника до дома здравља „јер немају свој аутомобил“, а јесенас док је киша лила као из кабла, возач из Сремске Митровице је промашио пут и заглавио се у каналу пуном воде испред полицијске станице. Пошто никог није било на улици, ушао је у станицу и тражио помоћ, па су четворица полицајаца подигла ауто и он је настави пут.

Понеко од грађана којима су полицајци после необичних позива помогли сврати у станицу и љубазно се захвали за помоћ. Има, наравно и оних који разочарано грде полицајце, сматрајући, у збиљи или шали, ко ће знати, да су „плавци“ Супермени са чаробним штапићем, а ипак су их „откачили“.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Ексклузивно! Исповест старлете: Министар ми је шмркао кокаин са голе задњице!

(ВИДЕО) Погледајте тренутак када Бастаћеви насилници истерују одборнике СНС

ЈОВО БАКИЋ НАЈАВЉУЈЕ РЕВОЛУЦИЈУ: Ја бих волео да их ЈУРИМО ПО УЛИЦАМА!

СРБИ ИЗ ЛЕПОСАВИЋА ПЕШКЕ НАПРЕДУЈУ КА БЕОГРАДУ! Стигли до Краљева, циљ им је да 19. АПРИЛА ПРУЖЕ ПОДРШКУ ВУЧИЋУ на митингу БУДУЋНОСТ СРБИЈЕ!

ДАРКО НАСТАВЉА ЛЕЧЕЊЕ У ЗАТВОРУ!? Због ВЕЛИКОГ броја прекршаја Лазић МОРА ОДГОВАРАТИ КРИВИЧНО!?

Шокантна позадина бруталног злостављања у Новом Саду: Откривен ПРАВИ РАЗЛОГ због ког је Ђорђе претукао Ивану?!

ПАКЛЕНИ ПЛАН ТРОЈИЦЕ ЛИДЕРА ОПОЗИЦИОНОГ САВЕЗА ЗА СРБИЈУ! НАСИЛНИЦИ СПРЕМАЈУ ХАОС: Изазваће сукобе и оптужити војску и полицију за нереде!

(ВИДЕО) ХУЛИГАНИ МАРКА БАСТАЋА НАСИЛНО ИЗБАЦИЛИ ОДБОРНИКЕ СНС ИЗ ЗГРАДЕ СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ СТАРИ ГРАД!

(ФОТО) СПРЕМАЈУ ХАОС И НАСИЉЕ! Полиција пронашла још две торбе с моткама и камењем, спремљеним да се ИЗРЕЖИРА НАПАД НА ЛИДЕРЕ СзС!

Ово је ПРАВИ РАЗЛОГ због ког је Тереза Меј ухапсила Асанжа!

“Ивана се плаши да се СУОЧИ СА ЂОРЂЕМ”: Ближи се суђење, а МУЧНО ПРЕБИЈЕНА ДЕВОЈКА се налази у ТЕШКОЈ СИТУАЦИЈИ!

извор: Srbija Danas/Telegraf

фото: Srbija Danas

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here