Била сам параван ЦРНОГОРСКОМ ГЕЈ МИНИСТРУ! Био је у вези са познатим глумцем, а ја сам МОРАЛА ОВО ДА РАДИМ

Елитна проститутка И. О. у наставку ексклузивне исповести за “Ало!” открива како ју је један министар из Црне Горе ангажовао да глуми његову девојку, како би сакрио чињеницу да је хомосексуалац, те да је у вези с познатим српским глумцем.

Унук јој испуњава последњу жељу: Мира Марковић ће почивати на месту на ком је одувек желела!

И. О. нам је испричала да је често ишла на путовања са геј паром и дуго им служила као параван, а једном ју је црногорски државни функционер одвео кући и представио породици као своју вереницу.

– Дуго сам била параван једном црногорском министру, који је у вези с нашим познатим глумцем. А будући да обојица потичу из конзервативних средина, било им је важно да у јавности имају имиџ стрејт мушкараца. Министар ми је био један од омиљених клијената јер је добро плаћао, а када сам била с њим, нисам морала ништа да радим. Када год би ишао на неко службено путовање, водио је мене са собом, али и свог дечка, а ја сам се за јавност претварала да сам његова девојка – прича на почетку разговора И. О. и објашњава како су изгледала њихова путовања.

Животна ТРАГЕДИЈА МИРЕ МАРКОВИЋ након које ставља ЦВЕТ У КОСУ: Од тада ДВОЈЕ ЉУДИ волела је више од свега!

Девојка која је раскринкала Михаила, ДОБИЛА ПОЛИЦИЈСКУ ЗАШТИТУ: Студенткињи прете и макро и КЛИЈЕНТИ!

– Процедура је била следећа: министар би ме сачекао на црногорском аеродрому, а тамо је већ био његов дечко. Министар и ја смо увек седели једно поред другог у авиону, док је његов дечко био неколико редова иза нас. У хотелу смо министар и ја увек узимали апартман, док је његов дечко изнајмљивао једнокреветну собу. Правило је било да ја, након чекирања, изађем из апартмана, како би њих двојица могли да остану сами. Током дана бих обилазила град, ишла на ручак, па у шопинг јер је увек био договор да им дам што више времена да проведу сами. Увече бих му опет глумила девојку, а по правилу дешавало се да на званичним дипломатским пријемима увек сретнем бар још две девојке које се баве истим послом као и ја – каже – прича И.О. и открива да је министра и глумца једном ухватила на гомили.

Русија ПРЕКИНУЛА СВАКУ САРАДЊУ са НАТО-ом!

ЈАВИЛА СЕ БОЈАНА (17), за којом је породица ТРАГАЛА ДАНИМА: Рекла је код кога је била

– Једном смо отпутовали за Барселону и баш када смо се чекирали у собу, изашла сам да прошетам по граду. Међутим, брзо сам схватила да сам заборавила телефон у соби, па сам се вратила и имала сам шта да видим. Мој министар и његов дечко били су голи у кревету, и у налету страсти, један другог су орално задовољавали. Ту слику ћу тешко избацити из главе – прича наша саговорница. Осим на путовања, министар је елитну проститутку једном одвео и у свој дом.

– Сећам се да ме је једном замолио за велику услугу и обећао ми је да ће ме богато наградити ако му помогнем. Рекао ми је да га породица дуго притиска да се ожени, па ми је понудио неколико хиљада евра да одем с њим код његове породице и да му за викенд одглумим вереницу. Нисам се дуго премишљала да ли да прихватим понуду јер смо нас двоје у том тренутку постали добри пријатељи и хтела сам да му помогнем. Али то, наравно, не значи да нисам узела новац за ту услугу. Спремили смо се и отишли код његових, а он је родитељима већ најавио да ће доћи са вереницом – присећа се наша саговорница и додаје:

Син ашовом до смрти тукао мајку по глави у дворишту

– Дочекали су ме као најрођенију и тих два дана, колико смо били код његових родитеља, угађали су ми на све начине. Водили су ме на ручкове и вечере, а упознала сам добар део његове фамилије. Његова породица била је одушевљена мноме, а па су ми на растанку поклонили златну огрлицу, коју и данас имам и чувам. И министар ме је после частио и дао ми је више новца него што смо се договорили, пошто сам се показала одлично, а породици је касније рекао да смо раскинули веридбу – прича наша саговорница.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЧЕКАЛА САМ ТЕ ПЕТ СТРАШНИХ ХАШКИХ ГОДИНА И НИСАМ ТЕ ДОЧЕКАЛА – САД ТИ ЧЕКАЈ МЕНЕ! Овако се Мира Марковић опростила ОД МИЛОШЕВИЋА!

Имала је само једну жељу, да почива испод ОВЕ ЛИПЕ, када видите зашто расплакаћете се!

ХОЋЕ ЛИ БИТИ ИСПУЊЕНА ПОСЛЕДЊА ЖЕЉА МИРЕ МАРКОВИЋ?! Сахраните ме испод липе, поред мог Слободана!

МОСКВА ЈАСНА: НЕУТРАЛИСАЋЕМО НАТО У ЦРНОМ МОРУ – предузећемо све неопходне мере за то!

ЛЕКАРИ МИРЕ МАРКОВИЋ ОГЛАСИЛИ СЕ ИЗ МОСКВЕ: Ево од чега је умрла удовица Слободана Милошевића

(ВИДЕО) ОВО ЈЕ БИО СУПЕРМИГ: Ловац 5-те генерације који је летео док су конкуренти били мртво слово на папиру

ОТКРИВЕНИ НОВИ ДЕТАЉИ ИЗ ЖИВОТА БРУТАЛНО ЛИКВИДИРАНОГ СРБИНА У ЈОХАНЕЗБУРГУ: Иван је у Србији радио као електричар, а онда су га ухватили са већом количином дроге! ЕВО ШТА ЈЕ ГОВОРИО КОМШИЈАМА У ЛАЗАРЕВЦУ

ПРЕМИНУЛА МИРА МАРКОВИЋ!

(ФОТО/ВИДЕО) Руски хеликоптер Ми-26-Т2В! Погледајте како изгледа НЕПРИКОСНОВЕНИ ЛИДЕР летелица тешке категорије!

Новац вас чека ОД УТОРКА! СТИГЛЕ БЕСПЛАТНЕ АКЦИЈЕ! Цена много већа од очекиване!

РАЗГРАНАЛА СЕ МРЕЖА ЕЛИТНЕ ПРОСТИТУЦИЈЕ: Испливали НАЈНОВИЈИ детаљи, Михајло није једини – ОНА МУ ПОМАЖЕ!

извор: Alo

фото: Shutterstock

Оставите одговор

You have to agree to the comment policy.