Девојка која је раскринкала Михаила, ДОБИЛА ПОЛИЦИЈСКУ ЗАШТИТУ: Студенткињи прете и макро и КЛИЈЕНТИ!

Студенткиња која је открила чиме се Михаило Максимовић бави страхује за свој живот и налази се под заштитом полиције.

Русија ПРЕКИНУЛА СВАКУ САРАДЊУ са НАТО-ом!

Студенткиња која је раскринкала еферу о проституцији чији је главни актер Михаило Максимовић, добила је полицијску заштиту. Из страха од одмазде ухапшеног, али и познатих клијената из света политике, спорта и музике, она је била принуђена да се обрати органима реда јер страхује за своју безбедност.

Лисице на руке

Девојка која је и сама била жртва највећег макроа и региону и прошла кроз пакао јер му је веровала, главни је сведок против Максимовића и његовог брата Душана Миленковића, којима су лисице на руке ставили након што их је ова студенткиња пријавила полицији и открила све тајне илегалног посла којим су се бавили.

– Девојка је годинама преживљавала тортуру, а све је почело 2015. године када је Максимовић врбовао сиромашну студенткињу и обећао јој посао са платом од 1000 евра. Она је тешко живела, није имала ни воду ни струју, па је пристала да буде пословна пратња богатим клијентима, под условом да нема сексуалне односе са њима – каже извор.

ЈАВИЛА СЕ БОЈАНА (17), за којом је породица ТРАГАЛА ДАНИМА: Рекла је код кога је била

Максимовић се, међутим, није држао договора, већ је студенткињу натерао да смрша, угради силиконе и спава са муштеријама.

– Тада за ову девојку почиње пакао! Морала је да ради најмање 20 дана у месецу, и била је принуђена да трпи да је клијенти туку и психички злостављају. Новчано су је кажњавали сваки пут када би угасила телефон, или уколико би у току „радног времена“ напустила стан – објашњава извор.

Студенткиња је после четири године скупила храброст и раскринкала макроа, који је крајем фебруара ухапшен на аеродрому „Никола Тесла“.

Син ашовом до смрти тукао мајку по глави у дворишту

ЧЕКАЛА САМ ТЕ ПЕТ СТРАШНИХ ХАШКИХ ГОДИНА И НИСАМ ТЕ ДОЧЕКАЛА – САД ТИ ЧЕКАЈ МЕНЕ! Овако се Мира Марковић опростила ОД МИЛОШЕВИЋА!

Без милости

– Открила је највећу аферу у последњих 10 година, није ни чудо што јој је живот угрожен и глава уцењена, јер су у игри људи познати јавности, а у том „бизнису“ обрћу се велике паре.

Криминолог Златко Николић каже да је полиција добро поступила што је дала заштиту овој студенткињи.

– Максимовић може на фотографијама да се смешка и да буде симпатичан, али макрои су бездушни људи који власт над женама остварују путем насиља и страха. Они су трговци људима и немају милости. Свако ко проговори мора да плати цену. То је област организованог криминала, они су врло опасни и због тога је неопходно да та девојка има заштиту – каже Николић.

Имала је само једну жељу, да почива испод ОВЕ ЛИПЕ, када видите зашто расплакаћете се!

Терао девојке на вежбање и операције

Михаило Максимовић ухапшен је заједно са својим братом крајем фебруара на аеродрому „Никола Тесла“. Приликом хапшења од Максимовића и Миленковића заплењени су лаптопови и свеске са подацима девојака које су подводили, а међу којима су и неке познате старлете, певачице и водитељке. Одузет им је и каталог са провоктивним фотографијама и ценовником.

Како се сазнаје, Максимовић је све девојке терао да редовно вежбају, а морале су да спавају 8 сати дневно како би биле одморне за „посао“. Такође, Максимовић је од њих захтевао да уграђују силиконе и повећају усне, а урадио би им професионалне фотографије за каталог.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ХОЋЕ ЛИ БИТИ ИСПУЊЕНА ПОСЛЕДЊА ЖЕЉА МИРЕ МАРКОВИЋ?! Сахраните ме испод липе, поред мог Слободана!

МОСКВА ЈАСНА: НЕУТРАЛИСАЋЕМО НАТО У ЦРНОМ МОРУ – предузећемо све неопходне мере за то!

ЛЕКАРИ МИРЕ МАРКОВИЋ ОГЛАСИЛИ СЕ ИЗ МОСКВЕ: Ево од чега је умрла удовица Слободана Милошевића

(ВИДЕО) ОВО ЈЕ БИО СУПЕРМИГ: Ловац 5-те генерације који је летео док су конкуренти били мртво слово на папиру

ОТКРИВЕНИ НОВИ ДЕТАЉИ ИЗ ЖИВОТА БРУТАЛНО ЛИКВИДИРАНОГ СРБИНА У ЈОХАНЕЗБУРГУ: Иван је у Србији радио као електричар, а онда су га ухватили са већом количином дроге! ЕВО ШТА ЈЕ ГОВОРИО КОМШИЈАМА У ЛАЗАРЕВЦУ

ПРЕМИНУЛА МИРА МАРКОВИЋ!

(ФОТО/ВИДЕО) Руски хеликоптер Ми-26-Т2В! Погледајте како изгледа НЕПРИКОСНОВЕНИ ЛИДЕР летелица тешке категорије!

Новац вас чека ОД УТОРКА! СТИГЛЕ БЕСПЛАТНЕ АКЦИЈЕ! Цена много већа од очекиване!

РАЗГРАНАЛА СЕ МРЕЖА ЕЛИТНЕ ПРОСТИТУЦИЈЕ: Испливали НАЈНОВИЈИ детаљи, Михајло није једини – ОНА МУ ПОМАЖЕ!

(ВИДЕО) ШОКАНТНЕ ЧИЊЕНИЦЕ О ТРАГЕДИЈИ ТИТАНИКА: Чувени брод није потопио судар са леденим брегом, већ нешто много ПОДМУКЛИЈЕ

(ФОТО) ШПАНЦИ ПИШУ: Лука Јовић има нови КЛУБ!

ШОК! ИТАЛИЈАНСКИ ОФИЦИР ОТКРИВА: Помагали смо терористима на Кошарама, кад смо чули грмљавину српских тенкова, мислили смо да ће нас преко Албаније сатерати у море!

извор: SrbijaDanas/Telegraf

фото: SrbijaDanas/Ilustracije

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here