(ФОТО) ПОКС СВЕ ЈАЧИ У ТОПЛИЧКОМ КРАЈУ

Делегација Покрета обнове Краљевине Србије јуче је посетила топлички крај, а у Прокупљу је одржан штанд заједно са активистима из овог града.

Штанд су одржали Мирослав Пилић, Витомир Мијајловић, Владимир Прегун, и том приликом они су разговарали са грађанима о програму и плановима странке, а све у циљу побољшања услова живота грађана у Прокупљу, али и у целој Србији.

-Ми смо једина странка у Србији која се залаже за монархију и данас смо у Прокупљу, да заједно са нашим члановима странке упознамо грађане са програмом и циљевима. Обишли смо и друге градове Топличког округа и можемо да вам кажемо да су Топличани за монархију, казао је Мирослав Пилић, из Покрета обнове краљевине Србије.

ПОКС се залаже за враћање традиционалним, породичним вредностима, јер без здраве породице нема среће и просперитета државе.

-Истополни бракови нам се намећу да униште нашу здраву породицу, ослабе наже друштво, нацију и државу и никада нечемо пристати на то. Наша странка се залаже за исправљање свих неправди комунистичких власти у прошлости, укључујући и враћање неправедно и незаконито одузете имовине грађанима после Другог светског рата, па и оне имовине која је сада у власништву тајкуна, а коју су они буџашто купили од државе, додају из ПОКС-а.

Како су нам казали из прокупачког Одбора ПОКС, у наредном периоду ће имати низ активности, како би грађане Прокупља упознали са плановима и циљевима Покрета за наредни период у Прокупљу и Топличком округу.

(ProkupljeOnline.com)

6 КОМЕНТАРА

  1. Lepo je rekao Draža kada su mu zlotvori sudili i zverski ga ubili „Lepo je videti kakvu državu gradite od omladine koja je odrastala i školovala se u kraljevini videćemo kakvu će državu graditi vaša komunistička omladina“ i bio je u pravu.

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here