Десет година се С*КСУАЛНО ИЖИВЉАВАО на девојчици, па добио НАНОГИЦУ?! Десио се ВЕЛИКИ ОБРТ, ипак ће добити ЗАСЛУЖЕНО

Девојчица из Војводине коју је 10 година сексуално злостављао хранитељ М. М. саслушана је у петак у Основном тужилаштву у Шиду.

Девојчица се више од три сата детаљно изјашњавала о тортури коју је више од 10 година трпела од хранитеља М. М.

ИВАНА ЈЕ БИЛА ИЗВРСТАН СТУДЕНТ ФАРМАЦЕУТСКОГ ФАКУЛТЕТА, ВРЕДНА И УВЕК НАСМЕЈАНА: Ово је лепа Краљевчанка која је преминула након стравичне несреће на Ибарској…ВЕЛИКА ТУГА

– Њу је када је имала само шест година Центар за социјални рад сместио у породицу М. М. Годину дана пошто је дошла код њега, када је имала између седам и осам година, он је почео сексуално да је злоставља – прича извор упознат са случајем.

Шта све једемо: Пасуљ из Киргистана, а лук из Кине

Девојчица је испричала шта је све трпела годинама.

– Он се сексуално задовољавао над њом и на најгори могући начин, терао ју је да задовољава његове полне нагоне. Терао ју је да га свакодневно орално задовољава и силовао је најмање једном недељно – објашњава особа упозната са случајем.

Агонија у којој је живела девојчица престала је тек последњег дана 2018. године. Она је тада, након што је постала пунолетна, смогла снаге да исприча кроз шта је све пролазила.

СРПСКО ЈЕДИНСТВО је НАЈВЕЋИ СТРАХ ПРИШТИНЕ: Не смемо дозволити Албанцима да ОТМУ СРПСКЕ ГРАДОВЕ, морамо на ИЗБОРЕ

– Она је испричала да је кришом изашла из куће својих хранитеља, из куће у којој је трпела злостављање годинама. Отишла је код другарице, која јој је пружила подршку да оде у полицију и пријави злостављача и исприча шта јој је читаву деценију радио – наводи саговорник.

Иначе, М. М. раније је са Основним јавним тужилаштвом у Шиду потписао споразум о признању кривице због кривичног дела недозвољене полне радње над својом штићеницом. Тада је пристао да буде осуђен на казну кућног затвора од годину дана.

Милица је његова талија, а Данило понос: Вучићева деца подржала оца и послала громовиту поруку, када је будете прочитали, биће вам све јасно!

Међутим, суд је овај споразум одбио, наводећи као разлог те одлуке да санкција од годину дана кућног затвора није адекватна, налазећи да је сексуално злостављање трајало скоро деценију.

Пуномоћник оштећене девојчице на основу доказа који постоје у списима предмета указао је на то да сматра да се не ради о кривичном делу недозвољене полне радње, које се М. М. стављају на терет, већ о кривичном делу обљубе над дететом која је извршена злоупотребом положаја, с обзиром на то да је он био хранитељ девојчице. За дело обљуба над дететом запрећена казна је од пет до 12 година затвора. Такође, пуномоћник девојчице нада се да ће предмет преузети Више јавно тужилаштво у Сремској Митровици.

Концерт је почео једном посебном песмом, својим стиховима је послао јасну поруку целој Србији!

Игор Јурић, оснивач Фондације “Тијана Јурић”, каже да Фондација помно прати случај ове девојчице.

– Девојчица је толико измучена да губи појам када и како се све то десило. Он је све признао јер је хтео да се нагоди са судом да добије мању казну и ми смо се бунили јер заиста је страшно да за све што је урадио добије годину дана кућног затвора. Фондација ће помно пратити овај случај и нећемо дозволити да тај човек прође некажњено или са благом казном – каже Игор Јурић, и додаје да управо због оваквих случајева казне за оне који врше недозвољене полне радње над дететом морају бити строже.

Данас је Лазарева субота – ВРБИЦА: Испоштујте обичаје, а овом празнику се посебно радују ДЕЦА

Према Закону о кривичном поступку, М. М. претила је казна до 10 година затвора јер, како стоји у ЗКП: “наставник, васпитач, старалац, усвојилац, родитељ, очух, маћеха или друго лице које злоупотребом положаја или овлашћења изврши обљубу или са њом изједначен чин са малолетником који му је поверен ради учења, васпитавања, старања или неге биће кажњен затвором од једне до 10 година.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Сутра славимо ЦВЕТИ и Исусов улазак у Јерусалим! Ево шта ОБАВЕЗНО морате урадити ВЕЧЕРАС, ако сте НЕУДАТИ!

“Мој син је страдао као јунак, БРАНИО ЈЕ СВОЈУ ОТАЏБИНУ!” Потресна исповест мајке Насера Вучеља, једног од ХЕРОЈА СА КОШАРА

Наш стари пријатељ се удружио са Приштином, дижу војну сарадњу, спремају ЗЛО СРБИЈИ!

СВЕТ БРУЈИ О БЕОГРАДУ! Сви медији писали о Србији, овај детаљ приметила је само америчка агенција!

(ФОТО) Вучић пред 150.000 људи: Србија ће брзином ракете да иде напред!

У офанзиви украјинске војске погинула три борца ДНР! Устаници узвратили и победили! Откривен РАЗЛОГ НАПАДА!

Оливер Мандић запевао, хоће ли Трифуновић испунити своје обећање?

ОПАСНА ИГРА СЕ НАСТАВЉА: Америка позвала СВЕ ЗЕМЉЕ да руским авионима БЛОКИРАЈУ ПУТ ка Венецуели!

Београд се ВАЉАО ОД СМЕХА, Бора једном фором бацио на патос целу Србију: Чујем да је овде 800 новинара, али не знају српски!

Запад ћути на албански “план А”, али Русија ступа на сцену! Путин чека одговор на НАЈВАЖНИЈЕ ПИТАЊЕ!

(ВИДЕО) ЛАЗАНСКИ УПОЗОРАВА СРБИЈУ НА ВЕЛИКИ АМЕРИЧКИ БЛЕФ: Одговорићемо Приштини да их ЗАБОЛИ! 

НОВО ПРАВИЛО ЗА ВОЗАЧЕ! Ако немате ОВАЈ ПАПИР – НЕЋЕТЕ ПРОЋИ технички: ОБРАТИТЕ ПАЖЊУ

ОТАЦ МОНСТРУМ У ПРИТВОРУ! Зорана (28) иритирао плач гладног петомесечног сина, убио га са ДВА УДАРЦА У ГЛАВУ

извор: SrbijaDanas/Telegraf

фото: Profimedia

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име