МАРЈАНОВИЋ НАВУКАО ЈЕЛЕНУ ДА СЕ СПУСТИ НИЗ НАСИП И УБО ЈЕ У ГЛАВУ! Детаљи најновије оптужнице против Зорана!

Више тужилаштво у Београду подигло је нову оптужницу против Зорана Марјановића због тешког убиства супруге Јелене Крсмановић Марјановић.

“УМАЛО ДА ГА ЗАКОЉЕ! ОТКИНУО МУ ЈЕ МЕСО, КРВ ЈЕ ЛИЛА”: Исповест оца из Сремских Карловаца чијег СИНА ЈЕ ИЗУЈЕДАО ПАС

Више јавно тужилаштво јуче је доставило Вишем суду оптужницу против Зорана Марјановића, супруга убијене певачице из Борче, због сумње да је починио тешко убиство за које је запрећена казна до 40 година затвора.

Према оптужници, Зоран Марјановић је супругу Јелену убио на свиреп и подмукао начин док је у непосредној близини места на којем је певачица “Гранда” усмрћена стајала њихова малолетна ћерка.

Према оптужници, Марјановић се је са сада покојном супругом и малолетном ћерком Јаном 2. априла 2016. године око 17 сати довезао на насип у Борчи. Јелена је отишла да трчи, а он је остао са ћерком. Међутим, искористивши Јеленино поверење, Зоран ју је намамио да се спусте у подножје насипа на каналу, док је дете остало на насипу, наводи се у оптужници.

(ВИДЕО) РЕШЕНА МИСТЕРИЈА САМОУБИСТВА У ХАШКОЈ СУДНИЦИ: Откривено како је унесен цијанид којим се ОТРОВАО ХРВАТСКИ ГЕНЕРАЛ Слободан Праљак!

Када су се спустили до канала, Зоран је Јелену најпре убо оштрим предметом у главу и у десни лакат, након чега је Јелена почела да бежи травнатом површином. Тада је, према оптужници, изгубила патику и мобилни телефон, као и гумицу којом јој је била везана коса.

Међутим, Марјановић ју је сустигао, стргао јој је горњи део тренерке, а потом јој опет задао више удараца у главу, наневши јој вишеструке преломе лобање, након чега ју је потопио у канал. Пре смрти Јелена је удахнула воду из канала.

Њен супруг је ухапшен 15. септембра 2017. године, готово годину и по дана од убиства. Из притвора је пуштен након десет месеци. Убиство Јелене Марјановић медијски је најпраћенији случај црне хронике у Србији већ три године.

(ВИДЕО) ЕНГЛЕЗИ, НЕ СЕ*ИТЕ! Оптужујете Србе да су геноцидни, а ВАША ИСТОРИЈА ЈЕДАНКО ЈЕ ГЕНОЦИД!

Пет кључних доказа

Према вештачењу које је достављено у тужилаштво указано је на то да је бициклиста М. Р. заиста могао да види Јелену и њеног убицу свега неколико минута пре него што је певачица брутално убијена.

Вештачење мобилног телефона Зорана Марјановића показало је да је његов телефон у време убиства његове супруге био искључен. То је став вештака телекомуникације достављен тужилаштву у Београду.

Крв убијене Јелене Марјановић, из налаза који је достављен у оптужници Биолошког факултета, нађена је у на задњем седишту “мерцедеса” који је у време злочина користила породица Марјановић.

Просторновременским вештачењем свих снимака сигурносних камера који се налазе на кући у Црвенки, свих кадрова који гледају на насип, утврђено је да је Зоран са супругом и дететом био на њему.

Брис ДНК достављен је Биолошком факултету у Београду и узет је са огреботине на десној руци Зорана Марјановића, који показује да га Јелена није огребала.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЂУКАНОВИЋУ, КО ТЕБЕ ШТА ПИТА О РАЗГРАНИЧЕЊУ СРБИЈЕ И ПРИШТИНЕ! Мило се обрушио на Београд, ПА ДОБИО ПО ПРСТИМА!

ВУЧИЋ УЈЕДИНИО СРБИЈУ: Величанствен митинг у Београду окупио више од 150.000 људи

ВАЖНО! ОВИ ЛЕКОВИ СЕ ПОВЛАЧЕ СА ТРЖИШТА: Србија донела одлуку – СТАВЉА СЕ ЗАБРАНА

Десет година се С*КСУАЛНО ИЖИВЉАВАО на девојчици, па добио НАНОГИЦУ?! Десио се ВЕЛИКИ ОБРТ, ипак ће добити ЗАСЛУЖЕНО

ИВАНА ЈЕ БИЛА ИЗВРСТАН СТУДЕНТ ФАРМАЦЕУТСКОГ ФАКУЛТЕТА, ВРЕДНА И УВЕК НАСМЕЈАНА: Ово је лепа Краљевчанка која је преминула након стравичне несреће на Ибарској…ВЕЛИКА ТУГА

Шта све једемо: Пасуљ из Киргистана, а лук из Кине

СРПСКО ЈЕДИНСТВО је НАЈВЕЋИ СТРАХ ПРИШТИНЕ: Не смемо дозволити Албанцима да ОТМУ СРПСКЕ ГРАДОВЕ, морамо на ИЗБОРЕ

Милица је његова талија, а Данило понос: Вучићева деца подржала оца и послала громовиту поруку, када је будете прочитали, биће вам све јасно!

Концерт је почео једном посебном песмом, својим стиховима је послао јасну поруку целој Србији!

“Мој син је страдао као јунак, БРАНИО ЈЕ СВОЈУ ОТАЏБИНУ!” Потресна исповест мајке Насера Вучеља, једног од ХЕРОЈА СА КОШАРА

Наш стари пријатељ се удружио са Приштином, дижу војну сарадњу, спремају ЗЛО СРБИЈИ!

извор: Srbija Danas/Blic

фото: Srbija Danas

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име