„СИЛОВАЛИ СУ МЕ И ПРЕТИЛИ ДА ЋЕ МЕ ЗАКЛАТИ“ Језиво сведочење Српкиње, жртве припадника Петог корпуса

У потресном сведочењу жена је навела да су 11. октобра 1995. године у вечерњим часовима муслимански војници њу одвели у тоалет у згради СУП и наредили јој да легне на плочице и да се скине.

ПРАВИ ЈОСИП БРОЗ ЈЕ ПОГИНУО НА УСКРС 1915! Невероватно сведочење Мирослава Тодоровића: О замени која се одиграла на руском фронту, зашто никад није посетио Јасеновац, КО МУ ЈЕ ЗАИСТА БИО ОТАЦ…

Жена из Санског Моста, која је преживела злодела која су починили припадници Петог корпуса такозване Армије БиХ, испричала је у свом сведочењу да су 10. и 11. октобра 1995. године сви Срби који су остали у граду ухапшени и одведени у гаражу бившег СУП и зграду иза кино-сале.

– Приликом напада муслиманске војске, због дејства муслиманске артиљерије побегла сам у подрум заједно са комшијама. Муслиманска војска је град заузела 11. октобра и хапсила је редом све Србе који су остали. Тада су одвели и мене у гаражу бившег СУП у којој је већ било око четрдесетак ухапшених Срба – испричала је жена чији идентитет неће бити објављен с обзиром на то да је поступак за злочине почињене у западнокрајишким општинама у току.

СРБИ У НЕМАЧКОЈ ПРИМАЈУ МАЊУ ПЛАТУ ОД НЕМАЦА ЗА ИСТИ ПОСАО?! Немци примају просечно бруто 2.313 евра, странци 1.918, а држављани Сирије, Авганистана, Ирака и осталих земаља 1.647!

У сведочењу, сведок је навела да су у просторији заједно били мушкарци и жене, те да су све били старији људи.

– Муслимански војници су у вечерњим часовима упадали у ту просторију, псовали нам српску и четничку мајку и појединачно изводили ухапшене у другу просторију из које су допирали крици и јауци. После извесног времена, враћали су једно по једно. Сви су били претучени, крвави, модри, са видним отеклинама, а жене силоване – истиче се у сведочењу.

У потресном сведочењу жена је навела да су 11. октобра 1995. године у вечерњим часовима муслимански војници њу одвели у тоалет у згради СУП и наредили јој да легне на плочице и да се скине.

Склоните веш са терасе, паркирајте аутомобиле у гаражу! Ако то не учините, мучићете муку до краја недеље

– Уперили су цеви од оружја у мене. Тек тада сам схватила да ће и мене силовати. Бранила сам се колико сам била у могућности. Један од муслиманских војника ударио ме неким предметом у леву руку и поломио је, тако да са поломљеном руком нисам више могла да пружам отпор и он ме силовао. После њега силовала су ме још двојица муслиманских војника, који су ме претходно изударали песницама, псујући ми српску и четничку мајку и претећи да ће ме заклати ако будем пружала отпор – истиче се у сведочењу.

Према њеним речима, у гаражи СУП били су задржани десетак дана. Храну су добијали једном дневно, парче хлеба и малу конзерву, спавали су на бетону, а физиолошке потребе обављали су у истој просторији, за шта су имали канте.

Бранко испалио МЕТАК У ГРУДИ своје супруге, па пуцао себи у главу!

– Све време боравка у тој гаражи ухапшени Срби нису попили ни кап воде. Муслимански војници су улазили са боцом воде и питали да ли је неко жедан, да би потом ту воду просипали и нису дали никоме да пије – рекла је жена у сведочењу.

Она је додала да су након десет дана проведених као заробљеници у гаражи, пребачени у зграду иза кино-сале у Санском Мосту. Тамо је било већ око 70 заробљених Срба. За време боравка у тој сали, муслимански војници су повремено одводили неке од заробљених и након премлаћивања поново их враћали.

(ВИДЕО) Скоте, коме продајеш маглу? Студенти у Крагујевцу очитали буквицу америчком амбасадору

– Једно вече су и мене извели. Поново је требало да ме силују, али војник је био у алкохолисаном стању па није могао да изврши тај акт. Муслимански војници су нам свако вече псовали српски и четнику мајку, претили да ће нас све поклати и понижавали нас на разне начине -испричала је ова жена.

Она је додала да је услед премлаћивања два-три дана пре размене подлегао Бошко Дошеновић, који је имао око 70 година.

– Њега су мучки испребијали, да је по повратку у просторију у којој смо били смештени након враћег времена умро. Његово тело су однели на мени непознату локацију – рекла је сведок.

(ВИДЕО) 22. АПРИЛА ПОЧЕО РАТ НА КОСОВУ: Терористи ОВК упали у кафану и побили људе, НАЈКРВАВИЈЕ БИЛО У ДЕЧАНИМА

Заробљени Срби остали су тој згради иза кино-сале до 27. јануара 1996. године када су одведени на размену у Копривну. Према њеним речима, током боравка у заробљеништву сазнала је да је један број Срба из Санског Моста био затворен у великој Незировића кући и згради „Металорада“.

– Шта је било са тим Србима, не знам сигурно, осим што сам чула да су сви ликвидирани, а муслимански војници су говорили да су сви Срби који су пронађени у склоништу Робне куће у Санском Мосту побијени на лицу места – навела је жена у овом потресном сведочењу, истичући да се труди да све то заборави, али да се сваког дана присећа тих мучних дешавања који јој, како је навела, изазивају, страшно психичко оптерећење.

Открио шта пише у ТЕСТАМЕНТУ, као и ГДЕ су паре које је Шаулић узео за наступе до 2021. године! Све је то Гоца урадила!

Она је у свом сведочењу навела да је разговарала и са Елизабетом Реном и изнела јој све што је преживела у затвору, како каже, под турском управом, те да је спремна да све исприча пред било којим међународним судом, као и да буде прегледана од стручњака из области медицине јер последице удараца осећа и данас.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ОБЈАВЉЕНО КО СТОЈИ ИЗА МАСАКРА НА УСКРС

АМЕРИЧКИ СЕНАТОР ТУРСКОЈ: Бирајте између С-400 и САНКЦИЈА

ОТАЦ (47) и СИН (9) ПРОНАЂЕНИ МРТВИ: Убица их упуцао и оставио у напуштеним колима!

(ВИДЕО) Насеров официр СПРЕМА РАТ?! Памтимо његов НАПАД НА СРБЕ, а сада ЗАХТЕВА НЕШТО ЗАБРИЊАВАЈУЋЕ

(ВИДЕО) СМЕЈ СЕ ПИЧ*ЕТИНО, ТЕБЕ ЋЕМО ДА ЈЕ*ЕМО! Паклен дочек за кошаркаше Будућности на аеродрому!

ДАЧИЋ ПОРУЧИО ВЕСЕЉИЈУ: Маните се писања, ЕМ СТЕ НЕПИСМЕНИ, ЕМ СТЕ ОДАВНО ПРОЧИТАНИ!

Данас је Велики понедељак: Ако загрлите ове особе и кажете им колико вам значе, имаћете среће целе године

Приштина тражи НОВУ РЕЗОЛУЦИЈУ: Сковали ДВА ПЛАНА усмерена против Срба

НАТО НИЈЕ ЛУД ДА ПРОВОЦИРА РУСИЈУ У КЕРЧКОМ МОРЕУЗУ! Лавров: Не верујем да ће бродови Алијансе учествовати у инцидентима које режира Украјина!

ОПСАДНО СТАЊЕ НА КОСОВУ! АМЕРИКАНЦИ ВРАТИЛИ ШИПТАРИМА 110 ЏИХАДИСТА ИЗ СИРИЈЕ, сада не знају шта ће с њима, даноноћно их ЧУВАЈУ ЈАКЕ ПОЛИЦИЈСКЕ СНАГЕ!

ДЕТАЉИ БРУТАЛНЕ ЛИКВИДАЦИЈЕ ОЦА ШКАЉАРСКИХ БОСОВА: Професионални убица детаљно испланирао злочин и данима пратио Вукотића, знао му је сваку навику и корак!

Амерички амбасадор пред српском децом отцепио Косово, а онда га Лазански патосирао једним потезом!

извор: SrbijaDanas/Srna

фото: Pixabay

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here