Процурeли ФБИ документи открили праву истину о ТИТОВОМ ИДЕНТИТЕТУ!

Маријан Џон Маркул је 20. априла 1955. године ушао у канцеларију ФБИ у лос Анђелесу и испричао шокантну причу. Човек који се тада представљао као маршал Јосип Броз Тито заправо није прави Тито, него руски агент који је преузео Титов идентитет пошто је прави Јосип Броз нестао у Русији 1937. године.

ДАНАС ОБЕЛЕЖАВАМО ВЕЛИКИ ЧЕТВРТАК! И највећим грешницима ће све бити опроштено ако ураде ОВО!

То стоји у ФБИ-јевој забелешци с почетка маја 1955. године.Тајне ФБИ-јеве белешке из педесетих су недавно отворене за јавност и јавно објављене. Маријан Маркул је рођен је у Ливну 1909. године, у САД се доселио 1936., а држављанство је добио 1944. пошто је две године за време Другог светског рата служио у америчкој војсци.

У извештају пише да није сигурно колико су информације које он даје тачне, али се наводи и његова тврдња да је он “социјалиста и да жели да пружи информације које би могле бити важне за безбедност Сједињених Држава”. У забелешци са састанка агената ФБИ-а и Маркула стоји да је Маркул посетио Југославију 1953. године и да се у два наврата сусрео с Титом.

Први састанак је трајао око сат времена, а он је том приликом приметио да маршал Тито има по пет прстију на свакој руци. Маркул тврди да је прави Тито изгубио средњи прст и кажипрст леве руке. Додао је да је Тито с којим је разговарао ‘53. био образован и одлично свирао клавир. С друге стране, прави Тито је био необразован, и колико је Маркул знао, није знао да свира клавир.

ТРАГЕДИЈА! Срби кренули на Васкрс, па погинули! Међу њима и ДЕТЕ!

Између осталога, Маркул је тврдио да је Јосип Броз био висок око 180 центиметара, док је овај “лажни” био висок тек 160 цм. Маркул је такође рекао да је човек који се у педесетима њему представљао као Тито говорио с благим руским нагласком и да је доста благо говорио. Прави Тито је говорио је одрешито и оштро. Маркул је тврдио да је прави Тито био доста болешљив и да је имао туберкулозу, и да је нестао у Русији 1937. године.

Такође је изјавио да је крајем двадесетих година разговарао с правим Титом у Југославији, а видео се са њим у Паризу 1935. или 1936. године и додао да је чврсто убеђен у то да је тај човек прави Јосип Броз. После пријема код Маршала 1953. године, Маријан је посетио удату сестру у Загребу. Повели су разговор о томе да ли Тито онај прави, и сложили су се да није, барем је тако говорио Маркул.

Десетине људи убила “чудотворном водицом”, свако ко јој се замерио умро! Ово је прича о првој СРПСКОЈ ВЕШТИЦИ!

КОЉУ, УБИЈАЈУ И ДЕЦУ! АМЕРИКАНЦИ ЗА ЗЛОЧИНЕ НЕ ОДГОВАРАЈУ! Сведочења о незамисливој суровости “Фока”!

Сестра је рекла да и она и муж живе у уверењу да је Тито у Ужичкој 15 био обични преварант. Њен супруг, извесни Борис Горић је потврдио да и он није сигуран у Титов идентитет, као и да је то ствар о којој се шушка широм Југославије. У извештају се наводи како му је сестра тада рекла да ни она ни њен супруг не верују у то да је на челу Југославије прави Јосип Броз Тито и да су први пут почели да сумњају у то још 1937. године, када су чули његов глас на радију и приметили промену нагласка.

Маркул још тврди како је његов отац Иван познавао правог Тита, пошто су радили у истом граду, и да се и он слаже да је реч о две различите особе. Иван Маркул и Јосип Броз су радили у истом граду, а Иван је био уверен да маршал у Београду није био исти као друг Тито – секретар комунистичке партије у Југославији.

Бивши руски адмирал: Америчка флота у Медитерану под контролом руских подморница

Други састанак с Титом 1953. године Маркул је имао у Загребу. Овог пута је Маријана и његову супругу Ингрид маршал готово у потпуности игнорисао. Након тог пријема код маршала, Маркул је сатима разговарао с Александром Ранковићем, за кога је тврдио да је заправо најмоћнији човјек у Југославији. Ранковић и Маркул су наводно заједно били у затвору крајем двадесетих година прошлог века због синдикатског деловања и током тог времена су се зближили. Због тога је Маркул Ранковићу отворено рекао да зна како је Тито у суседној соби лажњак.

СКАНДАЛИ У НОВОМ ПАЗАРУ СЕ НАСТАВЉАЈУ: Албанце би да ДИЖУ У НЕБЕСА и да им ПОКЛОНЕ УЛИЦЕ!

Скандалозне претње грађанима: Ђиласов и Вуков списак “за одстрел”

За Ранковића Маркул тврди да је био главни човек задужен за безбедност у Југославији, као и да је у разговору са њим изразио своје сумње, на шта му је Ранковић одговорио да не би требало да се оптерећује таквим стварима и да би требало да ужива у боравку у Југославији. Ово скретање теме са Тита је код Маркула само подгрејало сумње, наводи се у наставку документа.

БИЗАРНО! УВЕЛИ СТРУЈУ НА ГРОБЉЕ, А ОНДА ИМ СТИГЛИ РАЧУНИ ЗА ТВ ПРЕТПЛАТУ! Мртве сигурно не занима шта раде Милијана и Милојко у Паровима!

Маркул је агентима ФБИ испричао да, према његовом мишљењу, југословенске вести у тајности сарађују са Совјетским Савезом и да ће то у наредном периоду свима постати јасно. Изразио је и увереност у то да би се совјетске власти, ако би то пожелеле, врло лако могле решити Броза, и додао да све његове изјаве може потврдити извесни Живко Топаловић из Француске.

“Маркул тврди да се југословенске власти претварају да постоје несугласице са СССР-ом, како би добили помоћ од САД, и да заправо нема правог разлаза између Југославије и Совјета”, стоји у документу.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДА СЕ НИКАД НЕ ЗАБОРАВИ: 5 дечака страдало је у бомбардовању на данашњи дан, најмлађи је имао 3 године! 1.000 авиона бомбардовало је Србију ноћ и дан

БОКАН НАМ БРУТАЛНО ПРЕТИО ПРЕД ДОЛАЗАК У ПОДГОРИЦУ! Небојша Човић изнео ШОКАНТНЕ детаље: СРБИЈУ зову СМРДИЈА, а онда дођу и башкаре се у Београду!

НАРОДНИ ОБИЧАЈИ И ВЕРОВАЊА ЗА ВАСКРС: Децу дотаћи црвеним јајетом како би била здрава и румена

ДА СЕ НИКАД НЕ ЗАБОРАВИ: 5 дечака страдало је у бомбардовању на данашњи дан, најмлађи је имао 3 године! 1.000 авиона бомбардовало је Србију ноћ и дан

Отац са два сина погинуо у језивој несрећи по повратку са веридбе: Возач снимио њихове последње минуте у животу!

15.000 ВАС ЋЕ БИТИ ПОЧАШЋЕНО Пензионери, треба само да конкуришете и добићете издашан поклон!

10 ГОДИНА ЗАТВОРА ЗА СИЛОВАТЕЉА ИЗ ЋИЋЕВЦА! МОНСТРУМ јој понудио превоз, а затим је ВЕЗАО ЖИЦОМ!

Данас на рачун леже 8.400 дин! Ако сте на СПИСКУ моћи ћете да их подигнете!

(ФОТО) УМЕСТО СА МЛАДОМ, ВРАЋАЈУ СЕ У КОВЧЕГУ: Ово су тројица момака који су погинули код Руме

НОВА ТРАГЕДИЈА У БОРСКОМ ЈЕЗЕРУ! Пронађен леш Маје Тошић (39), УЗРОК СМРТИ НЕПОЗНАТ!

КРЕНУЛИ ДА ИСПРОСЕ МЛАДУ, ПА ОТИШЛИ ПРАВО У СМРТ! Детаљи језивог удеса код Руме у ком је страдало троје

МИСТЕРИЈА ТРАГИЧНЕ СМРТИ ПРИПАДНИЦЕ ВОЈСКЕ СРБИЈЕ! Породица и даље не верује да је БОЈАНА ПУЦАЛА СЕБИ У ГЛАВУ! Ноћ пред трагедију ЖЕСТОКО СЕ ПОСВАЂАЛА С ВЕРЕНИКОМ!

Још један доказ хаоса у СЗС: Ђилас пустио Бошка низ воду!

НЕЗАПАМЋЕНО У НИШКОМ КЛИНИЧКОМ ЦЕНТРУ! Мушкарац умро, па оживео! Александар из Алексинца дошао на контролу, срушио се испред шалтера и умро, а онда оживео после сат и по?! ИЗЛЕЧИО СЕ ОД СМРТИ

извор: Kurir/Alo

фото: Profimedia

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here