НЕВЕРОВАТНО ХАПШЕЊЕ У ВАЉЕВУ: Отац отишао у суд да плати казну и извуче сина из затвора, а пар минута касније – НЕВЕРИЦА!

Анонимни Ваљевац, који је током првомајских празника дошао у овдашњи Прекршајни суд како би платио прекршајну казну за свог сина и на тај начин га извео са одслужења казне, и сам је завршио у затвору – такође због неплаћене прекршајне казне!

(ФОТО) СКАНДАЛ! Некадашња уредница РТС-а се сликала како показује знак албанског „двоглавог орла“ и објавила то на Фејсбуку

Како се сазнаје, реч је била о неплаћеним казнама за направљене саобраћајне прекршаје, а на одслужењу затворске казне, с обзиром да прекршаје није платио у законском року, најпре је уочи првомајских празника “завршио” млађи Ваљевац.

Америка започиње инвазију – Русија окупља државе савезнике за одбрану Венецуеле

Међутим, када је у Прекршајни суд, како би измирио дуг и на тај начин наследника извео са одслужења прекршајне казне у Казнено-поправном заводу, дошао његов отац, дежурни судија је у евиденцији утврдио да и он има неплаћену прекршајну казну и одмах, пошто је и њему истекао законски рок за плаћање, издао налог за привођење и “затворску замену” неплаћеног прекршаја.

(ФОТО) ТУГА ДО НЕБА! Ово су жртве стравичног судара аутобуса и камиона код Куршумлије!

– Како више није имао новца код себе, тог Ваљевца је, пошто је платио казну за сина, полиција спровела у затвор. Онда је његов син, након што је пуштен из затвора, морао да оде по новац, па се вратио у Прекршајни суд и за оца платио казну, па се коначно поново, овог пута са потврдом суда о плаћеној казни, вратио у КПЗ и оца извео на слободу – објашњава извор околности овог несвакидашњег случаја.

По његовим речима, обе прекршајне казне нису представљале велики новчани износ, али пошто су прошли рокови за њихово плаћање, аутоматски су преиначене у затворске у односу 1.000 динара казне – један дан затвора.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО) Добрила је умрла на операционом столу: Пета жртва страховите несреће код Прокупља је медицинска сестра!

Свако четврто село у Србији на путу нестајања! Држава има решење!

(ФОТО) ПОЛИЦИЈА СЕ ОГЛАСИЛА ПОСЛЕ СТРАВИЧНЕ НЕСРЕЋЕ КОД КУРШУМЛИЈЕ: Апелујемо на превознике да воде рачуна о ТЕХНИЧКОЈ ИСПРАВНОСТИ ВОЗИЛА И ВРЕМЕНУ ОДМОРА ВОЗАЧА!

ЊУЈОРК ТАЈМС О САМИТУ У БЕРЛИНУ: Ако Меркелова и Макрон хоће да прекину застој у преговорима, најпре морају да реше сукоб Тачија и Харадинаја

ЦРНА УДОВИЦА ЖИВЕЛА БАШ БУРНО! Првог МУЖА ВАРАЛА СА ДРУГИМ, а онда је њега УБИО ЊЕН НОВИ ЉУБАВНИК!

Ово ће бити ВЕК УЈЕДИЊЕЊА Срба: Политичка прогноза бившег председника Републике Српске

ЖЕСТОК СУКОБ МАКРОНА СА ХАРАДИНАЈЕМ У БЕРЛИНУ! Француски председник оштро напао злочинца ОВК, па УПЕРИО ПРСТ У ЊЕГА ЗБОГ ТАКСИ НА СРПСКУ РОБУ!

Ево шта пише на званичном сајту Ангеле Меркел! Обратите пажњу на СЛЕДЕЋИ СЕГМЕНТ

РАДОЈИЦУ ИЗ БАРЛОВА БОГ ЈЕ ПОГЛЕДАО, ЈУТРОС ЈЕ ЧЕКАО БАШ ТАЈ АУТОБУС: Видео сам кад су се сударили… Људи су запомагали, одмах сам утрчао и почео да извлачим путнике, а онда је букнула ватра

(ВИДЕО) ЈАК ГРАД РАЗБИО ТОПОЛУ И ОКОЛИНУ! Велико невреме у Шумадији, ЛЕД ВЕЛИЧИНЕ ГРАШКА ТУКАО 15 МИНУТА!

(ВИДЕО) ИНЦИДЕНТ НА ВАКСРШЊОЈ СЛУЖБИ У ГУСИЊУ! Шиптари упали током богослужења, СВЕШТЕНИК СПРЕЧИО НАЈГОРЕ!

НИЈЕ КРАЈ МУКАМА! Порастао број жртава у судару код Прокупља: ЧЕТВОРО ИЗГОРЕЛИХ нису једини умрли

извор: Srbija Danas/Blic

фото: Profimedia/ilustracija

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име