(ВИДЕО) ТРАГИКОМЕДИЈА НА ПРУЖНОМ ПРЕЛАЗУ У КРАЉЕВУ: Рампа не ради, ТРИ БАБЕ УПОЗОРАВАЈУ НА ВОЗ!

На пружном прелазу у Борачком насељу константно је подигнута рампа, чак и кад наиђе воз. Трагедије спречавају три старице из тог краја, које стоје на прелазу и упозоравају возаче на долазак воза.

СРБИЈА КУПИЛА УБИЦУ АПАЧА И АВИОНА А-10 Нови чувар српског неба ” Панцир С-1″, стиже у Србију

Рампа на пружном прелазу у Борачком насељу у Краљеву стално је подигнута, чак и кад наилази воз! Да све буде бизарније, трагедије су избегнуте само захваљујући трима старицама из тог краја, које добровољно стоје на прелазу и упозоравају возаче на долазак воза!

Фотограф и сниматељ Зоран Тијанић из Краљева објавио је недавно на свом Фејсбук профилу два шокантна видео-снимка, на којима се види како возови у Борачком насељу пролазе поред подигнуте рампе, тик уз аутомобиле који су се зауставили поред шина.

Нова важна инвестиција стиже у нашу земљу, посао ће бити одлично плаћен

– Ако често прелазите овај пружни прелаз, видећете две-три баке које стоје, вероватно су ту из комшилука, и машући рукама упозоравају возаче на долазак воза. Пошто то раде волонтерски, за добробит суграђана и свих путника, ето прилике за надлежне органе да им донесу кафу, чај и неки кексић. Верујте, возачима пуно значи када су баке ту – написао је Тијанић, што је изазвало салву коментара на рачун надлежних из “Железница Србије”, који су задужени за одржавање сигнализације на пружним прелазима.

(ФОТО) ТУРЧИН КОЈИ ЈЕ УБИО ШАБАНА ПУШТЕН НА СЛОБОДУ! Побегао на НЕПОЗНАТУ ЛОКАЦИЈУ, прете му СМРЋУ

(ВИДЕО) СТОТИНЕ ГРАЂАНА ПО КИШИ И ХЛАДНОЋИ ЧЕКАЈУ У РЕДУ ЗБОГ ЈЕДНОГ ПАПИРА: Сви желе само једно – да оду што пре и да се не врате!

Из Јавног предузећа “Железнице Србије” саопштили су да је путни прелаз у Борачком насељу аутоматизован, што значи да се машиновође одмах обавештавају у случају квара на пружном прелазу, како би се избегле трагедије.
– У таквој ситуацији машиновође непосредно пре проласка кроз тај путни прелаз дају звучни сигнал, а затим настављају на начин да се потпуно искључи могућност ванредног догађаја – стоји у саопштењу.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ФОТО) ЉУДЕ СУ КУВАЛИ У КАЗАНУ И ПРАВИЛИ ОД ЊИХ САПУН! Пакао Јасеновца, где се СМРТ осећа у ваздуху

Тијанић је објаснио и да су снимци настали 2. маја, и да је тог дана у року од сат времена два пута наишао на подигнуту рампу и воз који је пролазио преко необезбеђеног пружног прелаза.

– Имао сам срећу да два пута налетим на воз и избегнем несрећу. Бојим се да некога срећа не омаши – рекао је Тијанић.

Према Информеровим сазнањима, старице које возачима сигнализирају долазак воза живе тик поред пружног прелаза. Оне знају када возови наилазе туда, и тада изађу из својих кућа и машу возачима како би се безбедно зауставили испред пруге.

ШТА КРИЈУ ПЕКАРИ АЛБАНЦИ?! “Могуће да се уопште не ради о случајности, веч о осмишљеној провокацији”

НАЈНОВИЈИ ДЕТАЉИ СЛУЧАЈА ПОРОДИЉЕ У ВАЉЕВУ! Мртво новорођенче пронађено у пољском тоалету! 

Иначе, ове страшне сцене из Борачког насеља подсетиле су на стравичну трагедију која се у децембру догодила у Доњем Међурову код Ниша, када је воз разнео аутобус “Нишекспреса”. Том приликом настрадало је седам особа, а повређено је тридесет.

На том пружном прелазу, у тренутку несреће, није било рампе ни светлосне сигнализације, већ само знак упозорења, такозвани Андрејин крст и знак “стоп”. Судски поступак против возача аутобуса Милана Здравковића (31) још је у току и он ће на слободи сачекати пресуду.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НОВИ БЕЗОБРАЗЛУК! Албанци забрањују СРПСКЕ ТАБЛИЦЕ на КиМ!

ВЕСЕЉИ ПРЕТИ ОТИМАЊЕМ ЉУДИ ПО СРБИЈИ?! Кукавице, наћи ћемо вас! Завршићемо оно што је ОВК започео кад сте побегли!

Породиља примљена у болницу, али нико не зна где је беба, одбија да сарађује са полицијом

НАТО бомбе и данас убијају децу

(ВИДЕО) “О, мори, Србијо, палио сам ти зидине!” орили се стихови усред Чачка – Албанци стигли до Шумадије! 

(ФОТО) Сви су остали ЗАТЕЧЕНИ када су прочитали шта пише на вратима дома здравља у Крњачи! 

(ВИДЕО) НОВИ НАПАД НА РУСКУ БАЗУ У СИРИЈИ: Други пут гранатирана Хмејмим, ПВО уништио џихадистичка гнезда! 

СРБИ У ХРВАТСКОЈ ИМАЋЕ СНАГУ КАКВУ ДО САД НИСУ ИМАЛИ! Срби улазе у већа 19 жупанија, 77 градова и 148 општина, УСТАШЕ ЋЕ ПОЛУДЕТИ!

СРБИЈА ОД АМЕРИКЕ ДОБИЛА ПОНУДУ ЗА КОСОВО!? О овоме морамо добро размислити, ОВО ЈЕ САД НА СТОЛУ, НЕЋЕ БИТИ ЈОШ ДУГО!

(ФОТО) ОВО ЈЕ КРВНИК КОЈИ ЈЕ ШУТИРАО ТАСТА ДОК ГА НИЈЕ УБИО! Детаљи стравичног злочина код Новог Сада!

(ВИДЕО) УДАРНА ГРУПА САД ПЛОВИ КА ИРАНУ: На челу је моћни носач авиона, повод одлука Техерана да ПРОДАЈЕ НАФТУ НА ЦРНОМ ТРЖИШТУ?!

извор: Informer

фото: A.G.

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име