(ФОТО) 134.578 ПУТА ХВАЛА! ВИ СТЕ НАША СНАГА И ВЕТАР У ЛЕЂА!

134.578 пута ХВАЛА!

Од свог оснивања и прве објаве, на Видовдан 28. јуна 2017. године, портал “Прокупље онлајн” у овој години по први пут бележи посете од преко 100.000 јединствених корисника месечно према analytics.google.com, најпоузданијем начину мерења посете. Априла месеца портал је посетило 134.578 јединствених корисника.

У том периоду, ваш и наш портал, посећен је 820.834 пута, са просечном посетом од 04:13 минута по посети. Свим корисницима једно велико ХВАЛА! Константан раст броја корисника,броја посета и дужина трајања посете на сајту, доказ је да су циљеви и смернице постављене на Видовдан 2017. године исправни.

-Имали смо одличну посету у априлу месецу, а план за будући период је преко 200.000 јединствених корисника месечно. Дешавало се да на порталу буде и преко 530 корисника у секунди, што је изванредан резултат. Док други портали у Прокупљу и Топлици много причају и хвале се ми показујемо статистику, што се за њих неби рекло да смеју да покажу. У наредном периоду, наше читаоце очекују бројне новине, занимљиве теме, и тотално нови начин презентовања вести путем интернета, казао је један од власника портала Душан Ђорђевић.

(ProkupljeOnline.com)

9 КОМЕНТАРА

  1. Prokuplje pratite i informisete nas o desavanjima odlicno. Zasto su vam Zitoradja Blace i Kursumlija tako tanki sa vestima ? A sto se tice globalnih vesti i vesti na nivou Srbije tu ste isto solidni.

  2. Koji drugi portali u Prokuplju a pogotovu u Toplici, pa to ne postoji. Imamo samo ljude koji imaju portale da bi im prolazili projekti da bi uzimali pare, da bi uzimali ugovore i toboz plasili nekog posetom i ako nece da prihvati njihove uslove da ce da pisu ruzno o toj osobi. U Prokuplju imate ucenjivacke portale koji lepo zive i zaradjuju od tih ucena.

    • Pogresio si. Imamo portale koji se hvale da su poseceni pa ucenjuju tu neke ljude da bi im davali pare i sklapali ugovore sa njima. To su obicni kriminalci i molim urednike portala ovog da ove moje navode istraze i pisu o tome. Sramota je da tu neke osobe zgrcu preko 120 000 dinara mesecno a javnost nema poijma o tome.

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име