Јелена је ударена осам пута, а са последњим ударцем је удахнула воду! ОВЕ ставке откривају убицу!

Певачица Јелена Марјановић (33) задобила је осам бруталних удараца у главу док је стајала у каналу насипа Црвенка у Борчи. Ове повреде су биле смртоносне, а са последњим удахом у плућа су јој доспеле капљице воде, гранчице и муљ. Злочинац је користио два оружја – оштар предмет, али и металну шипку.

ОВА ПЕДЕСЕТИЦА ВРЕДИ МНОГО: Ако имате наших 50 динара, можете их продати за 8.000 евра

Ово се, између осталог, наводи у најновијој, трећој оптужници против Зорана Марјановића, Јелениног супруга, у коју су медији имали увид. Откуцана је на 90 страна и још није ступила на правну снагу. Марјановић, као и његови браниоци, најавили су жалбе.

Ни ова, као ни претходне две оптужнице, не даје одговар на кључна питања – зашто је почињен свиреп злочин, чиме је Јелена тачно убијена, како је убица уклонио трагове и побегао са лица места…

БИА И МУП КРЕНУЛИ У СУРОВУ АКЦИЈУ! Похапшени моћници из свих крајева Србије, директори фирми, службеници Владе!

– Трећа оптужница је, као и оне раније, препуна мањкавости – каже адвокат Стефан Јокић, који са колегама Николом Думнићем, Александром Зарићем и Вељком Делибашићем заступа одбрану. – Уложићемо жалбе, јер нема доказа да је наш брањеник Зоран Марјановић починио убиство.

У оптужници су дати и искази, по тужиочевом мишљењу, кључних сведока. Ипак, те изјаве су у неким деловима супротне чињеницама из полицијских списа, али и наводима других очевидаца. Један од њих, на чији се исказ тужилаштво позива, наводи да је видео да мушкарац и жена силазе низ насип. Ипак, он децидирано тврди да је жена носила горњи део тренерке боје кајсије, а да је доњи део био сив.

ТРАМПОВ СЦЕНАРИО У СЕДАМ ТАЧАКА! Амерички председник решава косовско питање по ИЗРАЕЛСКОМ МОДЕЛУ!

УХАПШЕН ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ ПОЖЕГА И КОМПЛЕТНО ЛОКАЛНО РУКОВОДСТВО! Извршен претрес, осумњичени су за ТЕШКУ КОРУПЦИЈУ!

– Због те чудне боје кајсије сам и запамтио то двоје људи – наводи овај сведок.

Он у свом исказу није могао на основу фотографија да потврди да ли је реч о Зорану и Јелени Марјановић. Поред тога, певачица је, према документима, када је убијена на себи имала црн и доњи и светлоплави горњи део тренерке.

Искази сведока побројаних у оптужници, који су у критично време били на насипу, од 16.30 до 17.30, 2. априла 2016. године, не слажу се по питању тога шта су сведоци све видели. Једни помињу стадо коза, други тврде да га није било. Помињу се два човека са везаном косом. Један је Зоран Марјановић, док је други идентификован и саслушан. И тај човек је у то време био са ћерком на насипу.

УЖАСНА ТРАГЕДИЈА НА МОСКОВСКОМ АЕРОДРОМУ ДОБИЛА ЕПИЛОГ: Ево ко је крив за смрт 41 особе

– Она има 12 година, али је ситнија растом – наводи се изјава овог човека у трећој оптужници.

У овом документу се на неколико места наводе категорије “извршилац” и “починилац” и то у ситуацијама када су изоловани ДНК материјали који не припадају Зорану Марјановићу. Реч је о материјалу пронађеном на унутрашњој страни леве Јеленине патике, која је бачена на другу страну канала (наводи се да је могуће да ју је бацио починилац кривичног дела), али и на њеној доњој тренерци и вешу.

Истиче се да су стручњаци пронашли биолошке трагове Јелене Марјановић, али и мешовите, не назначавајући коме припадају. Иста ситуација се понавља и на једном Јеленином нокту. Раније је објављено да тај ДНК припада мушкарцу и да је он и даље Н. Н.

После војне параде у Нишу, НАТО започео операцију “Муњевити одговор” у Хрватској! Учествује “Војска Косова” и још 14 армија!

УЖИВАЈТЕ У СУНЧАНОМ ВИКЕНДУ, У НЕДЕЉУ СТИЖЕ ПОТОП! Киша ће падати непрекидно, а ево када нас очекује РАЗВЕДРАВАЊЕ

– У подноктном садржају убијене Јелене Марјановић нема биолошког трага других особа – наводи се извештај обдуцената у оптужници. Утврђено је и да је она на рукама имала одбрамбене повреде.

Као први напад означен је убод у доњи део главе оштрим предметом. Такав траг је уочен и на капуљачи тренерке, па се претпоставља да је Јелена бежала са капуљачом на глави када ју је убица сустигао.

ПОСКУПЉЕЊЕ СТРУЈЕ: Ово је могућа рачуница цене киловата

Шта значи мировање

Поступајући тужилац највише наде полаже у вештачење мобилних телефона жртве и осумњиченог Зорана Марјановића. Тврди се да је он угасио телефон од 16.54 до 17.04. У то критично време његов телефон није “хватала” ниједна базна станица. Судски вештак тврди да је реч о “мировању” телефона, односно да је био угашен. Ипак, стручњаци МТС нису децидирни у томе да је апарат био угашен и наводе да је могуће да је био у одређеном стању које може да се карактерише као мировање, када нема комуникације.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО) КОМЕ СМЕТА ВОЈНА ПАРАДА?! Ђиласовцима, Шиптарима и усташама смета ВОЈНА МОЋ СРБИЈЕ!

ХАШИМЕ ЈЕСИ ЛИ ЛУД? Тачи дао СУЛУДО објашњење зашто граница између тзв. Косова и Албаније мора бити укинута ОДМАХ!

(ВИДЕО) ВЕЛИЧАНСТВЕН ЕГЗЕРЦИР ГАРДЕ ВОЈСКЕ СРБИЈЕ ОД КОГ ЗАСТАЈЕ ДАХ! Овде нема места за грешку! Један погрешан потез би могао да га кошта ЖИВОТА!

Отац СИЛОВАНОГ ДЕЧАКА иде у затвор! Упуцао родитеље тинејџера који му је напаствовао сина, а ово је казна

Ово је СКРИВЕНА ПОРУКА војне параде у Нишу! Ево зашто је војни оркестар све време свирао Марш на Дрину!

АМЕРИКАНЦИ ПОБЕСНЕЛИ ЗБОГ ВОЈНЕ ПАРАДЕ У НИШУ! Србији упућене стравичне претње, помиње се Косово, НАТО у приправности!

(ВИДЕО) СРБИН МУ ОЧИТАО ЛЕКЦИЈУ! Нуркић је покушао да испровоцира Јокића СКАНДАЛОЗНОМ МАЈИЦОМ… Никола му је послао поруку због које ће се ПОСТИДЕТИ!

ЕКСКЛУЗИВНО! ЕВО КО ЈЕ ЂИЛАСОВ МОЗАК ЗА ПРЉАВЕ ПОСЛОВЕ: Он руководи насилним протестима 1 од 5 милиона

АЛАРМАНТНО: Српским улицама хара нова дрога, чак сто пута јача од марихуане

ОБУСТАВЉА СЕ ПОСТУПАК?! Нови ОБРТ у случају – Мала Јана дала НЕОЧЕКИВАНИ ИСКАЗ: Ево шта то значи за Зорана

Генерал Павковић из затвора открио тајну повлачења са Косова и последње Милошевићеве речи – Делили смо хлеб са Албанцима, напали нас током преговора… Опет ће бити РАТА!

(ФОТО) Вучић пред целим светом показао Милу Ђукановићу ко је газда! Једним потезом га матирао!

НЕ ЗНАЈУ НА КОГА СУ УДАРИЛИ: Приштина би да уведе НОВЕ МЕРЕ против Србије, али Београд има СПРЕМАН ОДГОВОР!

СРБИЈА НИКАД ЈАЧА ОБЕЛЕЖАВА ДАН ПОБЕДЕ: Време је да се СРПСКА СИЛА покаже у ПУНОМ СЈАЈУ!

извор: Novosti/Alo

фото: Facebook/Dejan Briza

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име