(ФОТО) Ово је ЛОПОВ из Владе који је рекетирао српске добротворе! Похапшени моћници из свих крајева Србије, директори фирми! 

Високопозиционирани службеник Владе Србије и четири власника приватних фирми ухапшени су у великој акцији БИА, МУП-а и Посебног одељења за сузбијање корупције Вишег јавног тужилаштва у Београду јер су од хуманитарне организације „28. јун“ хтели да изнуде 37.500 евра!

Трагедија код Ниша! Томислав изгорео, син га затекао како лежи преко грејалице!

Лисице на руке стављене су у суботу Миленку Никићу (55), високорангираном службенику у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Бојану Мишићу (50), шпедитеру, власнику и директору фирме „БРЊ Царс“ из Ниша, Небојши Нешићу (43), власнику и директору фирме „Хербафарм“, Драшку Кандићу (51), службенику фирме „Траце Сербиа“, и Д. М. (33), одговорном лицу предузећа „Лабор фарм“.

фото: Alo!

ДАНАС СЛАВИМО ВЕЛИКОГ ЧУДОТВОРЦА СВЕТОГ ВАСИЛИЈА: Потребно је да урадите СЛЕДЕЋУ СТВАР ради вашег ЗДРАВЉА!

Сумња се да су они у више наврата захтевали 37.500 евра од одговорног лица хуманитарне организације „28 јун“ како би омогућили да њихова помоћ стигне до оних којима је намењена. Како сазнајемо, контејнери са хуманитарном помоћи су четири месеца стајали на нишкој царини јер организација наводно није имала неопходне папире.

Тада су ангажовали шпедитерске и фармацеутске куће да им помогну у превазилажењу проблема. Међутим, почетком маја су добили позив од Мишића и Кандића и речено им је да морају да спреме 37.500 евра како би „читава прича“ била завршена.

СРБИЈА НА НОГАМА! ОД ДАНАС ДЕЖУРСТВО 24 САТА због најављених обилних ПАДАВИНА!

фото: MUP Srbije

ДЕСЕТ разлога ЗАШТО ИПАК ТРЕБА ДА ЈЕ КОРИСТИТЕ: Замењивање ћирилице латиницом је знак помањкања осећаја за лепо

Новац су, како сазнаје alo.rs, тражили под изговором да је то Никићев услов да се заложи да организација што пре добије дозволу Агенције за лекове и медицинска средства како би контејнер пун медицинске опреме и средстава вредних 691.000 долара био увезен, а која је намењена као донација Клиничком центру Ниш, али и угроженима на Косову и Метохији, у Републици Српској, као и повратничким српским срединама у Хрватској.

Мишић и Кандић ухапшени су у кафићу у једном београдском тржном центру приликом примопредаје 17.000 евра.

(ФОТО/ВИДЕО) ПРАВОСЛАВЉЕ ЗНА ТАЈНУ! Мистериозна фреска у Високим Дечанима крије информацију о НАЈВЕЋОЈ МИСТЕРИЈИ!

Типовани

Војновић сумња да су типовани јер је њихова организација од 2012. угроженима на Балкану обезбедила више од 6,1 милион долара, као и 184 тоне разне помоћи.

Саво Војновић, регионални директор организације „28. јун“, потврдио је за „Ало!“ да је њихова организација била мета петочлане групе, која је од њих тражила 37.500 евра како би им „средила“ дозволу за увоз.

– Под изговором да не можемо да добијемо дозволу за увоз лекова и медицинске опреме, они су од наше организације тражили новац да нам је среде. Рекли су нам да од Агенције за лекове не можемо да добијемо ту дозволу тек тако јер неки људи у Министарству то не дозвољавају – рекао је јуче за „Ало!“ Саво Војновић.

(ВИДЕО) НОВИ ДЕТАЉИ ХАПШЕЊА У ПОЖЕГИ: Ухапшен председник општине и цео врх локалног руководства

фото: MUP Srbije

(ВИДЕО) Специјалци улетели у локал и похапсили дилере, међу њима се нашла и жена! У великој акцији заплењено брдо дроге и оружја

Он наводи да су отворене уцене почеле почетком марта, а да је проблем наговештаван и раније јер им је контејнер са медицинском опремом стајао у Нишу још од јануара.

– У почетку нам није било чудно што контејнер у Нишу стоји месец дана, али када се то одужило, посумњали смо да нешто није у реду. Потом су почетком марта у нашу организацију дошли људи који су отворено тражили новац за дозволу -открива наш саговорник.

Војновић напомиње да су у контејнеру били разни инструменти и друга медицинска опрема, која је већ била распоређена у одређене центре.

– Знали смо да имамо право на дозволу и случај смо пријавили МУП-у. Ти људи су сваки дан тражили новац од нас. Наглашавам да то није био наш новац, већ новац донатора из региона и света, а опрему су све време чекале установе и људи којима је помоћ била неопходна – каже Војновић, који се захвалио надлежним органима који су учествовали у акцији хапшења рекеташа, којима је одређено задржавање до 48 сати.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

“Они су амерички НОСАЧ АВИОНА, а не држава!” Ево зашто се гура прича о “ВЕЛИКОЈ АЛБАНИЈИ”

(ВИДЕО) РАМА НЕ ПРЕСТАЈЕ СА ПРОСТАКЛУКОМ: Сада је овај снимак из Тиране још једном потврдио ко је заправо премијер Албаније!

СУКОБ АМЕРИКЕ И ИРАНА НА ПОМОЛУ! Трамп послао појачање на Блиски исток!

ТИТОВА САХРАНА одржана без његовог тела?! Ево ШТА је заправо било у КОВЧЕГУ

ДАЛИБОР ПРЕЖИВЕО БОМБУ! У КЦ Војводине кажу да је стање Богдановића, повређеног ноћас у експлозији у Новом Саду, стабилно! НАЈВЕРОВАТНИЈЕ ЈЕ ОСТАО БЕЗ НОГЕ!

Јелена је ударена осам пута, а са последњим ударцем је удахнула воду! ОВЕ ставке откривају убицу!

ОВА ПЕДЕСЕТИЦА ВРЕДИ МНОГО: Ако имате наших 50 динара, можете их продати за 8.000 евра

БИА И МУП КРЕНУЛИ У СУРОВУ АКЦИЈУ! Похапшени моћници из свих крајева Србије, директори фирми, службеници Владе!

извор: alo.rs

фото: MUP Srbije

1 КОМЕНТАР

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име