АСФАЛТИРАЊЕ НЕ СТАЈЕ! УЛИЦЕ У ПРОКУПЉУ ДОБИЈАЈУ НОВИ ИЗГЛЕД!

Да се улажу велики напори на модернизацији путне мреже у градским и приградским насељима, могу се уверити сви грађани Прокупља. Тако су ових дана кренули радови на замени асфалта на неким улицама у граду.

-Пре неколико дана, почели су припремни радови на постављању новог асфалта на коловозу у Улици Бате Стефановића, као и Ивана Косанчића, Војводе Мишића, Поштанској, Ђуре Јакшића, Цара Лазара, даље у Синђелићевој и једном краку Таткове улице, рекао је члан Градског већа задужен за инфраструктуру Жарко Копривица и додао да су средства за ове радове, у износу од 20 милиона динара, обезбеђена из градског буџета.

Према његовим речима, током ових радова, на појединим улицама извршиће се и замена старих водоводних цеви.

-Упоредо са радовима на асфалтирању, на појединим улицама, због дотрајалости и побољшања протока пијаће воде, радиће се и на постављању нових водоводних цеви, изјавио је он и нагласио да је један од основних циљева, побољшање живота и рада свих становника Прокупља, као и околних села.

Зависно од временских прилика, очекује се да ови радови буду завршени у најкраћем могућем року.

(ProkupljeOnline.com)

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

„Погачијада“ одушевила посетиоце

ФУДБАЛЕРИ ТОПЛИЧАНИНА РАЗБИЛИ РЕМБАС У РЕСАВИЦИ!

“Ђурђевдански концерт” одушевио Прокупчане

Радници ЈКП “Хамеум” уређују зелене и цветне површине у граду

Почела санација ударних рупа у граду и изградња тротоара у Драгањи

Почела санација ударних рупа у граду и изградња тротоара у Драгањи

11 КОМЕНТАРА

  1. U mnogim gradskim ulicama ima dosta udarnih rupa! Neophodno je njihovo saniranje. Ove ulice jesu u centru grada i bile su katastrofa, ali mnogo ulica jos uvek ceka na asfalt, nadam se da ce se lolakna samouprava setiti i njih.

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име