(ФОТО) Спортска Домијада у Врању: Дом ученика из Прокупља достојно представио свој град!

Ове године домаћин спортске Домијаде био је град Врање. Дом ученика средњих школа из Прокупља узео је учешће на спортској Домијади заједно са преко 400 ученика из целе Србије.

Домијада се одржала претходног викенда, од 10. до 12. маја. Дом ученика из Прокупља представљала је одбојкашка секција у саставу: Симић, Миленковић, Динић, Радоичић, Светозаревић, Сефановић, Јовановић, Николић, екипу је предводио васпитач Миладин Радоичић.

Прва утакмица, и убедљива победа Дома из Прокупља над колегама из Суботице са резултатом од 2:0 у сетовима.

Уследило је полуфинале и веома узбудљива и неизвестна утакмица до самог краја. Дом ученика средњих школа из Прокупља је полуфинале изгубило од Дома из Ужица резултатом 2:0 у сетовима. Оба сета су се играла на разлику и врло лако је могло да се деси да спортска срећа буде на страни прокупачке екипе.

Дому ученика из Прокупља ово такмичење је донело доста искуства.

Недостајало је мало спортске среће и концентрације у појединим тренуцима за пласман у финале. Дом је заузео 4. место, а одбојкаши су достојно представили свој Дом и град Прокупље и са Домијаде из Врања се враћају са лепим утисцима, казали су из Дома ученика средњих школа у Прокупљу.

(ProkupljeOnline.com)

 

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Студенти ВППШ на практичној настави у ПСС у Прокупљу

Медицинска школа у Прокупљу обележила Међународни дан сестринства

Награђени најбољи на Ђурђевданском књижевном конкурсу

Награђени ученици на конкурсу „Крв живот значи“

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here