НИЈЕ САМО ВОЗАЧ АУТОБУСА КРИВ! И машиновођа одговоран за СТРАВИЧНУ НЕСРЕЋУ У ДОЊЕМ МЕЂУРОВУ

За стравичан судар аутобуса и воза 21. децембра на пружном прелазу у Доњем Међурову, кад је погинуло седам особа, није крив само возач аутобуса “Нишекспреса” Милан Здравковић (31) већ и машиновођа Владица Ракић!

Б2 СМО ИЗБУШИЛИ РАКЕТАМА КАО СИР! Ево како је оборен бомбардер вредан ДВЕ МИЛИЈАРДЕ ДОЛАРА и како су Амери све заташкали!

Ову тврдњу је јуче на суђењу Здравковићу изнео вештак саобраћајно-техничке струке Драган Марковић. Он је истакао да се машиновођа није благовремено огласио сиреном док је прилазио пружном прелазу, а притом је ишао и пребрзо!
Вештак Марковић у Вишем суду у Нишу, наиме, није довео у питање Здравковићеву кривицу за удес, али је указао и на одговорност Ракића, без обзира на то што овај није обухваћен оптужницом.

– На основу видео-записа установио сам да возач аутобуса није стао код знака “Стоп” и “Андрејиног крста”, већ је наставио да се креће брзином од 10 километара на час и није погледао ни лево ни десно када је дошао до пружног прелаза – истакао је Марковић и додао:

“У ПОНЕДЕЉАК ЋЕ ЗАПОЧЕТИ АКЦИЈУ”! Председник Вучић ОТКРИО нови корак Албанаца против СРБА!

– Воз се кретао брзином од 68 километара на сат. Машиновођа је почео да кочи на удаљености од 27 метара од прелаза. Први пут је користио сирену на 17 метара пре судара, у тренутку када је аутобус био на средини пружног прелаза. По мом мишљењу, и он је својим неблаговременим радњама допринео удесу, пре свега касним звучним сигналом. Могуће је да би ранијим кочењем последице судара биле мање.

Марковић је такође указао на то да је пружни прелаз на којем је дошло до несреће био небезбедан:

ХОРОР НА АУТОПУТУ! МИНИСТАРКА ДОЖИВЕЛА НЕСРЕЋУ! Аутомобил излетео са коловоза и ударио у стуб, мушкарац погинуо НА МЕСТУ, а онда су на расуте делове налетела кола ВЛАДЕ СРБИЈЕ!

СТРАНЦИ У СРБИЈУ ДОЛАЗЕ ПО НОВЕ УСНЕ, ГРУДИ… Помама за Српским лекарима! ЗДРАВСТВЕНИ ТУРИЗАМ УЗИМА МАХА!

– Да возач не би оштетио возило и да не би било сметњи по путнике, он је морао да вози спорије. Да је прелаз био одговарајући, аутобус би брже прешао пругу. Такође, у конкретном случају постоје пропусти и у саобраћајној сигнализацији и обезбеђивању адекватне прегледности пруге.

Сузе у судници због снимка несреће

Родбину жртава потресло је јуче у суду емитовање видео-записа са камере у аутобусу, који је регистровао последње тренутке живота погинулих људи. Посебно су били потресени Драган Јанковић, супруг страдале Наташе, када је угледао како она улази у аутобус непосредно пре погибије.
– Ено је, Наташа… – кроз сузе је казао Драган.

Његов син Петар ухватио се за главу и почео да грца, дозивајући мајку.

(ФОТО) ТРЕБА ДА БУДЕМО ПОНОСНИ, ОВО СМО ЧЕКАЛИ ДЕЦЕНИЈАМА! Вучић представио најзахтевнију деоницу јужног крака Коридора 10!

Вештака је подржао и Срећко Коцић, отац погинуле Маријане (16), позвавши се на своје дводеценијско искуство рада у “Железницама Србије”.

– На пружном прелазу воз мора да се креће брзином од највише 20 километара на сат, а машиновођа је дужан да три пута пусти сирену. Треба да одговарају сви који су криви за смрт мог детета – рекао је очајни отац.

На другој страни, машиновођа Владица Ракић је у свом сведочењу одбацио одговорност за несрећу. Он је казао да је пустио сирену и да је кочио чим је видео аутобус. Истакао је да је дуго био под психијатријском терапијом због преживљеног шока, те да од дана несреће више није сео у локомотиву.

ПРАВА ИСТИНА О ВАЂЕЊУ ОРГАНА СРБИМА Сви детаљи КРВАВОГ ЗЛОЧИНА: Ко је уништио доказе, ко је плаћао АМЕРИЧКОГ ГЕНЕРАЛА, о потрази за сведоцима…

У стравичној саобраћајној несрећи крајем децембра настрадали су Алекса Димитријевић (15) из Новог Села, затим Данијела Станковић (48), Богомир Лазић (75), Наташа Јанковић (42) и Маријана Коцић (16), сви из Чокота, као и Гајтана Стаменковић (78) и Властимир Ђорђевић (65) из Доњег Међурова. Повређено је још 29 њих, од којих су и даље на лечењу 16-годишњи Марко Лазаревић и његова вршњакиња Лена Илић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ОСТАО ЈЕ БЕЗ ОЦА, А ОВО ЈЕ ОД ЊЕГА НАУЧИО: Син Марко НЕКОЛИКО САТИ после смрти Мише Јанкетића стао на СЦЕНУ и играо представу само за ТАТУ!

ПРОДАО САМ СЕСТРУ ЈЕВРЕЈКИ ЗА ПАР ЖУТИХ ЦИПЕЛА: Миша Јанкетић никад себи није опростио што су му на ПРЕВАРУ одвели сестрицу, а речи покојне МАЈКЕ су му ОДЗВАЊАЛЕ целог живота

НОВА ОДВРАТНА ИГРА У ШКОЛАМА ПО СРБИЈИ, ИСПОВЕСТ ЂАКА: Скидају се па се снимају?! Мене су терали да скинем дукс да провере је ли оригинал, само лузери носе патике испод 20.000 ДИНАРА?!

Јеремић извређао Патријарха Иринеја и Српску православну цркву

Макронов “БОМБА ПАКЕТ” за Србију

Време је да из ЧИЗАМА УСКОЧИМО У ПАПУЧЕ И САНДАЛЕ: Љутом ЦИКЛОНУ који потреса Србију ДОЛАЗИ КРАЈ!

извор: Informer

фото: Informer DN

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име