Баба на самрти упорно понављала да нисам њихов, али нисам веровао! Свет ми се срушио када је рођак изговорио кључну реченицу: Био си велики човек, одгајао си туђе дете!

Велики скандал последњих дана потреса Србију. Прича о “украденим бебама” поново је обновљена

Мушкарац из Алексинца (38), који тврди да има доказе да је украден у породилишту, за страшну истину о своме пореклу сазнао је на сахрани човека за којег је мислио да му је биолошки отац. Тада је један рођак у посмртном говору за покојника рекао: “Био си велики човек, одгајао си туђе дете!”

АМЕРИКА УПУТИЛА ПОСЛЕДЊИ УЛТИМАТУМ ТУРСКОЈ! “Имате две недеље да одустанете од С-400, иначе…”

Пре тога, прве сумње о томе ко су му родитељи у овом човеку пробудиле су речи његове бабе, која га је на самрти позвала и рекла му: “Ти ниси наш”. Када се уверио у истину о свом пореклу, човек из Алексинца, чије име се и даље чува у тајности, обратио се Владиној комисији за нестале бебе и потом сазнао да је највероватније украден у породилишту у Крушевцу, одмах по рођењу, 3. марта 1981. године.

Како се сазнаје, несрећни човек је више од три деценије живео у заблуди ко су му родитељи, и сада се неће смирити док не сазна ко су му биолошки отац и мајка.

ПРЕТУЧЕНА СТАРИЦА У ЛОЗНИЦИ: Звонио као поштар, ушао и тражио новац, а кад је видео да га нема, почео да се иживљава?!

– Прва сумња код њега појавила се када му је баба на самрти позвала и у пола гласа му рекла: “Сине, мораш да знаш једну ствар, ти ниси наш”. Он у том тренутку није тачно знао шта то значи, питао је бабу да му појасни, али је она само понављала “Не, ти ниси наш, ти ниси наш…”. Трудио се да не узима њене речи здраво за готово, мислио је да баба свашта прича у самртном ропцу, али га је ипак копкало шта је хтела да каже и да ли се иза тога нешто крије. И онда је на очевој сахрани сазнао страшну истину – наводи извор и додаје:

– Када је умро човек кога је овај младић целог живота сматрао оцем, током посмртног говора један од рођака је рекао за покојника “Био си велики човек, одгајио си туђе дете.” Био је то гром из ведра неба. Младићу се ођедном све отворило, остао је у шоку! Знао је да се то односи на њега, јер није имао браће и сестара. Тада се сетио и бабиних речи, схватио да оно њено “Ти ниси наш” заправо значи да није биолошко дете својих родитеља.

Кена обећао да ће гласати за Тијанин закон, па прекршио обећање, а Игор Јурић га покопао ОВИМ речима

Наводно, овај младић, данас већ човек са 38 година, тражио је тада од мајке да му открије праву истину.

– Рекао је јој је да неће проговорити са њом ни реч све док му не открије ко је он у ствари! Мајка је дуго и упорно тврдила да не постоји никаква тајна, да је погрешно протумачио говор на очевој сахрани, да је баба свашта причала на самрти… Ипак, на крају му је признала да га она није родила. Рекла је да је његова биолошка мајка једна жена из Крушевца, али да не зна ништа више од тога – навео је познаник несрећног човека.

(ФОТО/МАПА) Терористи РАКЕТАМА ЗАСУЛИ руску базу! Нови НАПАД на Хмејмим, освета ће бити ПАКЛЕНА 

Непозната прошлост

Несрећно човек, трагајући за својом прошлошћу, обратио се тада Комисији за нестала лица, у жељи да сазна да ли је заиста украден у породилишту.

– Почео је да трага за документима из тог доба, али је већина папира одавно уништена, нема их чак ни у архивама. Ипак, дошао је до протокола из породилишта на којем су поред његовог имена као отац и мајка биле уписане потпуно непознате особе. Заједно са људима из Комисије почео је да трага за њима и врло брзо је сазнао да они не постоје, да су измишљени и да се не помињу ни у једном другом документу сем тог. Када је прочитао документ којим га његова “измишљена, непостојећа мајка” даје на усвајање људима који су га одгајили , схватио је да је жртва велике преваре, да је заправо један од многих украдених беба. Било му је јасно да је његовој правој мајци речено да је беба мртва. Сада је пред њим тежак посао. Питање је да ли његова биолошка мајка уопште жива.

ШОКАНТНО УПОЗОРЕЊЕ СТРУЧЊАКА УН: Ризик од нуклеарног оружја на највишем нивоу још од Другог светског рата!

Драгица Ђурђевић (71) из Крушевца, жена која већ годинама живи са убеђењем да јој је дете давне 1981. украдено у крушевачком породилишту, каже да је човек из Алексинца можда баш њен син!

– Имасла сам 33 године када сам се породила. Сећам се да сам ушла у седми месец и отишла на преглед, јер ми је доктор рекао да трудноћа мора да се прати. Међутим, лекар који је тог дана био дежуран рекао ми је да морам да се породим пре времена. Тако је и било. Породила сам се поподне и знам да сам родила мушко дете. Када се родио, плакао је и деловало ми је да је све у реду. Али стављен је у инкубатор због превременог рођења. Сутрадан је дошла дежурна докторка и саошпштила да ми је син преминуо. Била сам очајна – каже Драгица.

СРБИЈА УВОДИ СУРОГАТ МАЈКЕ! Зваће се “родиље”, имаће накнаду до 15.000 евра, а ЕВО како ће све функционисати

– Дуго ме је копкало шта се заиста десило са мојим дететом, а сумње су постаје јаче када сам после 20 година срела познаницу, иначе жену која је била бабица на мом порођају. Питала ме је како ми је син кога је она породила. Чудила сам се како не зна шта се десило, јер сам веровала да би запамтила да ми је дете умрло. И сада, када сам прочитала причу о украденој беби из крушевачког породилишта, питам се да то није мој син – закључила је Драгица.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Фљора Бровина на платном списку БИА?! АЛБАНЦИ ОДЛЕПИЛИ ПОСЛЕ БРУКЕ СА П*РНО ФОТОГРАФИЈАМА

СКАНДАЛ! Бујановац велича терористу ОВК: Три дана славе шиптарског кољача Лешија

Научници доказали: Тутанкамонов накит је ванземаљског порекла

КО ТО ХОЋЕ ДА САКРИЈЕ ИСТИНУ?! Украдено 29 досијеа о “несталим бебама”!

Одведен је у породицу, у село близу Алексинца, али МАТИЧНА КЊИГА крије језиве податке!

Сећате се Јасмине која је нађена у замрзивачу? Догодио се ВЕЛИКИ ОБРТ, пронађен ДОКАЗ који води до УБИЦЕ

извор: Informer/Alo

фото: Printscreen

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име