(ВИДЕО/ФОТО) Аларм код трафоа у Драгањи не престаје да прави буку, житељи насеља: Нека нам неко помогне, не можемо да спавамо

Житељи насеља Драгања, они који станују близу трафоа код фабрике „Комбинат“, данима уназад немају мира због аларма који се стално укључује и прави буку. Како кажу, то можда и не би било толико страшно да се аларм не укључује и ноћу, те не памте када су последњи пут нормално спавали.

-Контактирао сам надлежне(дежурну службу) у електродистрибуцијама у Нишу и Прокупљу, објаснио им све, али до дана данашњег нико није реаговао. Да ли сматрају да ово и није неки велики проблем, или имају пуно посла, не знам. Зато сам принуђен да се обратим и медијима. Надам се да ће ово ускоро да се реши, апелујем на надлежне да реагују, да можемо мирно да живимо и спавамо, каже наш читалац, који нам је посало слике трафоа и овај снимак.

Снимак аларма са трафоа можете погледати кликом ОВДЕ.

(ProkupljeOnline.com)

 

2 КОМЕНТАРА

  1. Jadni ljudi, a eps dezurna sluzba sve neradnici. Bitno da znaju struju da iskljuce neplatisama od po 5000-6000 dinara, a oni sto duguju po 100 000 i vise dinara, nista, njih ne smeju da diraju.

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here