СРБИЈА ВОЈНА ВЕЛЕСИЛА! У региону нам нико није раван!

Србија је тактички добро осмишљеним улагањима у наоружање и опрему постала војна сила без премца у региону.

РУСИ стварају КРИПТОВАЛУТУ која је ОПАСНА ПРЕТЊА ЗА ДОЛАР! Нови потези Банке Русије бациће Вашингтон на колена…

Иако је окружена НАТО државама, и у том смислу неупоредива са снагом Алијансе, наш систем одбране је достигао такав ниво да је и за Алијансу превелик залогај, оцењују саговорници.

Пензионисани потпуковник Контраобавештајне службе ЈНА Љубан Каран сматра да је Србија војна сила у региону и да више нема разлога да зазире од напада суседа. Како напомиње, једини који може да је угрози је НАТО.

– Не можемо никада да рачунамо на то да можемо равноправно водити неку борбу против НАТО. Међутим, сада смо у стању да нанесемо такве евентуалне губитке НАТО алијанси који су за њих неприхватљиви. Србија је за врло кратко време успела да набави оружје и опрему којису је довели на место војне силе у региону – каже Љубан Каран.

ЗАХУКТАВА СЕ НОВИ “ХЛАДНИ РАТ” НА БАЛКАНУ! Русија Србији даје Ми-35, а САД Хрватској “блек хок”!

Он објашњава да су, захваљујући председнику Александру Вучићу и Министарству одбране, добро осмишљени приоритети и да је такав приступ Војску Србије довео на место регионално респектабилне силе.

– Србија је искључиво окренута одбрани и када се ствари пореде, противник мора бити три пута јачи од нас да би успео да изврши неки напад. У окружењу немамо никога ко би толико био јачи, укључујући Румунију и Бугарску, а ови други су далеко слабији – наглашава Каран.

Син (10) кључни сведок против оца монструма: Јанковић испланирао свој крвави пир и набавио аутомобил којим је и побегао! Језиви детаљи осванули!

фото: Profimedia/ilustracija

(ВИДЕО) НБА ЗВЕЗДА НА СРПСКИ НАЧИН! Јокић обрадовао нацију па са “стомачићем” играо баскет у Сомбору са другарима!

Последње набавке Србије
4 хеликоптера“ми-35″ (тзв.ватрене кочије)
3 хеликоптера „ми-17“
3 пуме
9 хеликоптера Х-145
6 „мигова 29“ из Русије
4 „мига 29“ из Белорусије
30 тенкова Т-72Б3
30 оклопних возила БРДМ

И војно-политички аналитичар Владе Радуловић оцењује да је српска војска, без дилеме, супериорна у односу на све земље бивше земље СФРЈ:

Горан таста изударао мацолом на спавању, онда супругу, па на излазу ташту: Син га лежећи покрај мртве мајке молио да ПРЕСТАНЕ!

– Србија има предност по укупном релативном коефицијенту ватрене моћи и способност наоружања и војме опреме и у већини појединачних наоружања и војне опреме. Уколико посматрамо земље у региону, највише се наоружавају Румунија и Мађарска. Што се тиче бившег југословенског простора, нама најближа по снази је Хрватска. Остале земље попут Словеније, Македоније, Црне Горе, БиХ и Албаније, поприлично заостају за нама. Техника којом располажу или је бројчано врло скромна, или прилично дотрајала са упитним ресурсом и оперативном употребом.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ТЕШКА НЕСРЕЋА КОД УЖИЦА! Директан судар – има МРТВИХ и повређених!

ИРАН ВИШЕ НЕЋЕ ДА СЕ ИГРА! АМЕРИ ШАЉИТЕ БРОДОВЕ, ПОСЛАЋЕМО ИХ НА ДНО МОРА, СВЕ СА ПОСАДАМА! Техерну доста претњи САД!

ХУАВЕЈ представио свој оперативни систем Хонгменг

У ЦЕЛОМ СВЕТУ ЈЕ ЏАБЕ, САМО У СРБИЈИ 40 ДИНАРА! Мекдоналдс нигде осим код нас НЕ НАПЛАЋУЈЕ КЕЧАП

извор: Srbija Danas/Kurir

фото: Profimedia/ilustracija

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here