(ВИДЕО) ТОПЛИЦА ЈЕ УЗ ЗАВЕТНИКЕ! ПРОКУПЉЕ СЕ ПРИКЉУЧУЈЕ АКЦИЈИ!

Српски сабор “Заветници” почео је прикупљање потписа за регистровање политичке странке. Прокупље и Топлица се придружују акцији.

КРЕЋЕМО! Прве локације за прикупљање потписа за оснивање Српске странке Заветници! Драги пријатељи, ове и наредне…

Милица Ђурђевић 发布于 2019年5月14日周二

Драги пријатељи, браћо и сестре, обавештавам вас да су Заветници кренули у процес прикупљања потписа за регистрацију политичке странке и да ћемо у нашем Прокупљу потписе прикупљати 27.05. и 28.05. (понедељак и уторак). Заветници су у процес прикупљања потписа кренули пре десет дана. Одбор у Прокупљу мало касни са акцијом из разлога јер нисмо успели да на време реновирамо просторије странке и да акцију прикупљања потписа организујемо у нашим просторијама у Југ Богдановој улици у центру града. Потписе ћемо прикупљати у просторијама нотара у Прокупљу у периоду од 10:00 до 14:00. Због тога што потписе прикупљамо у просторијама нотара, да се неби правиле гужве, молим све заинтересоване да не долазе да дају свој потпис без претходног јављања на телефон 063/1389000 и пријаве се за ову акцију, а ми ћемо вас обавестити у које време је најбоље да дођете и обезбедићемо вам превоз до нотара, – казао је Душан Ђорђевић координатор Заветника за Топлички округ.

Како додаје, Ђорђевић позива све грађане Прокупља да дођу и свој потпис дају да Србија коначно добије странку којој ће национални и државни интереси бити изнад личних и дневно-политичких.

Дођите и дајте потпис да Србија коначно добије странку којој ће национални и државни интереси бити изнад личних и дневно-политичких. Подржите својим потписом наш улазак у политичку арену где ћемо се бескомпромисно борити за државне, економске и националне интересе. ДО ПОБЕДЕ! – додао је Ђорђевић.

(ProkupljeOnline.com)

11 КОМЕНТАРА

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име