“Сиљова смо девојће ту, а мајка је дозива – кћери Јована”: Детаљно сведочење о ИЖИВЉАВАЊУ ОВК над Србима

– Командант ОВК је одвеја девојчицу маљо са страну и на ред ги сиљовао, на очи осталих. Други је узеја једно девојће од десет, једанаест година. Ћуо сам да је бољно вриштаља, а из гомиљу да је неко дозива: “Кћери, Јована!”. Био гу је то сигурна мајка. Он ми је наредија да гу ја држим док је он сиљоваја. Посље тога, наредија је и на мене да гу силуљејем што сам и учинија. Војници су ћекали на ред да и они сиљују – ове монструозне сцене су део аутентичног сведочења, са албанским изговором српског језика, окривљеног терористе Љуана Мазрекуа, који је током јула 1998. године учествовао у масакру у Клечки, када је убијено 22 Срба.

Мала Луна је умрла НИКАД СТРАШНИЈОМ СМРЋУ – резултати обдукције завили Неготин у црно!

Претходно су, током напада на Ораховац, киднаповање и заробљене 43 особе, које су са још око стотину других, одведене према Малишеву, а неке од њих касније у Клечку.

Пре масакра, албански терористи су се над Србима-мушкарцима, женама и децом-најмонструозније иживљавали. Секли су им делове тела: уши, руке и ноге, вадили су им очи. У злочинима од којих се леди крв, учествовала су браћа Љуан и Беким Мазреку, а Љуан је све до детаља описао у свом исказу истражном судији Окружносг суда у Приштини Даници Маринковић.

ТЕРОРУ НЕМА КРАЈА: Два Албанца претукла Србина (49) из Новог Брда

АЛБАНЦИ СЕ УПЛАШИЛИ ПУТИНА? Повређени Рус напустио територију КиМ! Стиже у Београд и поред забране Приштине!

– Сви из ОВК, осим онија на стражу, сиљовали су српски девојћице, девојке и жене. Онда је наређено да ги све масакрирамо. Одвојиља је једног жена и мушки дете од око осам године и наредија на мене да измасакрирам. Ја прво нисам хоћео, али сам онда на дете одсекао уво. Видеја сам да други на једног жена извадија очи и одсеко му оба рука изнад шаку, а ондак и оба ува – испричао је Мазреку на саслушању, што је судија Даница Маринковић забележила у својој књизи “Судија у рату и миру”.

НОВИ УДАР АЛБАНАЦА НА СРБЕ ВЕЋ 5. ЈУНА?! Шиптари желе да се ДОКАЖУ ПРЕД КЛИНТОНОВИМА И ВЕСЛИЈЕМ КЛАРКОМ!

На крају његовог сведочења стоји да ниједно лице није остављено, а да није пребијено, малтретирано или силовано пре стрељања. После погубљења, сви лешеви и одсечени делови тела бачени су у кречану. Маринковићева је забележила да су унутар кречане нађени делови тела: бутне кости, потколенице, део рамењаче са изгорелим ткивом, угљенисана шака…

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПРОНАЂЕНА ПОВЕРЉИВА ДОКУМЕНТА РОСУ! Папири испали неком од шиптарских старешина током упада на север Космета, у њима ПЛАН НАПАДА И ТАЈНИ ПОДАЦИ О СРБИМА!

(ФОТО) ОВО ЈЕ ДЕВОЈЧИЦА КОЈУ ЈЕ УБИО ОЧУХ! Рођак открива ШТА ЈЕ ПРЕТХОДИЛО МОНСТРУОЗНОМ ЗЛОЧИНУ!

(ФОТО) КО БРАЋА РОЂЕНА! Марковић у Приштини са Харадинајем: ЦРНОГОРЦИ И АЛБАНЦИ ДА ГРАДЕ ЕВРОПСКИ МОСТ!

ПОРОДИЛА САМ СЕ У ВРАЊУ А ОНДА ЈЕ НЕКО УКРАО МОЈЕ БЕБЕ! Очајна мајка 27 година трага за близнакињама: Бабицу коју сам познавала никада више нисам видела, а оно што пише у мом картону ме је ШОКИРАЛО!

Горан је данас ИЗНЕО ОДБРАНУ, након које је суд ДОНЕО ОДЛУКУ

(ФОТО) Чула је: “Мама, мама”, али није успела да спаси дете (3)! Коначно испричала шта се све десило кобне ноћи у Неготину

Тачи тражи хитно уједињење Косова и Албаније

ХУАВЕЈ УЗВРАЋА УДАРАЦ АМЕРИЦИ! Ударају на светињу САД!

ТАЧИ ПРЕТИ: Ако се деси нешто непредвиђено – интервенисаћемо!

извор: SrbijaDanas/Kurir

фото: Profimedia

1 КОМЕНТАР

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име