ПОМОЗИМО НОВАКУ ДА НЕ ОСЛЕПИ, ИМА ВРЕМЕНА САМО ДО 10. ЈУНА! За лечење хитно потребно 200.000 динара, ако не оде на терапију, изгубиће вид!

Дечаку Новаку Милојевићу (10) из села Рударе код Пролом Бање, који болује од амблиопије оба ока, хитно је потребно лечење на клиници “Еликсир” у Новом Саду или би, у супротном, могао потпуно да ослепи.

За десетодневно лечење дечака на руској клиници “Еликсир” и трошкове боравка у хотелу са једним од родитеља неопходно је 200.000 динара, па родитељи моле све хумане људе који имају могућности да им помогну да дечаку сачувају вид.

МАЛЕНОГ МАРКА (2) УБИЛА ЈЕ НАТО БОМБА 1999. ГОДИНЕ У ОЧЕВОМ НАРУЧЈУ: Изашао са оцем да прошета, а онда је ПУКЛО! Србијо, не заборави!

– Болест је Новаку откривена када је пошао у први разред основне школе. Лекари у Бору, где смо тада живели, утврдили су да болује од амблиопије оба ока. Болест од које временом може потпуно да се ослепи развијала се све више и више. Лечио се на Дечјој клиници у Тиршовој и Клиници у Пастеровој у Београду, али ту није било никаквог помака, па смо помоћ потражили од лекара клинике “Еликсир”. Лечење ласерском акупунктуром и специјалне ињекције које прима у оквиру лечења коштају 70.000 динара, плус трошкови за хотел за 10 дана. Лечење је напредовало добро, али нисмо имали новца да плаћамо све трошкове, па смо лечење прекинули – каже Мирослав Милојевић, дечаков отац.

ПРКОС СРПСКЕ МЛАДОСТИ: Ученици у Митровици уз трубаче и заставе Србије и Русије прославили матуру

Нова победа Србије! Америка озбиљно схватила Вучићев бес: Тражимо формирање ЗСО!

Он додаје да због прекида терапије, која мора да се понавља на свака три месеца, Новак сада види само пет одсто на оба ока, због чега не може ни да иде у школу.

– Уколико до 10. јуна не оде на лечење, Новак ће потпуно остати без вида. Ако би отишао на терапију, вид би му се повратио и могао би поново да иде у школу – очајан је Мирослав.

Председник Србије бесан на ЕУ! После ОВОГА поручио: “Знамо шта је и нама чинити”

Сви који желе да помогну да Новак оде на терапију и поврати вид могу да уплате новац на динарски рачун у Комерцијалној банци на име Новак Милојевић, број рачуна: 205-9011005904581-50.

Хумани људи који желе да помогну Новаку могу да се јаве и његовом оцу Мирославу на телефон 061/30-50-252.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Мала Луна (3) коју је мајкин дечко зверски убио сахрањена уз песму која СЛАМА СРЦЕ! Вриска и јецаји парали небо у Неготину!

ПРЕШЛИ СВАКУ ГРАНИЦУ! Харадинај ПРОТЕРАО Руса са Косова! Чека се Путинова реакција!

Мирјана у белом сандуку, са белим цвећем ОДМАХ ДО РОДИТЕЉА: На сахрану дошао СИН који је гледао злочин

СЛОВЕНЦИ РАСКРИНКАЛИ ШИПТАРЕ! Семе инцидента на КиМ посејао је Харадинај, УЗ ПРЕЋУТНУ ПОДРШКУ ЗАПАДА!

ТАТА НИЈЕ БИО ОВДЕ, ЗАПАМТИТЕ! Овако је троструки убица из Новог Сада запретио рођеној деци! Малишани гледали како им убија мајку, баку и деку

Важне вести за грађане Србије: Расту минималац, плате и пензије!

(ВИДЕО) “ОНИ ЋЕ БИТИ ВЛАДАРИ СВЕТА!” Путин својом изјавом ШОКИРАО ПЛАНЕТУ, то је БУДУЋНОСТ која на СВЕ ЧЕКА

ПОГРЕБНИЦИ ПЛАКАЛИ КАД СУ ВИДЕЛИ ТЕЛО ДЕВОЈЧИЦЕ (3) КОЈА ЈЕ ЗВЕРСКИ ПРЕТУЧЕНА КОД НЕГОТИНА: Монструм очух убио дете, па слагао да је пала са терасе!

(ФОТО) НЕМЦИ УСТАЛИ после упада РОСУ на север Косова: Албанци изазивају РАТ НА БАЛКАНУ! НЕ ДАМО ИМ НАШЕ ПАРЕ!

ЛЕГАЛИЗАЦИЈА ЕУТАНАЗИЈЕ У СРБИЈИ? Оболели од тешких и неизлечивих болести МОЋИ ЋЕ ДА ОКОНЧАЈУ ЖИВОТ ДОСТОЈАНСТВЕНО!

извор: Kurir

фото: Printscreen

Оставите одговор

You have to agree to the comment policy.