ПОКС представио свој програм Прокупчанима

Промоција Покрета обнове Краљевине Србије одржана је јуче, у центру Прокупља. Председник Извршног одбора ПОКС-а, мр. Ненад Томашевић, навео је да се акција промоције странке на штандовима спроводи синхронизовано на целој територији Србије.

-Грађани су показали заинтересованост за идеје за које се залаже ПОКС и у прилог томе говори чињеница да је на штандовима за само 15 дана прикупљено преко 15.000 потписа подршке, а од тога је чак 98 грађана Прокупља подржало ПОКС у року од два сата, казао је он и додао да се странка на овај начин припрема за предстојеће изборе, повећава своју препознатљивост код бирача, шири страначку инфраструктуру и грађанима приближава идеју о обнови Краљевине Србије.

-Обновом Краљевине Србије, побољшао би се углед Србије у свету, имали би више страних инвестиција, нарочито од српске дијаспоре, те бисмо боље заштитили наше виталне националне интересе, посебно на Косову и Метохији. Краљ би био чувар традиције, супервизор власти и ујединитељ свих политичких и друштвених чинилаца око кључних ствари за државу, што до сада ниједном председнику није успело. Краљевска Влада би била бирана у парламенту који би бирали грађани на демократским изборима. ПОКС се залаже и за враћање традиционалним и породичним вредностима, реституцију, отварање досијеа, увођење шесточасовног радног времена као у Шведској, доношење Закона о заштити деце од дроге и алкохола, али и за равномеран развој у свим регионима Србије, јер доста је сељак радио, а Београд се градио. Српски сељак мора да поново буде стуб наше државе, зато држава мора посебно да субвенционише пољопривреду, нагласио је Томашевић и додао да је Покрет обнове Краљевине Србије једина странка чији је програм и циљ садржан у њеном имену.

(ProkupljeOnline.com)

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име