ЗАСТРАШУЈУЋЕ ОТКРИЋЕ! НУКЛЕАРНА БОМБА НА БАЛКАНУ: Ако Кршко експлодира, погинуће милион људи! ПУТИН ДРЖИ ОКИДАЧ!

Слободан Милошевић у бесу 1991. наредио минирање нуклеарне електране „Кршко“, а план постављеног експлозива је завршио у Москви, у рукама специјалца руског председника.

Агенти обавештајних служби ЦИА, МИ6 и БНД у паници јуре план минирања нуклеарне електране „Кршко“, који је направљен у време Слободана Милошевића, а који активирањем и сад може да уништи цео регион око Словеније и убије најмање милион људи, открива Курир!

Стравично сведочење о хранитељу-манијаку из Шида: Говорио штићеници “Све добре девојчице то раде”, па јој куповао играчку

План је наводно завршио код човека који и данас ужива велико поверење руског председника Владимира Путина.

Како открива наш извор, који доставља информације и Викиликсу, Милошевић је 1991. наредио да се минира нуклеарна електрана „Кршко“, без много размишљања о катастрофи која би настала.

(ВИДЕО) САМ БОГ ИХ САЧУВАО: Српски патријарх Иринеј и митрополит Амфилохије неповређени у ракетирању Сирије!

ПАЛА ОДЛУКА О ГЕЈ БРАКОВИМА! Нови закон шокираће Србе!

Исхитрена наредба

– Та наредба је издата „исхитрено“ због беса које је у њему изазвало обарање војног хеликоптера у Словенији 1991. године – наводи наш извор и додаје:

– Стручни оперативци упозорили су Милошевића и предочили му да би последице од удара код истицања радијације могле да буду „нуклеарна бомба“ са несагледивим последицама у Европи. Након тога је он ипак стопирао ову акцију и наредио повлачење специјалних јединица које су минирале подручје у Словенији. Оперативци су приликом повлачења самоиницијативно у знак упозорења „дигли у ваздух“ далековод у околини нуклеарке „Кршко“.

(ВИДЕО) ПОТОП У ЦЕНТРАЛНОЈ БОСНИ: Бујица рушила мостове и уништила путеве

Најеминентнији стручњаци из ове области годинама покушавају да пронађу где су постављени експлозиви, али безуспешно. Највећа опасност минираног подручја произилази из тога што би хаварија имала моментално дејство и штета не би била само на нуклеарки јер би дошло до „цурења“, посебно због „руже ветрова“ које би проширили радијацију на већи део околине у неколико земаља.

Специјалац

– Без плана минирања нико не може да демонтира ово подручје. Обавештајци многих служби покушавају на све могуће начине да дођу до тог плана, јер и даље постоји реална опасност да се план активира и убије милион људи – тврди наш извор.

Отац мале Луне (3) неутешан ОТКРИО шта се дешавало месецима пре трагичне ноћи

План је, како каже, сакривен још давне 1991. на „тајно и поверљиво“ место и само људи у чијим је рукама могу да реше ову дуго чувану тајну.
– Због блиских веза породице Милошевић с Москвом, претпоставља се да је план минирања управо тамо завршио. Наиме, Милошевић га је предао у руке човеку који је и у то време био близак са садашњим шефом Русије Путином. Обавештајци ЦИА сумњају да је то заправо особа, стара око шездесетак година, о којој је Јутарњи гласник недавно писао, а која је у ствари „Путинов лав“, односно припадник Националне гарде Русије, те његов специјалац којег је недавно послао из Русије да помогне из сенке Србији и БиХ.

Отрг’о се с ланца: Након ПРОТЕРИВАЊА, Харадинај Красношченка прогласио ШПИЈУНОМ!

ДОКУМЕНТ ПОСЛАО БРАТУ

Милошевићу је, након што су га оперативци упозорили на страхоту у случају минирања нуклеарке, у Карађорђеву предат поменути план, каже извор Курира.
– Тај документ је потом, из страха да га неко не злоупотреби, Милошевић преко „тајног поверљивог посредника“ послао брату Бориславу Милошевићу, који је тада био амбасадор у Алжиру, а од 1998. у Русији. Не зна се да ли га је Бора и добио. Он је умро пре шест година.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПОРЕСКА УПРАВА ПРИВРЕДНОЈ КОМОРИ: Месечне карте или оригинални докази да је новац потрошен за превоз!

Од данас Украјина без руског горива

ПОТРЕБНИ РАДНИЦИ, а услови су и више него добри: Месечна зарада у овом спрском граду 70.000, а нема ко да ради!

ЧАК 350.000 СРБА ЗАВИСНО ОД ИНТЕРНЕТА! Стручњаци упозоравају да ће за 10 година постати болест “број један”

Деца су после школе отишла у двориште и иза ограде пронашла ЖИВИ УЖАС! Наставници се правдају, директор тврди да се није десило!

“Родила сам девојчицу са оценом 8, а онда су ми рекли да мора у инкубатор и само су ми јавили да је умрла”! Када чујете шта су Зорици из Влашке рекли на гробљу СКАМЕНИЋЕТЕ СЕ!

Они су дали ЗЕЛЕНО СВЕТЛО ЗА НАПАД НА СРБЕ! Ово је ПОЗАДИНА упада РОСУ на СЕВЕР КОСОВА!

извор: Kurir

фото: AP/Profimedia

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име