ВЕЉКО РАЖНАТОВИЋ БИЈЕ ХАРАДИНАЈЕВОГ БОРЦА: После Хрвата следи борба са Албанцем рођеног на Косову и Метохији?!

screenshot
Младом српском боксеру Вељкоу Ражнатовићу следећи ривал могао би да буде Албанац Петрит Мазрекај (27), рођен на Косову и Метохији.

Читав догађај, који би требало да се одигра 31. августа, добија на занимљивости због чињенице да је Мазрекај близак пријатељ са Рамушем Харадинајем.

И ДАНАС ПАДАЊЕ ОД ВРУЋИНЕ: А онда поподне „хладан туш“ и непогоде!

Ђоковић испрозивао организаторе РГ после пораза: Ово је бизнис, а не спорт! Овако нешто нисам доживео у каријери

Тачније, Харадинај је борцу са Косова и Метохије својевремено уручио албанску заставу на једном од свечаних пријема због „спортских остварења“. На све то, Харадинај већ политизује читав догађај и закувава атмосферу изјавом да Мазрекај не може да иде у Београд да боксује већ да тај меч мора да буде одржан на неком другом месту!

– Још смо у преговорима око места одржавања меча, али Харадинај и многи други сматрају да у Београду не би био безбедан – изјавио је Мазрекај за албанске медије.

32-годишњи мушкарац извадио пиштољ, прво пуцао у ваздух, а онда кренуо да решета своје РОЂАКЕ!

Стравична несрећа у тунелу у Сићевачкој клисури: Има погинулих и тешко повређених

Вељко Ражнатовић се још не оглашава поводом целе приче, али после меча са Хрватом Петром Мрваљем, кога је недавно нокаутирао у првој рунди, показао је у каснијим иступима да га политика не занима. Албански медији агитују да меч буде одржан у Приштини?!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

У 10 СЕКУНДИ! Научите ЛАКО и БРЗО да паралелно ПАРКИРАТЕ! Једном за свагда, у три потеза! (ВИДЕО)

Ово је Турчин који је брутално претукао српску манекенку! Тања се огласила: Он чак није ни приведен! Открила како му је умакла

ЈОШ ЧЕКА ДА ГА НЕКО УЗМЕ ИЗ БОЛНИЦЕ Малишан (9) остао без породице у тешкој САОБРАЋАЈНОЈ НЕСРЕЋИ код Сарајева! ТУГА ДО НЕБА

Референдум на северу за 20 година!? Нови НЕМАЧКИ ПЛАН за КиМ неприхватљив за Србију

Курир, Ало

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име