АМЕРИКАНАЦ УБИО СУПРУГУ КАДА ЈЕ САЗНАО ДА ЋЕ ОНА РАДИТИ У АМБАСАДИ У СРБИЈИ! Побеснео је када је чуо где ће му жена бити запослена наредне 4 године!

Foto: илустрација Printscreen

Амерички дипломата Џејсон Риф убио је супругу Лолу Гуломову, па пуцао себи у главу. Ова трагедија уследила је уместо развода, а окидач је, пишу амерички медији, то што је Риф “био љут када је сазнао да је Гуломова прихватила четворогодишњи мандат у амбасади САД у Београду”.

СРПСКИ ОФИЦИР ОДБРУСИО ВЕСЛИЈУ КЛАРКУ: НАТО генерал није могао да верује шта га је снашло!

ИЖИВЉАВАЊЕ! Капетан Драган испунио услове за слободу, а хрвати га послали у самицу крвавог логора!

Врховни суд у Вашингтону требало је у петак да оконча развод Гуломове и Рифа, али до тога, нажалост, није дошло. Непосредно пре почетка саслушања у 10 сати, Рифов адвокат добио је хитну поруку од свог клијента, отрива за “Вашингтон пост” полицијски службеник.

ЛАЗАНСКИ: За Косово и Метохију постоје само два решења – лоше и мање лоше

Полиција је добила позив да се нешто чудно дешава у кући пара у близини америчког универзитета на северозападу Вашигтона. Када су дошли у кућу, полицајци су затекли Рифа (51) који је пуцао себи у главу, док је у другој просторији лежало беживотно тело његове супруге Лоле Гуломова (45). Верује се да ју је Риф усмртио пре него што је пресудио себи.

Брачни проблеми пара почели су 2015. године, након што су се вратили са последњег заједничког задатка у иностранству. На крају, Гуломова је поднела захтев за развод. Судски записи показују да се Риф наљутио када је сазнао да је његова супруга прихватила четворогодишњи мандат у Београду, које је требало да почне на лето 2020, те да са собом поведе ћерке, пише “Вашингтон пост”.

Судија је у марту одобрио развод брака након што је Риф више пута пропустио саслушања и дао јој старатељство над децом. Међутим, заказано је још једно рочиште како би био саслушан Рифов нови адвокат, који је оспорио одлуку суда рекавши да његов клијент није добио адекватно обавештење.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДРЖИТЕ СЕ ХЛАДОВИНЕ: Данас и наредних дана у Србији сунчано и врло топло

Ниједна бомба не би пала на Србе да су имали ОВО, а ускоро то добијамо од Путина!

МИЛО – ПРВИ АТЕИСТА У ИСТОРИЈИ КОЈИ СТВАРА ЦРКВУ: Амфилохије РАСПАЛИО по Ђукановићу толико да му неће бити добро!

“Полиција је одузела 42 стана, 11 кућа, стамбену зграду, хотел, пет пословних простора, 2,2 хектара земљишта, гаражу, 32 путничка моторна возила…”

Kurir.rs/Blic/Vašington Post, Foto: илустрација Printscreen

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име