ЦРНОГОРЦИ ОВОГ ЛЕТА РЕШИЛИ ДА ОДЕРУ ТУРИСТЕ: Ако идете на море, ПАЗИТЕ НА ОВАЈ ДЕТАЉ јер вас може СКУПО КОШТАТИ!

Foto: Public

Цене апартмана и соба у Црној Гори драстично су скочиле због незапамћених киша и ниских температура током маја и почетка јуна, па смештај у приватном сектору за ноћ кошта од 15 до 40 евра!
Сада ће туристи, уместо 100 евра за 10 дана, колико би платили за изнајмљивање најјефтинијег смештаја, морати да плате 150 евра, а оне најскупље апартмане 400 за исти период.

Летовање права багатела: Ова земља ЈУРИ ТУРИСТЕ, собе упола цене

ЋЕРКА ЗВЕЗДАНА ТЕРЗИЋА ПОВРЕЂЕНА У УДЕСУ У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА: Маша Терзић превезена у Ургентни центар! Кола се од силине удара окретала, крхотине на све стране, поломљен семафор… СТРАВИЧНЕ СЦЕНЕ!

Власиници приватних смештаја, нпр. у Херцег Новом, решили су да у другој половини јуна, као и у јулу и августу надокнаде све што су изгубили у предсезони, па су одлучили да ударе туристе по џепу за додатних 5 до 10 евра.

– Досад су туристи за кревет плаћали 10 евра, уколико је кућа била удаљена од плаже и имала заједничко купатило, 20 уколико је био у питању апартман удаљен од мора, а 30 уколико је он близу обале. Сада више не може да се нађе кревет по тим ценама, јер су оне скочиле за по пет евра, а има и оних чији су апартмани на обали и који траже и 40 евра за ноћ. Туриста има мало, и то оних који су решили да свој годишњи одмор искористе баш у јуну надајући се нижим ценама – истиче једна од мештанки Херцег Новог, која је желела да остане анонимна.

СРПКИЊИ КОЈУ ЈЕ МОНСТРУОЗНО ПРЕБИО ТУРЧИН САДА СТИЖУ СТРАВИЧНЕ ПРЕТЊЕ: За Тању се пакао још увек није завршио!

КИНЕСКА ПОРОДИЦА НАПРАВИЛА ЧУДО У НИШУ! Сви гледају и НЕ МОГУ ДА ВЕРУЈУ!

Директор Националне асоцијације туристичких агенција Александар Сеничић потврдио је да је цене смештаја у приватном сектору могуће певаћати на лицу места, али не и преко туристичких агенција.

– Када постоје потписани уговори о аранжманима, није баш лако да се изненада промени цена. Међутим, има и оних у којима стоји да су цене подложне промени, што клијент потписује, па је с тим сагласан. Нисам приметио да је хладно време узроковало повећање цена у туристичким агенцијама. Ипак, даваоци услуга у приватном смештају имају могућност да сами креирају цене како желе и могуће је да ће то радити у наредном периоду – навео је он.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДОШЛА МАЦА НА ХРВАТСКА ВРАТАНЦА Шаховница се ЦЕПА! Хрвати на ногама, БЕС И НЕВЕРИЦА у Загребу! Орбан ударио жестоко на Лијепу њихову!

ЈЕЗИВО БАБА ВАНГИНО ПРОРОЧАНСТВО: Када ова земља падне почиње Трећи светски рат! Увод је већ почео!

ГЕНЕТСКА МОДИФИКАЦИЈА ПОБЕЂУЈЕ: Ево која ГМ животиња ће прва доспети на тањире

Озбиљан инцидент: Професионални управник жестоко претучен, завршио у Ургентном центру

КОМАРЦИ У СРБИЈИ ПРЕТЕ НОВИМ ВИРУСИМА ЗАРАЗАМА! Ево на шта нас упозоравају лекари! ОВО МОРАТЕ ДА ЗНАТЕ

(ВИДЕО) ОВАКО ЈЕ ПОМАХНИТАЛИ КАМИОН СЕЈАО СМРТ У ХРВАТСКОЈ: Објављен снимак који показује како је дошло до језиве трагедије на одморишту пуном путника!

извор: SrbijaDanas/Kurir, фото: Public

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име