ЈЕЗИВО БАБА ВАНГИНО ПРОРОЧАНСТВО: Када ова земља падне почиње Трећи светски рат! Увод је већ почео!

Баба Ванга (Фото: Јутјуб)

Бугарски редитељ и политички активиста Нидал Алгафари, иначе по оцу Сиријац, подсетио је недавно на једно пророчанство чувене Баба Ванге. Он је у интервјуу за магазин Шоу рекао да никад није веровао у Вангина пророчанства, све до пре пар месеци.

Ево, то се сада дешава, шта ми је рекла, рекао је он. “То је било пре 40 година. Кад су је питали кад ће Бугарска да се подигне, она је рекла “кад Сирија падне”. Пре две године нисам могао ни да замислим тако нешто: “како може једна држава као што је Сирија да падне”, мислио сам. Сада ипак почињем да верујем да је дошао и тај моменат. То је већ нешто што се дешава – каже Алгафари.

Вангелија Пандева Димитрова, позната као Баба Ванга, рођена је у Струмици 1911. године, а умрла је у Петричу 1996. године. Највећи део живота је провела у планинама Пиринске Македоније, у Бугарској, а кажу да је предвидела тачан датум своје смрти, поред свих осталих ствари које је наводно предвидела.

Ванга је предсказала и да ће њен дар да наследи слепа девојчица из Француске, као и да ће 2010. године да почне увод у Трећи светски рат – прво у земљама где ће народ међусобно да се убија, па ће се конфликт касније проширити на цели свет. Ванга је наводно предвиђала да ће до 2043. године Европом завладати ислам.

 

Извор: magazin.ba, Фото: Јутјуб

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име