СРПКИЊИ КОЈУ ЈЕ МОНСТРУОЗНО ПРЕБИО ТУРЧИН САДА СТИЖУ СТРАВИЧНЕ ПРЕТЊЕ: За Тању се пакао још увек није завршио!

У међувремену, турска полиција је привел Чагрија, који је дао изјаву у полицији, након чега је пуштен

Српска манекенка Тања Ђукић, која је преживела седмочасовно премлаћивање од свог дечка турског продуцента Чагрија Тортопа у њиховом заједничком стану у Истанбулу.

Данас, недељу дана после зверства које је починио Турчин, Тања се налази са родитељима у родној Србији.

– Мајка је истог дана морала да дође по мене у Турску у полицијску станицу јер нисам могла сама да ходам нити да путујем. Њима је то био први дан Бајрама, никог није било брига, славили су празник. Нико од њих чак не зна енглески па нисам могла да дам коректну изјаву – започиње причу преплашена манекенка.

У међувремену, турска полиција је привел Чагрија, који је дао изјаву у полицији, након чега је пуштен. Због оваквог поступка тамошње полиције Тања је у грчу, преплашена је за своју безбедност и не жели да се врати у Турску где иначе ради, док је он на слободи.

foto: Privatna Arhiva

Шаље ми поруке преко заједничких пријатеља да ће ми загорчати живот јер сам му уништила име и посао, да је тотално пропао и да сада нема шта да изгуби. Плашим се да може свакога да превари јер није ни мало наивна особа. Две године сам живела са њим и нисам могла да приметим да је монструм – прича пребијена манекенка, која данас иде на терапије због траума које је доживела.

Подсећамо, брутална тортура кроз коју је Тања прошла почела је 2. јуна увече, када ју је дечко сачекао после једног од снимања. Турчин је имао излив љубоморе, мислио је да Тања флертује са фотографом, због чега су почели да се свађају.

oto: Haber sitesi

Потом су стигли у стан, а он је навукао ролетне и започео са зверствима – стргао јој је одећу, почео да је шутира и удара свуда по телу, да је бије разним предметима… Унакажена девојка се у једном тренутку онесвестила и помокрила, а он ју је одвукао у купатило и полио леденом водом. Када се освестила, наставио је са батинама све док је није закључао у једну собу уз опаску:

“Видиш да си жива”.

Privatna Arhiva

Следећег јутра јој је прислонио нож под грло. Убедила га је да га неће пријавити јер га воли, да треба да забораве на све што је било претходне ноћи и да наставе даље. Када је изашла из стана отишла је до првох кафића одакле је звала полицију.

 

Espreso.rs/Blic.rs, фото: Privatna Arhiva

1 КОМЕНТАР

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име