ЕВО ШТА СЕ КРИЈЕ ИЗА ЗЛОЧИНА КОЈИ ЈЕ ПОТРЕСАО ДИПЛОМАТСКИ СВЕТ! УБИО ЖЕНУ КАДА ЈЕ САЗНАО ДА ЋЕ ДА ИДЕ У БЕОГРАД: Чекали су их на суду због развода, а онда је полиција добила чудан позив!

Foto: Facebook/Printscreen
Амерички дипломата Џејсон Риф убио је супругу Лолу Гуломову и потом извршио самоубиство, а према писању америчких медија, окидач је било сазнање да је она прихватила четворогодишњи мандат у амбасади САД у Београду и да је планирала са собом да поведе децу.

После овог невероватног злочина, две малолетне девојчице остале су без родитеља. Породични пријатељи сада покушавају да скупе новац за девојчице које би ускоро требало да добију старатеље.

Нови детаљи трагедије: Девојка се вратила код родитеља, муж пуцао у њу док је била с бебом!

Срби из Црне Горе писали Вучићу: Помозите, ово је завршна фаза нашег прогона и монструозног плана

Скупљање прилога започето је на платформи Гофундме.цом, а циљ је био да се прикупи 10.000 долара. Та цифра је већ премашена јер је за један дан новац донирало више од 500 људи, а прикупљено је више од 60.000 долара.

Подсетимо, амерички дипломата Џејсон Риф убио је супругу Лолу Гуломову, а потом себи одузео живот у њиховом дому у Вашингтону. Трагедија се догодила 7. јуна, уочи почетка саслушања заказаног за 10 сати ујутру у оквиру у бракоразводне парнице коју је Гуломова сама иницирала.

Пре заказаног саслушања, полиција је добила позив да се нешто чудно дешава у кући пара у близини америчког универзитета на северозападу Вашингтона. Када су дошли у кућу, полицајци су затекли Рифа (51) који је пуцао себи у главу, док је у другој просторији лежало тело његове супруге(45).

Жена је проглашена мртвом на лицу места, док је Риф пребачен у оближњу болницу, али доктори нису успели да му спасу живот.

Њихови брачни проблеми су почели 2015. године, након што су се вратили са последњег заједничког задатка у иностранству. Окидач за ову трагедију био Рифов бес јер је његова супруга прихватила прихватила четворогодишњи мандат у амбасади САД у Београду. Требало је да се пресели у Београд 2020. године, а Риф није желео да поведе и ћерке са собом.

(ФОТО) ЊИХ 20 МЕ ЈЕ ТУКЛО БЕЗ МИЛОСТИ, ОКРУЖИЛИ СУ НАС И ВИКАЛИ УБИЈ СРБИНА: Срби претучени на Брачу испричали кроз какав пакао су прошли! Открили и з

Пензионер из Чачка нашао начин како да смањи РАЧУН ЗА СТРУЈУ за по 3.000 динара и више!

Јавлон Вакхабов, амбасадор Узбекистана у Сједињеним Државама, рекао је да је „апсолутно шокиран“ вестима.

„Изгубили смо правог пријатеља Узбекистана. Моје најдубље саучешц́е њеним најближима. Срели смо је прошле недеље у амбасади. Требало је да оде у Ташкент у суботу да би водила прву трговинску мисију у Узбекистану“, рекао је амбасадор.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЦРНОГОРЦИ ОВОГ ЛЕТА РЕШИЛИ ДА ОДЕРУ ТУРИСТЕ: Ако идете на море, ПАЗИТЕ НА ОВАЈ ДЕТАЉ јер вас може СКУПО КОШТАТИ!

Летовање права багатела: Ова земља ЈУРИ ТУРИСТЕ, собе упола цене

ЋЕРКА ЗВЕЗДАНА ТЕРЗИЋА ПОВРЕЂЕНА У УДЕСУ У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА: Маша Терзић превезена у Ургентни центар! Кола се од силине удара окретала, крхотине на све стране, поломљен семафор… СТРАВИЧНЕ СЦЕНЕ!

Курир.рс, Foto: Facebook/Printscreen

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име