(ФОТО) ЕВО КО ЈЕ ПРИСТУПИО ЗАВЕТНИЦИМА! Представили програм и нове чланове!

Српска странка Заветници у оснивању одржала је конфренцију за јавност, на којој су представљени основни програмски принципи и платформа за будуће политичко деловање.

Члан Председништва Заветника, Милица Ђурђевић Стаменковски обавестила је присутне да је успешно завршен припремни процес за регистрацију странке и да се у року од 15 дана очекује да надлежно Министарство државне управе и локалне самоуправе званично потврди оснивање Странке.

Вучић креће у велику дипломатску офанзиву, а из удаљеног краја Европе стиже нови савезник!

(ВИДЕО) ХАОС У УН! Вљора вређала Србе, а онда на чистом СРПСКОМ уследило “НЕ СВИРАЈ К…!”

Она је истакла да ће се Заветници борити за очување територијалног интегритета, обнову економског суверенитета, враћање фискалне и монетарне политике под окриље Србије, као и за „јачање имунитета српског народа и државе“.

Она је казала да ће Заветници бити опозиција свим лошим потезима власти, и да ће бити позиционирани на „трећем путу“, који је, како је навела, једини прави пут за заштиту виталних интереса.

Србија није капитулирала 9. јуна 1999: “Чим смо сели за преговарачки сто уследио је први ТРИК, али нисмо пристали”

(ФОТО) ПОЗНАТИ ПРОДУЦЕНТ И ДИПЛОМИРАНИ ПСИХОЛОГ Ево ко је Турчин који се сатима ИЖИВЉАВАО над нашом манекенком

Ђурђевићева је представила нове чланове у Заветницима и навела да је реч о истакнутим појединцима, људима који су доказани родољуби и стручњаци у својим областима.

Заветницима је приступила Зита Њари-Игић, дипломирани грађевински инжињер  и преводилац мађарског језика.

Она је поручила да је време да се „сви којима је Србија на срцу, без обзира на етничко порекло“, заложе за њене интересе и целовитост.

„Ја имам пуно поверење у Милицу и руководство Заветника и позивам све припаднике националних мањина који желе да обновимо Србију да нам се придруже.“, рекла је Њари.

ТРАГЕДИЈА НА ЕКСКУРЗИЈИ У ПРАГУ! Ученик (17) погинуо након пада са прозора хотела

Аутомобил министра Бранислава Недимовића слетео у канал! Полиција извлачи људе из возила

Филолог, публициста и новинар, Горан Игић је поручио да је Заветницима пришао због принципа меритократије, где приоритет имају квалитет и заслуге.

„Заветници су постали незаобилзан фактор на политичкој сцени који чува и брани државотворну мисао.“, рекао је Игић.

Присутнима се обратио и Зоран Раковић, одборник у Скупштини општине Бајина Башта, ратни ветеран и инвалид, који је поручио да се одлучио за Заветнике, јер нуде рад и истрајну борбу, а не празна обећања.

(ФОТО/ВИДЕО) ПЕНЗИОНЕР ИЗ ЧАЧКА САМ ПРОИЗВОДИ СТРУЈУ: Захваљујући ОВОМЕ смањио рачун за неколико хиљада динара

Нови детаљи трагедије: Девојка се вратила код родитеља, муж пуцао у њу док је била с бебом!

„Док траје рат народ се моли Богу и војнику, а када прође, заборави и једног и другог. Знам да Заветници брину о нашим борцима и породицама погинулих.“, додао је Раковић.

Члан Председништва Заветника, др Зоран Зечевић из Аранђеловца, представио је мере социјалне и здравствене политике, као и резултате досадашњег деловања Заветника у локалној власти у овој општини.

„Успели смо да урадимо много за само годину дана. Нећемо се зауставити док не испунимо сваку реч којом смо се обавезали пред народом.“, нагласио је др Зечевић.

На конференцији је поручено да програм Заветника није списак лепих жеља, већ реалних решења за горуће проблеме, која се могу остварити за релативно кратак период.

Наша идеологија је Србија. Она нема алтернативу.“, закључили су у Медија центру.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Срби из Црне Горе писали Вучићу: Помозите, ово је завршна фаза нашег прогона и монструозног плана

(ФОТО) ЊИХ 20 МЕ ЈЕ ТУКЛО БЕЗ МИЛОСТИ, ОКРУЖИЛИ СУ НАС И ВИКАЛИ УБИЈ СРБИНА: Срби претучени на Брачу испричали кроз какав пакао су прошли! Открили и з

ЕВО ШТА СЕ КРИЈЕ ИЗА ЗЛОЧИНА КОЈИ ЈЕ ПОТРЕСАО ДИПЛОМАТСКИ СВЕТ! УБИО ЖЕНУ КАДА ЈЕ САЗНАО ДА ЋЕ ДА ИДЕ У БЕОГРАД

КОМАРЦИ У СРБИЈИ ПРЕТЕ НОВИМ ВИРУСИМА ЗАРАЗАМА! Ево на шта нас упозоравају лекари! ОВО МОРАТЕ ДА ЗНАТЕ

СМРТ НИКАДА НЕ ДОЛАЗИ НЕНАЈАВЉЕНО: Ово су ЈЕЗИВИ ЗНАЦИ да се ближи крај! А кад следећи пут чујете да сат откуца баш оволико, СЛЕДИЋЕТЕ СЕ!

Болести које су измислили како би на нама зарадили

Извор: govorisrbija.rs, Foto: GovoriSrbija.rs

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име