ШОКАНТНО ОТКРИЋЕ! ТИТО ЈЕ ПРЕД СМРТ ТРАЖИО ДА ВИДИ СВЕШТЕНИКА: А онда је тај духовник завршио под точковима камиона! ОВО СУ ДЕТАЉИ ДОГАЂАЈА О КОМЕ СЕ ДО САДА МАЛО ЗНАЛО

Јосип Броз Тито умро је 1980, али до дан данас јавност интригира због чега на његовов гробу нема петокраке.

Једно од највероватнијих појашњења лежи у чињеници да је пројектант маузолеја, инжењер Драгомир Гавриловић, био импресиониран једноставним надгробним плочама у Енглеској. Тамо је видео како чак и великом Вилијаму Шекспиру пишу само године рођења и смрти уз име и презиме.

Па је тако и Јосипу Брозу Титу ставио натпис у таквом стилу.

ОВО ЈЕ ДАНАС НАЈТУЖНИЈЕ МЕСТО У СРБИЈИ: Школа туге у Александровцу Марију (14) испраћа срцем од цвећа, ђаци неутешни

ХОРОР НА ИНФЕКТИВНОМ ОДЕЉЕЊУ ВАЉЕВСКЕ БОЛНИЦЕ Стиже све већи број људи, има и деце, начелница одељења издала ХИТАН АПЕЛ!

Другу теорију испричао је Титов унук Јосип Јошко Броз:

“Зато што грешком приликом сахране када је прављена прва варијанта није стављена плоча него је било из два дела као кутија пресечена напола. А после није могла да се стави петокрака јер би стајала на средини и била би укриво направљена. После тога се на оној громади која је стављена потпуно заборавило на то.”

Према трећој, знатно забавнијој и мање вероватној тези, тврди се да је Тито био тајни верник.

У својој књизи “Чудесни живот Јосипа Броза Тита” словенски књижевник Жарко Петан тврди да је Тито пре смрти затражио у љубљанској болници 1980. свештеника.

УЖАС У СЕЛУ КОД НИША: Пронађено тело пастира у пољу

(ФОТО) ЕВО КО ЈЕ ПРИСТУПИО ЗАВЕТНИЦИМА! Представили програм и нове чланове!

“Док је Јосип Броз лежао у љубљанском Клиничком центру”, пише Петан, “у фебруару 1980. пожелео је да поразговара са свештеником! Задатак је Црква поверила свештенику Франчеку Крижнику (рођеном 17. јула 1944.), тада познатом и јавном противнику атеизма. Крижник се упутио на позив у Клинички центар, али Титови телохранитељи му нису допустили да уђе. Кад је Броз поновио жељу, послали су по свештеника, који је отишао у болницу и дуго разговарао с Јосипом Брозом. Ускоро, у марту, духовник Крижник отишао је на студијско путовање у Немачку, где је 28. марта погинуо под неразјашњеним околностима, под точковима камиона код Диселдорфа. Очито да је неугодну причу о том састанку структура војне полиције КОС-а желела да заташка”, закључио је Петан.

“Месец-два од изласка моје прве књиге о Титу ‘Весели диктатор’, на лето 1994. године, нашао сам у пошти анонимну поруку под насловом Допуна књизи ‘Весели диктатор’. Односила се на догађај са свешеником у Клиничком центру… Нисам до данас нашао ниједан доказ, али сам се домогао информације да је Франчек Крижник отпутовао у иностранство јер су га у Словенији прогонили, а крај Диселдорфа се аутом на равном путу закуцао у камион” Па иако Петан искрено признаје да чврстих доказа нема, низ детаља из биографије Броза у сугласју су са његовим открићем и доприносе мишљењу да је Тито био мистик, па и склон хришћанском веровању.

Вучић креће у велику дипломатску офанзиву, а из удаљеног краја Европе стиже нови савезник!

(ВИДЕО) ХАОС У УН! Вљора вређала Србе, а онда на чистом СРПСКОМ уследило “НЕ СВИРАЈ К…!”

Да је Тито био притајени верник и хришћански мистик, присећају се накнадно неки сведоци. Један од њих био је и Милован Ђилас. Враћајући се са сахране Кидричу, Плавим возом у Београд, Ђилас је са подсмехом дотакао тему загробног живота. Тито га је оштро прекинуо: “Не говорите о томе! Ко зна што је то!” А кад су кремирали Кардељево тело, Тито је коментарисао да је требало да га сахране на стари хришћански начин.

Тито је у Загребу 1945. позвао католичке бискупе на разговор, не би ли од њих измамио дистанцирање од Степинца. На својствено лукав начин дао им је до знање да је и он “католик и Хрват”. А то је поновио наводно два дана после на тајном састанку са самим Степинцем. Из своје ране младости Тито је радо причао како га је као министранта пљуснуо жупник јер му није спретно и брзо помогао да обуче мисну хаљу. “Тако сам постао атеист”, објашњавао је.

Србија није капитулирала 9. јуна 1999: “Чим смо сели за преговарачки сто уследио је први ТРИК, али нисмо пристали”

(ФОТО) ПОЗНАТИ ПРОДУЦЕНТ И ДИПЛОМИРАНИ ПСИХОЛОГ Ево ко је Турчин који се сатима ИЖИВЉАВАО над нашом манекенком

Највећа загонетка у том погледу је то што на његовом гробу у Кући цвећа нема петокраке, првог симбола комунистичке идеологије који су југокомунисти ставили у средину државне заставе и под којим су погинули многи партизани, а после рата чланови партије с њом сахранивани.

Једно је сигурно: без Титове наредбе његов гроб не би био без тог међународнога комунистичког знака. А крст, наравно, ипак није могао затражити.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ТРАГЕДИЈА НА ЕКСКУРЗИЈИ У ПРАГУ! Ученик (17) погинуо након пада са прозора хотела

Аутомобил министра Бранислава Недимовића слетео у канал! Полиција извлачи људе из возила

(ФОТО/ВИДЕО) ПЕНЗИОНЕР ИЗ ЧАЧКА САМ ПРОИЗВОДИ СТРУЈУ: Захваљујући ОВОМЕ смањио рачун за неколико хиљада динара

Нови детаљи трагедије: Девојка се вратила код родитеља, муж пуцао у њу док је била с бебом!

Срби из Црне Горе писали Вучићу: Помозите, ово је завршна фаза нашег прогона и монструозног плана

(ФОТО) ЊИХ 20 МЕ ЈЕ ТУКЛО БЕЗ МИЛОСТИ, ОКРУЖИЛИ СУ НАС И ВИКАЛИ УБИЈ СРБИНА: Срби претучени на Брачу испричали кроз какав пакао су прошли! Открили и з

ЕВО ШТА СЕ КРИЈЕ ИЗА ЗЛОЧИНА КОЈИ ЈЕ ПОТРЕСАО ДИПЛОМАТСКИ СВЕТ! УБИО ЖЕНУ КАДА ЈЕ САЗНАО ДА ЋЕ ДА ИДЕ У БЕОГРАД

КОМАРЦИ У СРБИЈИ ПРЕТЕ НОВИМ ВИРУСИМА ЗАРАЗАМА! Ево на шта нас упозоравају лекари! ОВО МОРАТЕ ДА ЗНАТЕ

Извор: Kurir/Vecernji, Foto: Public

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име