ОБРТ У ИСТРАЗИ УБИСТВА МИГРАНАТА У БЕОГРАДУ! Посвађали се око новца од кријумчарења, па платио 300 евра да убију Кана, а онда ликвидирао убицу! ОСТАВИО ГА ИСКАСАПЉЕНОГ У ШУМИ

Foto: Facebook

Полиција је ухапсила А. С. (39), осумњиченог да је најпре платио свом сународнику Пантазаију Мубарезу (17) да убије Камрана Кана (20), а потом се на исти начин решио и Пантазаија

Авганистанац А. С. (39) ухапшен је јуче због сумње да је наручио и платио убиство двојице својих сународника – Камрана Кана (20) и Пантазаија Мубареза (17), чија су тела, у размаку од 24 сата, нађена прошле недеље у Карађорђевој улици у Београду и у Крњачи.

Како је саопштено из МУП, осумњичени А. С. терети се за подстрекивање на тешко убиство.

ПУЦЊАВА У ЛЕПОСАВИЋУ: Комби крагујевачких регистрација одбио да се заустави, ПОЛИЦИЈА ОТВОРИЛА ВАТРУ!

КОБНИ СУСРЕТ НА ПАРКИНГУ! ШТА ЈЕ ПРЕТХОДИЛО ПУЦЊАВИ У БЛОКОВИМА: Теодора и Драгослав су шетали мирно, а онда је извадио пиштољ! КАД ЈЕ СТИГЛА ПОЛИЦИЈА

Свађа око новца

– Сумња се да је А. С. почетком јуна дошао у сукоб са својим сународником Камраном Каном. Наводно, њих двојица су дуже време сарађивала у пословима везаним за кријумчарење миграната. Посвађали су се око поделе новца од кријумчарења, па је А. С. наводно одлучио да се реши свог доскорашњег сарадника Кана – објашњава наш извор и додаје да је осумњичени А. С. тада платио малолетном Пантазаију да убије Кана.

– Дао му је 300 евра за то убиство и малолетник је 5. јуна ножем избо Кана испред кладионице у Карађорђевој улици. Злочин није починио сам, већ је ангажовао још једног младића из Авганистана. Њих двојица су се кобне вечери најпре посвађали са жртвом и Пантазаи му је зарио нож директно у срце, после чега је са саучесником побегао – објашњава наш саговорник.

Након злочина, исте вечери, полиција је ухапсила саучесника.
– Сазнавши за то, наручилац убиства се уплашио да ће полиција ухапсити и плаћеника и да ће овај испричати све полицији. Због тога је, како се сумња, ангажовао другог мигранта, коме је дао новац да убије Пантазаија – каже извор Курира и подсећа да је тело другог убијеног мигранта пронађено 6. јуна у шуми недалеко од прихватилишта за мигранте у Крњачи.

Кријумчарски кланови

– Убица Камрана Кана избоден је ножем чак 24 пута, тако да му није било спаса. Буквално је био искасапљен, убоди су били по читавом телу. Полиција је одмах посумњала да су убиства два мигранта повезана, што се убрзо и испоставило као тачно – каже наш извор.

ПИЈАНИ ДРУГ И НЕВЕЗАН ПОЈАС МУ ДОШЛИ ГЛАВЕ! У несрећи код Титела погинуо младић (22)!

ЖИВОТА ИМА И ПОСЛЕ БАНКРОТА: Стиже решење за грађане у ДЕБЕЛИМ ДУГОВИМА!

Према његовим речима, међу мигрантима, нарочито оним из Авганистана, постоје кланови који међусобно ратују.

– То су кријумчарски кланови који за велики новац пребацују сународнике преко границе с Хрватском и Босном – каже извор.
А. С. одређен је притвор, а на саслушању у тужилаштву негирао је да је подстрекивао и платио два убиства.

Владимир Цуцић из Комесеријата за избеглице

Комесар за избеглице
У питању је силеџијска група

Владимир Цуцић, комесар за избеглице и миграције Србије, рекао је после убистава миграната да су они у Србији били у пролазу, јер су намеравали да оду у неку од земаља ЕУ.

– Ради се о групи веома проблематичних момака, која уназад годину дана, условно да кажем, на силеџијски начин малтретира не само свој круг већ и друге мигранте. Управо тај момак који је убијен малтретирао је друге мигранте. Кад год се реаговало, малтретирани нису смели да пријаве насилника јер су се плашили. То је резултирало свађом међу њима, која се завршила убиством – рекао је Цуцић и додао да “нема разлога за панику, јер међу 150.000 људи који су прошли кроз Србију има и криминогених елемената”.

СВИ ЗЕМУНЦИ, АРКАНИ И ГИШКЕ… ТРИ КЛАСЕ ЈЕ ТО БИЛО ИСПОД МАРИЈАНА! Човек са челичним песницама писао је песме Милени Дравић, а када су му ставили ПИШТОЉ НА ГЛАВУ рекао је: Песница шампиона увек је бржа од прста олоша на обарачу!

бројке

–  3.500 миграната тренутно борави у Србији
– 2 Авганистанца убијена су у Београду за 24 сата
– 24 убода ножем задобио је покојни Пантазаи Мубарез

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ТРАГЕДИЈА НА ЕКСКУРЗИЈИ У ПРАГУ! Ученик (17) погинуо након пада са прозора хотела

Аутомобил министра Бранислава Недимовића слетео у канал! Полиција извлачи људе из возила

(ФОТО/ВИДЕО) ПЕНЗИОНЕР ИЗ ЧАЧКА САМ ПРОИЗВОДИ СТРУЈУ: Захваљујући ОВОМЕ смањио рачун за неколико хиљада динара

Нови детаљи трагедије: Девојка се вратила код родитеља, муж пуцао у њу док је била с бебом!

kurir.rs, Foto: Facebook

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име