Пут страве и ужаса! Дечији плач се ори “црном ћупријом”, мештани овог места у Србији немају миран сан

На путу који спаја Рибарску Бању и Прокупље, негде на средини планине Јастребац, налази се један мост који је међу тамошњем становништву познат као “Црна ћуприја”. Иако смо начули приче, интересовало нас је шта се тамо дешава и зашто носи баш тај злогласни назив.

Ово озлоглашено место, према речима мештана, представља центар злих сила. Ноћу, сви са бојазни пролазе преко моста, јер кажу да се аутомобили из необјашњивог разлога гасе када сте на њему. Једнини начин прећи преко је да се ауто изгура и чим сиђе са моста, упали као да се ништа није ни десило.

Макрон долази у Србију 15. јула

(ФОТО) ОГЛАСИО СЕ МИНИСТАР ЛИЧНО ПОВОДОМ ПРЕБИЈАЊА ЖЕНА У РИЈАЛИТИЈУ! Ево шта је поручио, Микију се ЦРНО ПИШЕ!

Жена у авиону случајно отворила излаз за хитне случајеве уместо врата од тоалета

У разговору са једним мештанином прокупачког села Џигољ, дошли смо до језивих података, али, били смо решени да након тога одемо тамо и из непосредног искуства пренесемо причу:

– Ја заобилазим Црну ћуприју и преко дана. То је место проклето. Ноћу тамо излазе вампири, нечастиви. Тамо виле пију воду. Увек је језиво, и преко дана је нека летња зима, жмарци подилазе – рекао нам је овај дека.

ДЕТОКСИКАЦИЈА ОРГАНИЗМА! Ево како да за само пет дана очистите тело од отрова!

(ФОТО) ВУЛИН И ДОДИК СА БОРЦИМА СА КОШАРА: Кад браните Србију, браните и Републику Српску!

Пре нашег поласка на “Црну ћуприју” пронашли смо још једног саговорника који често пролази овуда. Интересовало нас је да ли је он упознат са локалном легендом и да ли је било нечег оностраног у његовом случају:

– Ја туда пролазим већ 40 година. Било је свачега. Ко каже да је то измишљотина греши душу. Мени се ауто пар пута угасио, додуше само једном сам га изгурао са моста, а више пута је одмах упалио на самом мосту. Прича о “Црној ћуприји” је позната свима, од Прокупља до Крушевца па и даље. Не бих вам саветовао да изазивате судбину и чекате ноћ тамо – упозорио нас је овај човек.

ДОК ЈЕДНОМ НЕ СМРКНЕ, ДРУГОМ НЕ СВАНЕ! Нови селектор, нове промене! Двојац поново у репрезентацији Србије!

Жене стизале сваки час, лекари гледају и не верују! Широм земље иста ситуација, шта се тамо дешава?!

Иако смо се већ колебали да ли ићи или не, кренули смо. У путу, наишли смо на једну жену и решили да је питамо нешто о мосту, у нади да ће бити прва која не зна ништа и да ће нас охрабрити у нашој намери. Али десило се супротно:

– Мени је ћерка удата у Прокупљу. Ја и муж смо 20 година ишли код ње, а увек преко “Црне ћуприје”. Не верујем у легенде, али имам причу из личног искуства. Муж и ја смо се враћали са славе касно ноћу, и када смо били на мосту, јасно се чуо дечији плач. Муж је био припит, али се истог момента отрезнио и наставили смо даље. То нису деца, то су виле на води, такве звуке оне испуштају. – следила нас је ова жена.

Без обзира на приче, стигли смо на мост. Аутомобил је прошао без проблема, без гашења и паркиран је поред моста. Чекали смо. Упркос томе што је још увек био дан, било је необично хладно. Да ли је у питању вода или нешто друго не знамо, али било је јако хладно. У том делу Јастребца влада необична тишина, ни један аутомобил није прошао, а када је почео да пада мрак, ситуација је била скроз језива, чуо се само жубор поточића који протиче испод моста.

Лазански брутално раскринкао НАТО и Веслија Кларка! Открио све што су годинама тајили! Ово су постигли ратом против Србије!

(ФОТО) Погледајте шта је Харадинај ПОКЛОНИО Медлин Олбрајт – ово је највећи блам у историји дипломатије!

Ми смо се следили у сваком смислу. И због необичне хладноће те вечери и због језивог осећаја који је обузимао све нас. Додуше, нисмо сачекали ноћ, отишли смо када је вече кренуло да пада.

Питање за вас гласи – да ли верујете у овакве приче и легенде, и да ли бисте се усудили да прођете низ “Црну ћуприју” у глуво доба ноћи?

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ПОНОВО У КАСАРНИ КОШАРЕ! ПРОСЛАВЉЕНИ ГЕНЕРАЛ ДЕЛИЋ НАЈАВИО: Војска Србије ће се вратити на Косово!

Порука пред самит у Паризу: Немачка стала на страну лажи, тражи укидање УНМИКА

ОВО ЈЕ ЊИХОВ ЦИЉ! Упад на север је ПОКАЗНА ВЕЖБА, желе да заузму НАЈВЕЋЕ СРПСКО БЛАГО

(ФОТО) СВЕТ СЕ СМЕЈЕ АЛБАНЦИМА: Направили бисту Медлин Олбрајт, а уместо ње – ТИТО! ПОГЛЕДАЈТЕ САМИ

ЛЕКАРИ У ШОКУ НАКОН НОВЕ ОПЕРАЦИЈЕ: “Деа сада треба опет да учи и да хода…”

Британски медији: Запад тражи начин да се повуче са Косова!

(ВИДЕО) Слобин човек који је преговарао са НАТО открио је државне тајне, након његових речи су сви занемели! У студију РТС настала језива тишина!

(ВИДЕО) НЕ ЖАЛИМО СРПСКУ ДЕЦУ, НИ МАЈКЕ, ОНИ СУ ГОРИ ОД ЖИВОТИЊА! Американци објавили језив говор мржње Шиптара са Косова

“ЗНАМ ШТА СИ РАДИО У АМЕРИЧКОЈ АМБАСАДИ!” Бошко отишао Палмеру на ноге, Шешељ му очитао лекцију!

Извор: SrbijaDanas/Republika, Фото: Pixabay

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име