(ВИДЕО) КО ЈЕ ЉУБОМИР ЈОВАНОВИЋ СТАКЛЕНИ, ОТАЦ МЛАДИЋА КОЈИ ЈЕ ПУЦАО У ЖЕНУ ПА СЕБЕ: Заштићени Сурчинац, Чуметов друг! Возио џип са РОТАЦИЈОМ и носио полицијску значку, а хапшен је и са другим сином! ПОГЛЕДАЈТЕ КАКО ЈЕ ПАО У САБЉИ

Printscreen
Опште је познато да статус заштићеног сведока подразмева много тога, али не постоји закон према којем би могли бити правдани поступци Чуметовог друга – Стакленог, који је у жижу јавности поново доспео спрекиноћ, након што је његов син пуцао у бившу супругу и то док је возила колица у којима је било њихово малолетно дете, а затим покушао себи да одузме живот.

Након трагедије која се синоћ догодила у Улици Јурија Гагарина, као бомба је одјекнула вест да је Д.Ј., човек који је покушао убиство, а затим и самоубиство син једног од најпознатијих Сурчинаца, Чуметовог доброг пријатеља – Љубомира Јовановића, познатијег као Стаклени.

Као и сваки припадник неког клана, тако се и за стакленог везује бурна прошлост и неретко бахато понашање.

Осим тога, након што је добио статус заштићеног сведока, као сведок покушаја убиства атентата на Љубишу Буху Чумета у Сурчину 3. августа 2002, кад је убијен Ивица Николић, очигледно је сматрао да је заштићен од закона сваке врсте, те је неретко био умешан у пуцњаве, а хапшен је и заједно са својим другим сином Гвозденом.

Пиштољ без дозволе и легитимација МУП

Стаклени, и његов син Гвозден приведени су 2016. године испред београдске Палате правде након што је полиција код њих пронашла пиштољ, као и значку Жандармерије.

КОБНИ СУСРЕТ НА ПАРКИНГУ! ШТА ЈЕ ПРЕТХОДИЛО ПУЦЊАВИ У БЛОКОВИМА: Теодора и Драгослав су шетали мирно, а онда је извадио пиштољ! КАД ЈЕ СТИГЛА ПОЛИЦИЈА

ПИЈАНИ ДРУГ И НЕВЕЗАН ПОЈАС МУ ДОШЛИ ГЛАВЕ! У несрећи код Титела погинуо младић (22)!

Како је „Курир“ још тада писао, „пајеро“ налик на полицијски регистрован је управо на име Стакленог.

„Аутомобил има уграђене блинкере на бранику, а у њему је пронађено и ротационо светло, које иначе полиција користи током акција тако што га вади и ставља на кров. За легитимацију МУП још увек се проверава да ли је оригинална или је фалсификат“, открио је тада извор „Курира“.

Осим Јовановића и његовог сина, полиција је привела и тројицу мушкараца који су били у њиховом друштву.

После саслушања у полицији Савски венац они су пуштени на слободу. Кривична пријава, је највероватније бити поднета само против Гвоздена Јовановића, пошто је он признао да је пиштољ његов.

„Рекао је да га носи ради личне безбедности и да за њега нема никакву дозволу“, рекао је тада саговорник „Курира“.

Ротација је прекршај – казне високе

Подсећамо, у октобру 2013. је усвојен правилник који тачно одређује ко има право да на аутомобилима има блинкере и ротацију. По њему, само војска и полиција имају право да их користе, осим у изузетним случајевима, кад МУП додељује особама чија је безбедност угрожена или им је неопходна за брз пролазак. За овај прекршај предвиђена је казна од 15.000 до 30.000 динара.

АКО ДО САСТАНКА У ПАРИЗУ ДОЂЕ, СПРЕМАН СЦЕНАРИО ЗА КиМ: Решење за Косово, па референдум заједно с изборима?

ПУЦЊАВА У ЛЕПОСАВИЋУ: Комби крагујевачких регистрација одбио да се заустави, ПОЛИЦИЈА ОТВОРИЛА ВАТРУ!

Трговина украденим аутомобилима

Осим што је често хапшен због недозвољеног ношења оружја, Стаклени је хапшен и због трговине украденим аутомобилима. Приликом једног претреса 1998. код њега је наводно пронађена полицијска радио-станица.

Након низа скандала, у медијима се ретко, па малтене уопште и није помињало име овог познатог Сурчинца, све до јуче када је његов други син починио тешко кривично дело – покушај убиства и самоубиства.

Лекари се боре за живот бивших супружника

Бивши супружници су на реанимацији Ургентног – она са три прострелне ране у грудима, а он са повредом главе након покушаја да изврши самоубиство и то пиштољем који је купио специјално за ту сврху.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПЕНЗИЈЕ ЋЕ БИТИ ВЕЋЕ НЕГО ИКАД ПРЕ! ПОВИШИЦА СТИЖЕ УОЧИ НОВЕ ГОДИНЕ: Пензионери, ево колико пара ће вам донети швајцарски модел!

РАСПОП МИРАШ ДЕДЕИЋ ПРЕТИ: ОТЕЋЕМО И ОСТРОГ! Мило ће нам предати све цркве и манастире у ЦГ!

ОБРТ У ИСТРАЗИ УБИСТВА МИГРАНАТА У БЕОГРАДУ! Посвађали се око новца од кријумчарења, па платио 300 евра да убију Кана, а онда ликвидирао убицу! ОСТАВИ

ТРАГЕДИЈА НА ЕКСКУРЗИЈИ У ПРАГУ! Ученик (17) погинуо након пада са прозора хотела

Курир,, фото: Printscreen

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име