“ЗНАМ ШТА СИ РАДИО У АМЕРИЧКОЈ АМБАСАДИ!” Бошко отишао Палмеру на ноге, Шешељ му очитао лекцију!

Обрадовић и Шешељ (Фото: Јутјуб/ Правда)
Представници дела српске опозиције, међу којима су били Драган Ђилас и Вук Јеремић, састали су се јуче у Београду са замеником помоћника државног секретара САД Метју Палмером, иза затворених врата.

Према писању медија, на састанку се појавио и Бошко Обрадовић у пратњи лидера ДС Зорана Лутовца и лидера Народне странке Вука Јеремића.

Председник СРС Војислав Шешељ није изненађен тиме да СзС иде на ноге америчком дипломати.

– За мене то није неочекивано. Отишли су код својих газда да поднесу извештаје о досадашњем деловању и да приме нове налоге. Ја сам од самог почетка знао да су они страна агентура, америчка и британска и да испуњавају стране налоге. Они су толико жељни власти, моћи, утицаја и богатства, да су спремни да служе непријатељима свог народа да би то постигли – изјавио је Шешељ.

Лидер радикала рекао је да се Американцима не смеју прећутати сви негативни аспекти њихове политике на Балкану, а на питање како то да њега нису позвали на састанак, већ само један део опозиције, Шешељ одговара:

АКО ДО САСТАНКА У ПАРИЗУ ДОЂЕ, СПРЕМАН СЦЕНАРИО ЗА КиМ: Решење за Косово, па референдум заједно с изборима?

(ВИДЕО) КО ЈЕ ЉУБОМИР ЈОВАНОВИЋ СТАКЛЕНИ, ОТАЦ МЛАДИЋА КОЈИ ЈЕ ПУЦАО У ЖЕНУ ПА СЕБЕ: Заштићени Сурчинац, Чуметов друг! Возио џип са РОТАЦИЈОМ и носио

– А, како мене да зову? Шта би мени рекли, а знају унапред шта бих ја њима рекао – изјавио је председник СРС, те изјавио да Палмеру, као заменику помоћника државног секретара не би ишао на ноге, чак и да жели састанак са њим.

Вођа СРС одговара да је он први прозрео Бошка Обрадовића, који је прво покушао да приволи СРС на коалицију, а онда почео да говори против Шешеља.

ПУЦЊАВА У ЛЕПОСАВИЋУ: Комби крагујевачких регистрација одбио да се заустави, ПОЛИЦИЈА ОТВОРИЛА ВАТРУ!

КОБНИ СУСРЕТ НА ПАРКИНГУ! ШТА ЈЕ ПРЕТХОДИЛО ПУЦЊАВИ У БЛОКОВИМА: Теодора и Драгослав су шетали мирно, а онда је извадио пиштољ! КАД ЈЕ СТИГЛА ПОЛИЦИЈА

– Јесам ли га ја одмах препознао чим сам га упознао? Одмах сам знао ко је и шта је! Он никад није био патриота, а јесте десничар, али десничар најгоре врсте – љотићевац! Немачки војници нису стигли ни да се наспавају у Београду 1941. године, а Љотић се већ ставио у службу Хитлеру против свог народа. Бошко Обрадовић је следбеник политике Димитрија Љотића – изјавио је председник СРС.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПЕНЗИЈЕ ЋЕ БИТИ ВЕЋЕ НЕГО ИКАД ПРЕ! ПОВИШИЦА СТИЖЕ УОЧИ НОВЕ ГОДИНЕ: Пензионери, ево колико пара ће вам донети швајцарски модел!

РАСПОП МИРАШ ДЕДЕИЋ ПРЕТИ: ОТЕЋЕМО И ОСТРОГ! Мило ће нам предати све цркве и манастире у ЦГ!

ПИЈАНИ ДРУГ И НЕВЕЗАН ПОЈАС МУ ДОШЛИ ГЛАВЕ! У несрећи код Титела погинуо младић (22)!

ОБРТ У ИСТРАЗИ УБИСТВА МИГРАНАТА У БЕОГРАДУ! Посвађали се око новца од кријумчарења, па платио 300 евра да убију Кана, а онда ликвидирао убицу! ОСТАВИ

Извор: Медији, Фото: Јутјуб/ Правда

1 КОМЕНТАР

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име