НАКОН ШТО ЈЕ ПОКУШАО ДА СЛАЖЕ ЦЕЛУ СРБИЈУ, БОШКО ОБРАДОВИЋ КОНАЧНО ПРИЗНАО: Био сам у резиденцији код моћног американца Палмера!

Фото: јутјуб

Бошко Обрадовић, један од лидера Савеза за Србију, који воли да се представља као “руски човек”, “непоткупљиви Србин” и слично, показао је све своје лицемерје данас, када је коначно признао да се видео са функционером Стејт Департмента, Метјуом Палмером!

Бошков одлазак у америчку резиденцију био је проглашен за операцију од највеће тајности, јер је било важно да то не сазна српски народ. А зашто је било важно? Било је важно јер то није, као што и сам Бошко каже, његов први састанак са западним моћницима.

Бошко се виђао и раније, али је састанак са Палмером требало да озваничи нови почетак њихове сарадње.

Бошку је обећано следеће: Заборавићемо да си Љотићевац, заборавићемо да у Србији говоре да си фашиста, заборавићемо на оптужбе које је износио Веља Илић да си проневерио наше паре и биће још пара, све ћемо заборавити, а твоје је само да удараш Вучића и да слабиш позицију Србије и још једна ствар, да заборавиш на Косово.

ОНА ПРИЛАЗИ И СЕДА ПОРЕД АМЕРИКАНАЦА, СМЕЈУ СЕ, А ЈОЈ КАЖЕМ КАКО ТЕ НИЈЕ СРАМОТА Дачић одговара на прозивке после окршаја са Вљором Читаку и открива ш

ЦЕЛА СРБИЈА У ЦРВЕНОМ ЗБОГ ОПАСНОГ ЗРАЧЕЊА, А У ОВИМ МЕСТИМА ЈЕ НАЈГОРЕ! Паклени викенд пред нама! Топићемо се на 36 степени, а напоље само ко мора!

Како обавештени кажу Бошко је на то упитао Које Косово?! Касније, током састанка, како сазнајемо од обавестених извора, Бошко Обрадовић је био најкооперативнији на састанку и ни једном једином речу није поменуо Косово, а својим сарадницима касније је рекао: Шта ја има да причам о ситуацији у другој држави?!

Сам долазак Бошка Обрадовића на канабе код Метјуа Палмера проглашен је за највећу тајну. Састанак није одржан ни у амбасади, нити у резиденцији амбасадора, већ у трећем објекту у Пушкиновој улици у Београду.

printscreen

Колико се Бошко раније лажно заклињао у љубав према Русији, лажно писао писма Путину, верујемо да би се и покојни Пушкин преврнуо у гробу да је могао да види како се Бошкић паркира сто метара даље од објекта, како нико не би приметио да је потрчао на канабе америчког моћника!

АЛАРМАНТНО УПОЗОРЕЊЕ ДАЧИЋА: Шиптари припремају бомбашке нападе на север Косова

КФОР ИМА ЗАДАТАК ДА ЗАВРШИ НАТО АГРЕСИЈУ НА СРБИЈУ! Наша војска има са њима комуникацију јер мора, али…

Толика тајност акције, то да је наређено да Бошка нема ни на званичном списку за састанак, па касније новинска агенција избаци његово име из извештаја, Бошко Обрадовић је тај третман заслужио код американаца, јер су схватили да је он човек који може да обави посао. Он је човек који може да урушава независност Србије, он је човек који може да доведе Косово до апослутне независности, он је човек који може да смета Вучићу да дигне Србију из пепела у којем су је оставили Бошкови партнери Ђилас и Јеремић.

Да није било новинара који су добро обавили свој посао, Бошко би у тајности роварио и радио у интересу запада и у свом интересу. Али, новинари су га открили, фотографисали док се прикрада месту где је одржан састанак са Палмером и, Бошко Обрадовић је данас у интервјуу Данасу признао: Био сам код Палмера и то ми није први пут да се виђам са људима са запада.

ДЕТАЉИ ХАПШЕЊА СЕКИНОГ БРАТА! ПАО ЗБОГ РЕКЕТИРАЊА: Упао у посластичарницу и претио! Дај 2.000 евра или ћу ти послати ЗЕМУНЦЕ!

ТРАГЕДИЈА ЈЕ БИЛА НЕИЗБЕЖНА! Теодора пролазила кроз пакао са Драгославом, другарица открила шта је све трпела годинама

Бошко је то урадио тек кад је проваљена тајна операција. Иначе би ћутао и лагао како састанка није било. Ћутао би и лагао народ како је он неко ко никада не би радио са западом. Има ту истине, не ради Бошко са западом, него ради у интересу запада!

У интервјуу Данасу Бошко не помиње Косово, јер га није помињао ни у разговору са моћним Палмером. За Бошка српско Косово више није тема, има он паметнијег посла. А његов посао му диктирају они који су га тајно примили.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ШМЕКЕРУ, ДОЂИ У СРБИЈУ АКО МЕ ВЕЋ ИЗАЗИВАШ! Вељко Ражнатовић брутално одговорио албанском боксеру

Никоме ово не желим, нека се на томе заврши: Огласио се сладолеџија из Старе пазове, жртва брата Секе Алексић

(ВИДЕО) СТРАВИЧНА НЕСРЕЋА У ОБРЕНОВЦУ! Девојчица (15) погинула, њен брат тешко повређен!

НЕВИЂЕН СКАНДАЛ: Европска унија признала “велику Албанију”

ДРАМА НА НОВОМ БЕОГРАДУ ДОБИЛА ЕПИЛОГ Преминуо Драгослав који је пуцао у супругу пред бебом, а потом себи у главу!

МИКИЈА ЂУРИЧИЋА ЧЕКА 5 ГОДИНА ЗАТВОРА? Адвокат се огласио и изнео све детаље!

informer.rs, фото: printscreen

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име