Улице Синђелићева и Ђуре Јакшића по први пут добиле асфалт!

Да свакодневно у Прокупљу по нека улица добије нови асафалт, говори чињеница да су током протеклог викенда асфалтиране још две градске улице.

То су Синђелићева, која је асфалтирана у дужини од 150 метара и Улица Ђуре Јакшића, у дужини од 120 метара.

Како истиче члан Градског већа за инфраструктуру, Жарко Копривица, урађена је комплетна реконструкција улица и постављене нове шахте, а за ту намену из буџета Града издвојено је око 3,5 милиона динара.

Житељи овог дела града, који од центра води према Кеју Топлице, изразили су огромну захвалност локалној самоуправи, јер, како кажу, Синђелићева је по први пут добила асфалт. Исти случај је и са Улицом Ђуре Јакшића.

-До 90-тих година овде је постојала калдрма, а касније је улица делимично била бетонирана. Никада није била асфалтирана, зато смо веома срећни и захвални градском руководству, каже једна суграђанка која живи у Синђелићевој улици.

Локална самоуправа ће, према речима већника Копривице, наставити велику акцију уређења, тако што ће и у овој, као и ранијих година, велику пажњу посветити путној инфраструктури, како у граду, тако и на сеоском подручју, јер сви грађани заслужују да имају подједнако добре услове за живот и рад.

(ProkupljeOnline.com)

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Представљена књига „Матица топличка“ у прокупачком Музеју

Подршка Развојне агенције Југ прокупачким предузетницима

Фондација „Ана и Владе Дивац“ потписала уговоре са ученицима Пољопривредне школе о додели механизације

Непознате особе поскидале прскалице са фонтане у парку јунацима “Гвозденог пука”, Симоновић: Чувајте град у коме живите!

1 КОМЕНТАР

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here