Ово је РАЗЛОГ због ког је монструм Јовановић из Сурчина брутално мучио, па убио и бацио у септичку јаму троје људи! НАЈНОВИЈА САЗНАЊА!

Драгослав Јовановић (25) је брутално мучио и убио троје људи, Неђу Шубару (42), његову мајку Даринку Шубару (75) и његову тетку Миљу Петковић (80), због дуга око стана који им је Јовановић продао.

Јовановић је Шубари, који му је био пословни сарадник, дао стан у Београду а да овај њему заузврат да аутомобил марке „мерцедес“ и остатак новца за стан.

НЕПРАВДА У БРУСУ: Суђење Јутки се премешта у Београд?

ДЕТАЉИ ИСТРАГЕ ПРОЦУРЕЛИХ ТЕСТОВА: У 15 школа у Србији тестови из математике ОТВОРЕНИ ПРЕ ВРЕМЕНА

Шубара тај дуг месецима није исплаћивао Јовановићу, због чега је он у току ноћи упао у стан у ком је била ова породица и са још три помагача, мучио мушкарца и две старије жене, убио их, а потом њихова тела бацио у септичку јаму на плацу који је у власништву његовог оца Љубомира Јовановића, познатијег под надимком Стаклени, иначе познатог сурчинског криминалца. Због помагања Јовановићу, ухапшене су три особе: Милош С. (31), Лазар Д. (22) и Никола Ч. (20).

Милош С. је ухапшен због саизвршилаштва, Лазар Д. због помагања у том тешком кривичном делу, а Никола Ч. за помагање учиниоцу после убиства. Њима је одређено задржавање до 48 сати, након чега ће бити приведени Вишем јавном тужилаштву у Београду, саопштио је МУП.

Тела Неђе Шуабре, његове мајке Даринке(75) и тетке Миље Петковић (80) пронађена синоћ у септичкој јами иза тржног центра у Сурчину на плацу који припада Љубомиру Јовановићу. Њихов нестанак полицији је пријављен 10. јуна.

ВОДЕ ПУНЕ КРВИ И НАФТЕ: Ево зашто је Ормуски мореуз ТОЛИКО ВАЖАН, и како ЈЕДНА ВАРНИЦА може да ЗАПАЛИ СВЕТ

“БРОЈИМ СВАКИ НОВИ СРПСКИ АВИОН!” Павковић упозорава Албанце: Нисам сигуран како ће вам се ликовање завршити!

Драгослав Јовановић је извршио самоубиство пошто је у Блоку 45 прошле недеље насред улице пуцао у супругу Теодору Јовановић (25), пред њиховим једанаестомесечним дететом које је било у колицима. Јовановић се, мислећи да је убио супругу, дао у бег кроз парк у Блоку 45, међутим полицајц који је био у близини злочина појурио је за њим и Јовановић је у паници пуцао себи у главу. Од тих повреда је преминуо после четири дана.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

УПОЗОРЕЊЕ ЛЕКАРА, НАПАДАЈУ КРПЕЉИ! Само овако СКИДАЈТЕ НАПАСТ, изазивају ОПАКУ БОЛЕСТ

БЕЛОРУСКИ АМБАСАДОР ПОТВРДИО: Лукашенко шаље Србији “мигове”

(ВИДЕО) УЖАС У СУРЧИНУ! Полиција пронашла три тела у септичкој јами иза тржног центра! У току истрага о троструком убиству, ОСУМЊИЧЕН ДРАГОСЛАВ ЈОВАНО

(ВИДЕО) СРБИЈИ ТРЕБА ОДСЕЋИ ГЛАВУ: Познати глумац брутално против нашег народа

РХМЗ УПОЗОРАВА НА ОБИЛНЕ ПАДАВИНЕ: Укључен НАРАНЏАСТИ метеоаларм у целој Србији! Ево када нам се опет враћа лето

БИВШИ ИЗЕТБЕГОВИЋЕВ ТЕЛОХРАНИТЕЉ ЧИСТИ ТАЈНУ ПОЛИЦИЈУ: Осмица Србе снајпером убијао из забаве, а сад их малтретира!

ЏИП, ЛОКВЕ КРВИ И ТРОЈЕ МРТВИХ У СЕПТИЧКОЈ ЈАМИ Овако су језиви пир масовног убице из Сурчина разоткрили ЧИСТАЧИЦА И ЊЕГОВ ОТАЦ

(ВИДЕО) Где су Трампови играчи!? У Приштину дошли само они са „правом пљачке“

ЦЕНОВНИК БАЛКАНСКЕ МАФИЈЕ: Ево колико наплаћују за убиство! Вујачић за убиство Цветановића добио 50.000 евра?!

Извор: Alo, Фото: MUP

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here