(ВИДЕО) СРБИЈИ ТРЕБА ОДСЕЋИ ГЛАВУ: Познати глумац брутално против нашег народа

Емир Хаџихафизбеговић (Фото: јутјуб)

Босански глумац Емир Хаџихафизбеговић наставио је да вређа Србе и Србију на хрватској телевизију.

Наиме, коментаришући тренутно политичко стање у региону, глумац је Србију окарактерисао као политичку аждају којој треба одсећи главу:

“Ја се дубоко надам да ће Американци схватити после свега овога што политичка Србија ради. Опет им не ваља Македонија, не ваља им (тзв.) Косово, не ваља им Црна Гора, не ваља им Босна… Сад су се мало с Хрватском примирли. Док се тој политчкој аждаји не одсече глава после 30 година, нема среће на овим просторима” – рекао је он.

(ВИДЕО) УЖАС У СУРЧИНУ! Полиција пронашла три тела у септичкој јами иза тржног центра! У току истрага о троструком убиству, ОСУМЊИЧЕН ДРАГОСЛАВ ЈОВАНО

ВАНРЕДНО СТАЊЕ У ЕГИПТУ: Муслиманско братство позива на окупљања због смрти Морсија!

Током емисије, глумац је направио скандал када му је приказана фотографија на којој је током рата окупљањима показивао три прста, поздрављајући на тај начин присутне.

“Ово сам ја и три прста испред скупштине Тузла. Да ја дижем три прста у Тузли?!? Која је гранатирана, дај, Ацо, молим вас стварно, ово је будалаштина. Ово је аутентично, али контекст нема везе с везом. Ово је као кад су оног из Дубиозе Колектив прозвали да је дигао три прста јер је показивао колико је сати” – рекао је узнемирено.

Бацила дете са балкона, па пресудила себи! Ово је узрок незапамћеног ужаса на Бежанијској коси?

МРТВО НОВОРОЂЕНЧЕ ПЛУТАЛО У РЕЦИ ЛИМ! ЈЕЗИВА СЦЕНА КОД БРАНЕ! Сумња се да је МАЈКА БАЦИЛА ТЕК РОЂЕНУ БЕБУ У РЕКУ!

Дакле, Хаџихафизбеговић је овом својом изјавом показао опет мржњу према Србима. Да глумцима није место у политици, показао је Хаџихафизбеговић управо овим изјавама и тиме што је очигледно необавештен о томе да се у региону спроводи мржња управо према Србима, а као најсвежији пример за то је политика коју Мило Ђукановић води према СПЦ.

Ипак, овај глумац заборавља да је Србија независна држава, која води независну политику и која не ради оно што каже Америка. То је, дакле, оно што боли све оне који шире мржњу према Србима и Србији – независност коју ми имамо, политичку стабиност на коју не може да утиче ниједна земља!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

АГЕНТИ ЦИА УХАПШЕНИ У ИРАНУ! Разбијена велика АМЕРИЧКА ШПИЈУНСКА САЈБЕР МРЕЖА!

Данас облачно и спарно, а онда стиже 7 ДАНА новог пакла!

“ЧЕКАЛИ СМО ДЕСАНТ 900 РУСКИХ ПАДОБРАНАЦА”: Планове Руса да загосподаре “Слатином” осујетио НАТО

ТУГА БОЖИЈА Девојчица (3) лежала мртва са овим у рукама! НАЈПОТРЕСНИЈИ МОМЕНАТ ТРАГЕДИЈЕ НА БЕЖАНИЈСКОЈ КОСИ

Извор: Медији, Фото: јутјуб

2 КОМЕНТАРА

  1. Њега да угостимо, као и остале србомрзитеље, у знак поштовања према „уметности“ и доказ наше толеранције.

    • Ovo g…o od coveka, nikad vise ne treba da gledamo, pogotovu na nasoj televiziji, pa ma koliko bio veliki glumac, mada mu ovo nije prvi put da pljuje Srbe. Ovaj ubica zene na putu, dozvoljava sebi da da on nekog karakterise ovako ili onako, umesto da lezi u zatvoru kao i sve ubice.

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here