Драматично упозорење Словеније: Рама довео Албанију на корак од ГРАЂАНСКОГ РАТА

yt

Међународни институт за блискоисточне и балканске студије у Љубљани упозорава да актуелна ситуација у Албанији забрињава јер већ сада постоје назнаке могућег грађанског рата.

У најновијој анализи тог института о актуелној ситуацији у региону Западног Балкана словеначки аналитичари истичу да у Албанији може доћи до оружаног конфликта.

(ВИДЕО) Снимак са плаже који је ЗГРОЗИО Србе крије ДРУГАЧИЈУ ПРИЧУ: Да ли претпостављате шта су змије заправо РАДИЛЕ?

МАЈКУ СУ ЈОЈ УБИЛИ АЛБАНЦИ, ИЗГУБИЛА ЈЕ БРАТА БЛИЗАНЦА, ОДАЛА СЕ АЛКОХОЛУ! Звали су је ЦРНИ ЛАБУД, а њено право име мало ко зна! Побегла је из Србије да би певала за 100 МАРАКА

Пут ка стабилизацији ситуације у тој земљи виде у формирању транзиционе владе, која ће припремити терен за фер и слободне изборе, јер, како упозоравају, у супротном ће премијер Еди Рама Албанију увести у грађански рат.

– Бриселска администрација слови као поприлично корумпирана, а аналитичари и истраживачи често наводе пример албанског премијера Едија Раме, који је на сумњив начин, који се повезује са корупцијом, успео да оствари одређене недозвољене утицаје у Бриселу – наводи се, између осталог, у анализи ИФИМЕС-а.

Подсећа се да је Албанија 1991. и 1997. већ била на рубу грађанског рата. Аналитичари албанску опозицију виде као најдржавотворнију од свих опозиција у региону, која се, како истичу, снажно супротставља „омраженом режиму Едија Раме“. Они сматрају и да је одлагање локалних избора у Албанији, заказаних за 30. јун, неизбежно.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Младић који је пронашао девојку ГОЛУ И ДРОГИРАНУ на Дедињу описао сцену коју је затекао и остао престављен! “УШАО САМ У НАПУШТЕНУ КУЋУ ДА ОБАВИМ НУЖДУ

ЦИГЛЕ ИМ ВЕЗАО ОКО ВРАТА, ПА ИХ СВЕ БАЦИО У СЕПТИЧКУ ЈАМУ! Застрашујући детаљи ТРОСТРУКОГ УБИСТВА у Сурчину! 

СРБИЈО, СПРЕМИ СЕ ЗА ПАКАО ОД ВРЕМЕНА! Пред нама је никад гори дан! Прво ће нас спарина убијати тачно до оволико сати, а онда ће да ДУНЕ пљусак!

Поглавник Мило креће у акцију: Шешељ одувао црногорску провокаторку која би да пали цркве

(ВИДЕО) УЖАС НА ДЕДИЊУ, СЦЕНА КАО ИЗ ХОРОР ФИЛМА: Полугола девојка пронађена у напуштеној кући! Испитан мушкарац који је пронашао!

Излазили из дворишта када се аутобус закуцао у њих! Стравичан епилог несреће код Свилајнца: Отац погинуо пред ћеркином кућом, а сада и мајка издахнула

Најновији детаљи породичне трагедије на Бежанијској коси: Данијели се помрачио ум након губитка бебе, али то није једино што јој се десило

КАТАСТРОФАЛНА САОБРАЋАЈКА НА АУТОПУТУ: У судару три камиона погинуо један возач, двојица повређени!

извор: SrbijaDanas/Tanjug фото: Printscreen youtube

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here